halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİNİN ÖĞRENCİLERİ, HER HAFTA SONU SERİ DENEME SINAVINDAN GEÇİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.01.2024 - 17:11, Güncelleme: 16.01.2024 - 17:11 1227+ kez okundu.
 

TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİNİN ÖĞRENCİLERİ, HER HAFTA SONU SERİ DENEME SINAVINDAN GEÇİYOR

Toroslar Akademi Eğitim Merkezi’nde; Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencileri, her hafta sonu seri deneme sınavlarına katılıyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın, “eğitimde fırsat eşitliği” ilkesiyle hayata geçirdiği önemli projelerinden biri olan Toroslar Akademi Merkezi, gençlere deneyimli bir eğitim kadrosuyla ücretsiz hizmet veriyor. Sağlık Mahallesinde bulunan Toroslar Akademi binasında verilen eğitimlerde öğrenciler, uygulamalı test çözme tekniklerinin yanı sıra deneme sınavları ile de kendilerini ölçme imkanı buluyor. Sınav stresini azaltmak ve gerçek sınav deneyimi sunmak amacıyla yapılan deneme sınavları ise yoğun ilgi görüyor. Rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetinden de faydalanan öğrenciler, derslerin ardından koçluk sistemi eşliğinde etüt çalışmalarına da katılıyor. “GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerin heyecanını paylaştıklarını ve Toroslar Akademi Projesiyle yanlarında olduklarını söyledi. Amaçlarının gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Geleceğimiz olan gençlerimizi lise ve üniversite yolculuklarında yalnız bırakmıyoruz. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan gençlerimizin istedikleri üniversite ve bölümleri kazanmaları en büyük arzumuz” dedi.  
Toroslar Akademi Eğitim Merkezi’nde; Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencileri, her hafta sonu seri deneme sınavlarına katılıyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın, “eğitimde fırsat eşitliği” ilkesiyle hayata geçirdiği önemli projelerinden biri olan Toroslar Akademi Merkezi, gençlere deneyimli bir eğitim kadrosuyla ücretsiz hizmet veriyor.

Sağlık Mahallesinde bulunan Toroslar Akademi binasında verilen eğitimlerde öğrenciler, uygulamalı test çözme tekniklerinin yanı sıra deneme sınavları ile de kendilerini ölçme imkanı buluyor. Sınav stresini azaltmak ve gerçek sınav deneyimi sunmak amacıyla yapılan deneme sınavları ise yoğun ilgi görüyor.

Rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetinden de faydalanan öğrenciler, derslerin ardından koçluk sistemi eşliğinde etüt çalışmalarına da katılıyor.

“GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerin heyecanını paylaştıklarını ve Toroslar Akademi Projesiyle yanlarında olduklarını söyledi.

Amaçlarının gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Geleceğimiz olan gençlerimizi lise ve üniversite yolculuklarında yalnız bırakmıyoruz. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan gençlerimizin istedikleri üniversite ve bölümleri kazanmaları en büyük arzumuz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.