halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

"DÜŞÜNSEL UFUKLAR" TOPLANTI DİZİSİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.03.2024 - 10:46, Güncelleme: 15.03.2024 - 10:46 662 kez okundu.
 

"DÜŞÜNSEL UFUKLAR" TOPLANTI DİZİSİ

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü-AKOB’un yeni işbirliği; kentimizin kültür ve sanat başta olmak üzere, kent yaşamına dair olgularının ele alınacağı, D5 Sanat Ortamı’nın koordinasyonunda,

Numerica Art Project- Düşünsel Ufuklar Toplantı Dizisi projesinin haberini vermekten kıvanç duyuyoruz!.. 13 Mart’ta Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Mersin Konferans Salonu’nda Numerica Art Project- Düşünsel Ufuklar Toplantı Dizisi'nin ilki gerçekleşti. Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Şeref Erol, dört hafta sürecek toplantı dizisinin ilkinde, “Sesin Ontolojisi: Sesin Fiziksel Doğası” üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Katılımcıların yüksek dikkatini ve ilgisini çeken sunumunda; ses nedir, sesin fiziksel doğası, sesin fizyolojik ve psikolojik doğası üzerine incelemeler, ses ve mekan, ses ve zaman konularında ufuk açan bilgiler vermiş, akıllara takılan soruları detaylarıyla açıklamıştır. Sanata, sanatçıya ve sanatsevere destek ereğiyle topluma yönelik kültür sanat etkinliği yapmayı amaçlayan Numerica Art Project birimi işbirliği, D5 Sanat Ortamı'nın proje koordinasyonu, AKOB ev sahipliğinde dört hafta sürecek programın mekan sahipliğini EMO Mersin Şube Başkanlığı ve kayıt ve çekimleri Kültürhane üstlenmiştir. AKOB olarak, böylesi işbirliklerin ve paydaşlıkların kentin kültür sanat yaşamına katkılarını önemsiyoruz. 20-27 Mart ve 3 Nisan 2024 tarihlerindeki Numerica Art Project- Düşünsel Ufuklar Toplantı Dizisi'nin "Sesin Ontolojisi: Ses ve Sanat" ortak başlıklı devam sunumlarında da kültür ve sanata gönül veren tüm dostları bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz. İyi ki AKOB!..
Akdeniz Opera ve Bale Kulübü-AKOB’un yeni işbirliği; kentimizin kültür ve sanat başta olmak üzere, kent yaşamına dair olgularının ele alınacağı, D5 Sanat Ortamı’nın koordinasyonunda,

Numerica Art Project- Düşünsel Ufuklar Toplantı Dizisi projesinin haberini vermekten kıvanç duyuyoruz!..

13 Mart’ta Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Mersin Konferans Salonu’nda Numerica Art Project- Düşünsel Ufuklar Toplantı Dizisi'nin ilki gerçekleşti.

Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Şeref Erol, dört hafta sürecek toplantı dizisinin ilkinde, “Sesin Ontolojisi: Sesin Fiziksel Doğası” üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

Katılımcıların yüksek dikkatini ve ilgisini çeken sunumunda; ses nedir, sesin fiziksel doğası, sesin fizyolojik ve psikolojik doğası üzerine incelemeler, ses ve mekan, ses ve zaman konularında ufuk açan bilgiler vermiş, akıllara takılan soruları detaylarıyla açıklamıştır.

Sanata, sanatçıya ve sanatsevere destek ereğiyle topluma yönelik kültür sanat etkinliği yapmayı amaçlayan Numerica Art Project birimi işbirliği, D5 Sanat

Ortamı'nın proje koordinasyonu, AKOB ev sahipliğinde dört hafta sürecek programın mekan sahipliğini EMO Mersin Şube Başkanlığı ve kayıt ve çekimleri Kültürhane üstlenmiştir.

AKOB olarak, böylesi işbirliklerin ve paydaşlıkların kentin kültür sanat yaşamına katkılarını önemsiyoruz.

20-27 Mart ve 3 Nisan 2024 tarihlerindeki Numerica Art Project- Düşünsel Ufuklar Toplantı Dizisi'nin "Sesin Ontolojisi: Ses ve Sanat" ortak başlıklı devam sunumlarında da kültür ve sanata gönül veren tüm dostları bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz.

İyi ki AKOB!..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.