halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS BELEDİYESİ, DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ UZATMAYA DEVAM EDİYOR: YENİ BİR YARDIM TIRI DAHA HATAY'A ULAŞTI!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.01.2024 - 13:10, Güncelleme: 17.01.2024 - 13:10 1229+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ, DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ UZATMAYA DEVAM EDİYOR: YENİ BİR YARDIM TIRI DAHA HATAY'A ULAŞTI!

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın önemle üzerinde durduğu deprem bölgesine destek çalışmaları devam ediyor.

Depremin ilk gününden bu yana yürütülen yardım çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Soğuk kış günlerinde Hatay’a giden Tarsus Belediyesi, tüm birimleriyle birlikte konteyner ve çadır kentlerde kalan vatandaşlara destek oldu, yardımları tek tek ulaştırdı. 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin ardından bölgeden yardım elini çekmeyen Tarsus Belediyesi, yeni bir yardım tırını daha deprem bölgesine gönderdi. Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Dinsever, Aydın Polat ve Osman Polat ile birlikte içi yardım malzemesi dolu olan tır, Tarsus’tan Hatay’a gitmek üzere yola çıktı. Tırda, ihtiyaç sahibi depremzedeler için gıda ürünleri, temel ihtiyaç malzemeleri gibi ürünler yer aldı. Konteyner ve çadırlarda kalan vatandaşlara ulaştırıldı. HATAY’DA KARDEŞ KREŞE DESTEK Yardım tırı Hatay’a ulaştığında beraberinde Tarsus Belediyesi yetkilileri, Kreş Müdürlüğü’nün “Bir Elin Nesi Var İki Elin Sesi Var” projesi kapsamında Hatay’da bulunan ve depremden etkilenen kardeş kreş Memduh Özkaya İlkokulu bünyesindeki anasınıfını ziyaret etti. Ziyarette, çocukların eğitim, öğretim ve kıyafet ihtiyaçlarına destek sağlandı ve bundan sonraki süreçte ortak çalışmaların devam edeceği belirtildi. İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞILDI Tarsus Belediyesi yetkilileri, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından üretilen tohum, fide ve fidan desteği ile Ata Tohumu projesi kapsamında elde edilen meyveleri de kardeş platform iş birliği ile depremzedelere ulaştırdı. Ayrıca, Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayvan barınağına ve çadır kentteki sokak hayvanlarına mama yardımında bulunuldu. YARDIMLAR TEK TEK DAĞITILDI Depremin yaralarını sarmaya 6 Şubat tarihinden itibaren devam eden Tarsus Belediyesi, Sosyal Hizmetler Birimi ile de bölgede yer aldı. Ekipler yardım malzemeleri dolu olan tır ile depremden etkilenen vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaçları arasında olan yatak, ranza, battaniye, giyecek, hijyen malzemesi, gıda, bebek bakım seti ve elektrikli ısıtıcıyı ulaştırdı.  Beraberinde çadır ve konteyner kenti ziyaret ederek ihtiyaç tespitleri gerçekleştirildi, yardımın ulaşamadığı noktalar tespit edildi. Tarsus Belediyesi, depremin yaralarını sarmaya yönelik bu önemli çalışmalarına devam ederek, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine umut olmayı sürdürüyor. “DEPREM BÖLGELERİMİZE DESTEĞİMİZ HER DAİM SÜRECEK” Konuyla ilgili açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Tarsus Belediyesi olarak ülkemizi sarsan depremin olduğu ilk andan itibaren desteklerimizi her zaman sürdürdük. Tüm deprem bölgelerine destek olmak için çalıştık. 6 Şubat’tan beri yardım elimizi hiç çekmedik. Kardeşlik bağları ile çalışmalarımızı güçlendirdik. Deprem bölgelerimize desteğimiz her daim sürecek.” ifadelerini kullandı.  
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın önemle üzerinde durduğu deprem bölgesine destek çalışmaları devam ediyor.

Depremin ilk gününden bu yana yürütülen yardım çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Soğuk kış günlerinde Hatay’a giden Tarsus Belediyesi, tüm birimleriyle birlikte konteyner ve çadır kentlerde kalan vatandaşlara destek oldu, yardımları tek tek ulaştırdı.

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin ardından bölgeden yardım elini çekmeyen Tarsus Belediyesi, yeni bir yardım tırını daha deprem bölgesine gönderdi. Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Dinsever, Aydın Polat ve Osman Polat ile birlikte içi yardım malzemesi dolu olan tır, Tarsus’tan Hatay’a gitmek üzere yola çıktı. Tırda, ihtiyaç sahibi depremzedeler için gıda ürünleri, temel ihtiyaç malzemeleri gibi ürünler yer aldı. Konteyner ve çadırlarda kalan vatandaşlara ulaştırıldı.

HATAY’DA KARDEŞ KREŞE DESTEK

Yardım tırı Hatay’a ulaştığında beraberinde Tarsus Belediyesi yetkilileri, Kreş Müdürlüğü’nün “Bir Elin Nesi Var İki Elin Sesi Var” projesi kapsamında Hatay’da bulunan ve depremden etkilenen kardeş kreş Memduh Özkaya İlkokulu bünyesindeki anasınıfını ziyaret etti. Ziyarette, çocukların eğitim, öğretim ve kıyafet ihtiyaçlarına destek sağlandı ve bundan sonraki süreçte ortak çalışmaların devam edeceği belirtildi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞILDI

Tarsus Belediyesi yetkilileri, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından üretilen tohum, fide ve fidan desteği ile Ata Tohumu projesi kapsamında elde edilen meyveleri de kardeş platform iş birliği ile depremzedelere ulaştırdı. Ayrıca, Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayvan barınağına ve çadır kentteki sokak hayvanlarına mama yardımında bulunuldu.

YARDIMLAR TEK TEK DAĞITILDI

Depremin yaralarını sarmaya 6 Şubat tarihinden itibaren devam eden Tarsus Belediyesi, Sosyal Hizmetler Birimi ile de bölgede yer aldı. Ekipler yardım malzemeleri dolu olan tır ile depremden etkilenen vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaçları arasında olan yatak, ranza, battaniye, giyecek, hijyen malzemesi, gıda, bebek bakım seti ve elektrikli ısıtıcıyı ulaştırdı.  Beraberinde çadır ve konteyner kenti ziyaret ederek ihtiyaç tespitleri gerçekleştirildi, yardımın ulaşamadığı noktalar tespit edildi.

Tarsus Belediyesi, depremin yaralarını sarmaya yönelik bu önemli çalışmalarına devam ederek, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine umut olmayı sürdürüyor.

“DEPREM BÖLGELERİMİZE DESTEĞİMİZ HER DAİM SÜRECEK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “ Tarsus Belediyesi olarak ülkemizi sarsan depremin olduğu ilk andan itibaren desteklerimizi her zaman sürdürdük. Tüm deprem bölgelerine destek olmak için çalıştık. 6 Şubat’tan beri yardım elimizi hiç çekmedik. Kardeşlik bağları ile çalışmalarımızı güçlendirdik. Deprem bölgelerimize desteğimiz her daim sürecek.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.