halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN KILINÇ SEÇİM STARTINI VERDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.01.2024 - 16:29, Güncelleme: 25.01.2024 - 16:29 1333+ kez okundu.
 

BAŞKAN KILINÇ SEÇİM STARTINI VERDİ

Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç seçim çalışmalarına başladı.

Adaylığı kesinleşen Başkan Kılınç, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti İlçe Teşkilatları ile seçim çalışmalarını başlattı. İlçede bulunan esnafları ziyaret eden Cumhur İttifakı ekibi, ziyaretlere tam kadro katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP Başkanlığı, Ülkü Ocakları Başkanlığı, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarının tam kadro katıldığı ziyaretlerde Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı olan Hidayet Kılınç’a yoğun ilgi gösterildi. Seçim kampanyasını Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olarak Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti teşkilatları ile ortak yürüttüklerini ifade eden Başkan Kılınç: “Adaylığımızın kesinleştiği günden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti İlçe Teşkilatlarımızla birlikte sahaya inerek seçim çalışmalarımızı başlattık. Yaklaşık bir haftadır sürdürdüğümüz ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştık. Hatta çoğu vatandaşımız sonucu şimdiden belli olan bir seçim için bu kadar çalışmaya gerek yok diyerek desteklerini ifade ettiler. Önümüzdeki 66 günde tüm vatandaşlarımıza ulaşarak hem geçtiğimiz 5 yıllık dönemde hayata geçirdiğimiz projeleri, hem de önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projeleri anlatacağız. 31 Martta yapılacak olan seçimlerle ilgili en ufak bir şüphe duymuyoruz. Hemşehrilerimiz geçmiş beş yılda hayata geçirdiğimiz projeleri gelecek beş yılda hayata geçireceğimiz projelere referans olarak görecek ve bizleri yeniden belediye başkanlığı makamına seçecektir buna yürekten inanıyoruz” dedi.
Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç seçim çalışmalarına başladı.

Adaylığı kesinleşen Başkan Kılınç, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti İlçe Teşkilatları ile seçim çalışmalarını başlattı. İlçede bulunan esnafları ziyaret eden Cumhur İttifakı ekibi, ziyaretlere tam kadro katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP Başkanlığı, Ülkü Ocakları Başkanlığı, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarının tam kadro katıldığı ziyaretlerde Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı olan Hidayet Kılınç’a yoğun ilgi gösterildi. Seçim kampanyasını Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olarak Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti teşkilatları ile ortak yürüttüklerini ifade eden Başkan Kılınç: “Adaylığımızın kesinleştiği günden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti İlçe Teşkilatlarımızla birlikte sahaya inerek seçim çalışmalarımızı başlattık. Yaklaşık bir haftadır sürdürdüğümüz ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştık. Hatta çoğu vatandaşımız sonucu şimdiden belli olan bir seçim için bu kadar çalışmaya gerek yok diyerek desteklerini ifade ettiler. Önümüzdeki 66 günde tüm vatandaşlarımıza ulaşarak hem geçtiğimiz 5 yıllık dönemde hayata geçirdiğimiz projeleri, hem de önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projeleri anlatacağız. 31 Martta yapılacak olan seçimlerle ilgili en ufak bir şüphe duymuyoruz. Hemşehrilerimiz geçmiş beş yılda hayata geçirdiğimiz projeleri gelecek beş yılda hayata geçireceğimiz projelere referans olarak görecek ve bizleri yeniden belediye başkanlığı makamına seçecektir buna yürekten inanıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.