halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU CEREN İDİL AYDIN’A DEVRETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.04.2024 - 19:05, Güncelleme: 22.04.2024 - 19:05 279 kez okundu.
 

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU CEREN İDİL AYDIN’A DEVRETTİ

İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilimizdeki okulları temsilen gelen Ceren İdil Aydın, Emir Efe Öztürk, Polina Eronika ve Mehmet Fatih Çağın’ı makamında kabul etti.

Fazilet Durmuş, 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu temsili olarak Mezitli Faris Kokulu İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Ceren İdil Aydın’a devretti. 23 Nisan dolayısıyla İl Millî Eğitim Müdüründen koltuğu devralan Ceren İdil Aydın: “Dünyanın çocuklara armağan edilmiş ilk çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ve minnetle anıyorum. Bana bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim.” dedi.   Ceren İdil Aydın, okulu için bir istekte bulundu. İsteğini ilgili yöneticiyi arayarak iletti. Aydın, arkadaşlarına okulları ile ilgili iletmek istedikleri sorun ya da isteklerinin olup olmadığını sordu. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş: “Türk milleti özgürlüğüne ve evlatlarına sevdalıdır. Bu sebeple Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Milletimiz için çok kıymetlidir. 23 Nisan günü demokrasinin, millî iradenin, millet egemenliğinin en önemli sembolü olmasının yanı sıra milletimizin evlatlarına verdiği değerin, gençlerine güveninin de bir işaretidir. Biz Millî Eğitim olarak, göz bebeğimiz olan çocuklarımızı her zaman sevgiyle kucaklıyor ve onları ilmin ışığında yarınlara hazırlıyoruz. Bu ziyaretin vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor ve tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum.” dedi. Makamda çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.  
İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilimizdeki okulları temsilen gelen Ceren İdil Aydın, Emir Efe Öztürk, Polina Eronika ve Mehmet Fatih Çağın’ı makamında kabul etti.

Fazilet Durmuş, 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu temsili olarak Mezitli Faris Kokulu İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Ceren İdil Aydın’a devretti.
23 Nisan dolayısıyla İl Millî Eğitim Müdüründen koltuğu devralan Ceren İdil Aydın: “Dünyanın çocuklara armağan edilmiş ilk çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ve minnetle anıyorum. Bana bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim.” dedi.

 

Ceren İdil Aydın, okulu için bir istekte bulundu. İsteğini ilgili yöneticiyi arayarak iletti. Aydın, arkadaşlarına okulları ile ilgili iletmek istedikleri sorun ya da isteklerinin olup olmadığını sordu.
İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş: “Türk milleti özgürlüğüne ve evlatlarına sevdalıdır. Bu sebeple Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Milletimiz için çok kıymetlidir. 23 Nisan günü demokrasinin, millî iradenin, millet egemenliğinin en önemli sembolü olmasının yanı sıra milletimizin evlatlarına verdiği değerin, gençlerine güveninin de bir işaretidir. Biz Millî Eğitim olarak, göz bebeğimiz olan çocuklarımızı her zaman sevgiyle kucaklıyor ve onları ilmin ışığında yarınlara hazırlıyoruz. Bu ziyaretin vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor ve tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum.” dedi.
Makamda çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.