halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.11.2023 - 13:16, Güncelleme: 23.11.2023 - 13:16 972+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretmenleri, Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek olan fikri, vicdani ve irfani hür nesillerin yetiştirilmesindeki önemine vurgu yaparken ortaya koyduğu vizyon, bugün de bizlere rehberlik etmektedir. Değerli öğretmenlerimiz, çocuklarımızı ve gençlerimizi sadece bilgiyle değil, aynı zamanda milli ve manevi değerlere sahip, özgür düşünen, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmektedir. Öğretmenlerimiz, büyük bir sorumluluk bilinci ve mesleki tutkuyla hareket ederek, Türkiye Cumhuriyeti'ni daha aydınlık bir geleceğe taşıma misyonunu üstlenmişlerdir. Bu kararlılık ve özveriyle, Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefine adım adım ilerlediğimizden şüphemiz yoktur. Öğretmenlerimizin rehberliğinde yetişen bilgili ve eğitimli bireyler, Cumhuriyetimizi ileriye taşıyacak, onun değerlerini koruyacak ve yaşatacaktır. Bugün, tüm öğretmenlerimizin kutsal mesleklerini daha da anlamlandırdığımız, onlara minnettarlığımızı ifade ettiğimiz bir gün. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü, eğitimin ve aydınlanmanın önemini vurguladığı öğretmenler gününde bir kez daha saygıyla anıyor; fedakarca çalışan, emek veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." ifadelerini kullandı.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretmenleri, Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek olan fikri, vicdani ve irfani hür nesillerin yetiştirilmesindeki önemine vurgu yaparken ortaya koyduğu vizyon, bugün de bizlere rehberlik etmektedir. Değerli öğretmenlerimiz, çocuklarımızı ve gençlerimizi sadece bilgiyle değil, aynı zamanda milli ve manevi değerlere sahip, özgür düşünen, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmektedir.

Öğretmenlerimiz, büyük bir sorumluluk bilinci ve mesleki tutkuyla hareket ederek, Türkiye Cumhuriyeti'ni daha aydınlık bir geleceğe taşıma misyonunu üstlenmişlerdir. Bu kararlılık ve özveriyle, Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefine adım adım ilerlediğimizden şüphemiz yoktur. Öğretmenlerimizin rehberliğinde yetişen bilgili ve eğitimli bireyler, Cumhuriyetimizi ileriye taşıyacak, onun değerlerini koruyacak ve yaşatacaktır.

Bugün, tüm öğretmenlerimizin kutsal mesleklerini daha da anlamlandırdığımız, onlara minnettarlığımızı ifade ettiğimiz bir gün. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü, eğitimin ve aydınlanmanın önemini vurguladığı öğretmenler gününde bir kez daha saygıyla anıyor; fedakarca çalışan, emek veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.