halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER’DEN ‘18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’ MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.03.2024 - 13:31, Güncelleme: 17.03.2024 - 13:31 841+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER’DEN ‘18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’ MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ‘18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık direnişinin ilk adımlarının atıldığı, tarihimizin en önemli zaferlerinden biridir. Bu onurlu zaferde; yüz binlerce Mehmetçik omuz omuza çarpışmış ve yine yüz binlercesi şehit düşmüştür. Bu eşsiz zaferin ardından ulusumuz, Atatürk’ün önderliğinde girdiği çetin mücadeleler sonucunda bağımsızlığa ulaşmış; ulusal egemenlik, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında vücut bulmuştur. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak; Atatürk'ün, "Savaş meydanlarında kazanılan zaferler, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa siyasi bağımsızlığınızı koruyamazsınız" sözünden hareketle, aklın ve bilimin öncülüğünde Mersin'in gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü’nde Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve sonsuzluğa uğurladığımız tüm gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ‘18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık direnişinin ilk adımlarının atıldığı, tarihimizin en önemli zaferlerinden biridir.

Bu onurlu zaferde; yüz binlerce Mehmetçik omuz omuza çarpışmış ve yine yüz binlercesi şehit düşmüştür.

Bu eşsiz zaferin ardından ulusumuz, Atatürk’ün önderliğinde girdiği çetin mücadeleler sonucunda bağımsızlığa ulaşmış; ulusal egemenlik, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında vücut bulmuştur.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak; Atatürk'ün, "Savaş meydanlarında kazanılan zaferler, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa siyasi bağımsızlığınızı koruyamazsınız" sözünden hareketle, aklın ve bilimin öncülüğünde Mersin'in gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü’nde Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve sonsuzluğa uğurladığımız tüm gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.