halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CAVİDAN DEMİRAĞ'IN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.09.2023 - 18:51, Güncelleme: 11.09.2023 - 18:51 1538+ kez okundu.
 

CAVİDAN DEMİRAĞ'IN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27 ve 29. Dönem Parti Meclisi üyesi ve inşaat mühendisi Cavidan Demirağ, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

CHP’li Cavidan Demirağ mesajında, "Yeni bir eğitim-öğretim yılına girerken, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yaşadığı sorunları göz ardı etmek mümkün değil. Maalesef hükümet, eğitimde niteliği ve eşitliği ön planda tutacak adımları atmaktan uzak kalmıştır," dedi. İnşaat mühendisi kimliğiyle de konuşan Demirağ, "Okullarımızın fiziksel altyapısına baktığımızda, birçok okulun onarıma ihtiyaç duyduğunu, modern eğitim araçlarından yoksun olduğunu görmekteyiz. Eğitimin sadece müfredattan ibaret olmadığını, okul binalarının da eğitim kalitesini doğrudan etkilediğini unutmamamız gerekir. Binlerce çocuk ekonomik şartlar ve hayat pahalılığı sebebiyle beslenemiyor. Okula beslenme çantası dahi götüremeyen, kantinden simit alamayan öğrencilerimiz var.  " ifadelerini kullandı. Demirağ, "CHP olarak, eğitimi sadece sınavlara hazırlık süreci olarak değil, bireyin yaşam boyu öğrenme süreci olarak görüyoruz. Eğitimde nitelik, eşitlik ve adaleti sağlamak adına tüm politikalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz," diye ekledi. Açıklamasının sonunda Cavidan Demirağ, "Tüm öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı dilerim. Umarım gelecekte eğitimde yaşanan sorunlar bir an önce çözüme kavuşur, iktidar verdiği sözleri tutar, öğrencilerin okula aç gitmelerini engeller, tüm öğrencilere eşit hak ve eşit eğitim sağlayabilir" diyerek sözlerini tamamladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27 ve 29. Dönem Parti Meclisi üyesi ve inşaat mühendisi Cavidan Demirağ, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

CHP’li Cavidan Demirağ mesajında, "Yeni bir eğitim- öğretim yılına girerken, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yaşadığı sorunları göz ardı etmek mümkün değil. Maalesef hükümet, eğitimde niteliği ve eşitliği ön planda tutacak adımları atmaktan uzak kalmıştır," dedi.

İnşaat mühendisi kimliğiyle de konuşan Demirağ, "Okullarımızın fiziksel altyapısına baktığımızda, birçok okulun onarıma ihtiyaç duyduğunu, modern eğitim araçlarından yoksun olduğunu görmekteyiz. Eğitimin sadece müfredattan ibaret olmadığını, okul binalarının da eğitim kalitesini doğrudan etkilediğini unutmamamız gerekir. Binlerce çocuk ekonomik şartlar ve hayat pahalılığı sebebiyle beslenemiyor. Okula beslenme çantası dahi götüremeyen, kantinden simit alamayan öğrencilerimiz var.  " ifadelerini kullandı.

Demirağ, " CHP olarak, eğitimi sadece sınavlara hazırlık süreci olarak değil, bireyin yaşam boyu öğrenme süreci olarak görüyoruz. Eğitimde nitelik, eşitlik ve adaleti sağlamak adına tüm politikalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz," diye ekledi.

Açıklamasının sonunda Cavidan Demirağ, "Tüm öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir eğitim- öğretim yılı dilerim. Umarım gelecekte eğitimde yaşanan sorunlar bir an önce çözüme kavuşur, iktidar verdiği sözleri tutar, öğrencilerin okula aç gitmelerini engeller, tüm öğrencilere eşit hak ve eşit eğitim sağlayabilir" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.