halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ'IN 10 KASIM MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.11.2023 - 14:23, Güncelleme: 09.11.2023 - 14:23 1716+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ'IN 10 KASIM MESAJI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andı.

Başkan Yılmaz, yayınladığı mesajda Atatürk’ün sadece Türk Milleti’nin değil tüm dünyanın saygıyla yad ettiği büyük bir devlet adamı ve eşsiz deha olduğunu belirterek; “Bugün bizlere düşen, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve şanlı bayrağımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyeti’ni daha güçlü bir şekilde geleceğe taşımaktır” dedi. Vatan ve millet aşkıyla Türkiye Yüzyılı için çalıştıklarını belirten Başkan Yılmaz; “10 Kasım Atatürk’ü anlamak, anlatmak ve tanıtmak amacıyla 85 yıllık bir tarih tecrübesidir. Aziz Atatürk demek inanmış bir vicdan, üstün nitelikli bir dava adamı demektir. Atatürk’ü yüzyılın dehası yapan özelliklerinin başında “kuvvetli öngörüsü” gelmektedir. ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ diyen Atamızın, fikir, eser ve inkılaplarının her daim emanetçisi olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; 100’üncü yılına gururla ulaştığımız Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşları ile vatanımız uğruna şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” şeklinde konuştu.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andı.

Başkan Yılmaz, yayınladığı mesajda Atatürk’ün sadece Türk Milleti’nin değil tüm dünyanın saygıyla yad ettiği büyük bir devlet adamı ve eşsiz deha olduğunu belirterek; “Bugün bizlere düşen, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve şanlı bayrağımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyeti’ni daha güçlü bir şekilde geleceğe taşımaktır” dedi.

Vatan ve millet aşkıyla Türkiye Yüzyılı için çalıştıklarını belirten Başkan Yılmaz; “ 10 Kasım Atatürk’ü anlamak, anlatmak ve tanıtmak amacıyla 85 yıllık bir tarih tecrübesidir. Aziz Atatürk demek inanmış bir vicdan, üstün nitelikli bir dava adamı demektir. Atatürk’ü yüzyılın dehası yapan özelliklerinin başında “kuvvetli öngörüsü” gelmektedir. ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ diyen Atamızın, fikir, eser ve inkılaplarının her daim emanetçisi olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; 100’üncü yılına gururla ulaştığımız Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşları ile vatanımız uğruna şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.