halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MESİAD BAŞKANI GÜNDOĞDU: EŞİTLİK, TOPLUMSAL YAŞAMIN VAZGEÇİLMEZİDİR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.03.2024 - 11:58, Güncelleme: 08.03.2024 - 11:58 1033+ kez okundu.
 

MESİAD BAŞKANI GÜNDOĞDU: EŞİTLİK, TOPLUMSAL YAŞAMIN VAZGEÇİLMEZİDİR

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, toplumsal yaşamda eşitlik sağlamanın önemine vurguda bulundu.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, ekonomik, sosyal ve siyasi alanlarda eşitliğin sağlanmasının demokrasinin kaçınılmaz şartlarından olduğunu ve eşitliği pekiştirecek düzenlemeler yapılması gerektiğini vurguladı “Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanarak, uluslararası bir gün haline gelen 8 Mart Kadınlar Günü, kadınların eşit haklara sahip olduğunu niteleyen önemli bir gündür” diyen Gündoğdu, “Kadınların mücadelesini ve elde ettiği başarıyı simgeleyen bu özel günde kadınlar, her gün olduğu gibi birçok platformda birey olmanın getirdiği ekonomik, sosyal ve siyasi anlamda eşitliği savunacak, olması gereken hakları alabilmenin haklı gururunu yaşayacağı günü vurgulayacaktır. MESİAD bugün ve yarın daima Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir’ sözünü şiar edinerek, kadının toplumdaki yerini dile getirecektir. Hayatın her alanında gerek özel, gerek kamusal alanda varlığıyla değişimi simgeleyen, bulunduğu her alanı düşünceleri ve becerisi ile güzelleştiren kadınlar, özgür düşünebilmenin getirdiği güven ile istediği yere ulaşacaktır” dedi. MESİAD Yönetimi olarak kadınların şiddetin ve eşitsizliğin olmadığı güzel yarınlara kavuşmasını dilediklerini söyleyen Gündoğdu, “Toplumsal yaşamın vazgeçilmezi olan kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, toplumsal yaşamda eşitlik sağlamanın önemine vurguda bulundu.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, ekonomik, sosyal ve siyasi alanlarda eşitliğin sağlanmasının demokrasinin kaçınılmaz şartlarından olduğunu ve eşitliği pekiştirecek düzenlemeler yapılması gerektiğini vurguladı

“Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanarak, uluslararası bir gün haline gelen 8 Mart Kadınlar Günü, kadınların eşit haklara sahip olduğunu niteleyen önemli bir gündür” diyen Gündoğdu, “Kadınların mücadelesini ve elde ettiği başarıyı simgeleyen bu özel günde kadınlar, her gün olduğu gibi birçok platformda birey olmanın getirdiği ekonomik, sosyal ve siyasi anlamda eşitliği savunacak, olması gereken hakları alabilmenin haklı gururunu yaşayacağı günü vurgulayacaktır. MESİAD bugün ve yarın daima Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir’ sözünü şiar edinerek, kadının toplumdaki yerini dile getirecektir. Hayatın her alanında gerek özel, gerek kamusal alanda varlığıyla değişimi simgeleyen, bulunduğu her alanı düşünceleri ve becerisi ile güzelleştiren kadınlar, özgür düşünebilmenin getirdiği güven ile istediği yere ulaşacaktır” dedi.

MESİAD Yönetimi olarak kadınların şiddetin ve eşitsizliğin olmadığı güzel yarınlara kavuşmasını dilediklerini söyleyen Gündoğdu, “Toplumsal yaşamın vazgeçilmezi olan kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.