halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

EV ZİYARETLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.04.2024 - 00:18, Güncelleme: 17.04.2024 - 00:18 664 kez okundu.
 

EV ZİYARETLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, büyük önem verdiği ev ziyaretleri kapsamında Kuyuluk Belediye Ortaokulu Müdür Yardımcısı İbrahim Güngör’ü evinde ziyaret etti.

Kendisinin de bir öğretmen olduğunu, öğrencilerin onun hayatının merkezinde olduğunu ifade eden Fazilet Durmuş, öğretmenlik mesleğinin önemini vurguladı. Durmuş, öğretmen arkadaşlarımla yan yana olmak istiyorum ve ben kapım açık çalışıyorum, eğitimin kalitesini arttırmak için her zaman bir arada olmalıyız, dedi. Eğitim ekseninde devam eden sohbette Durmuş, öğretmenlerimizin akademik eğitimin yanında öğrencileriyle ders dışında da yakından ilgilenmelerini istedi. Öğretmenimiz ve ailesi Fazilet Durmuş’un ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Her zaman yanlarında olan bir İl Müdürü ile çalışmanın kendilerine güven ve huzurlu çalışma ortamı sağladığını söyledi.
İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, büyük önem verdiği ev ziyaretleri kapsamında Kuyuluk Belediye Ortaokulu Müdür Yardımcısı İbrahim Güngör’ü evinde ziyaret etti.

Kendisinin de bir öğretmen olduğunu, öğrencilerin onun hayatının merkezinde olduğunu ifade eden Fazilet Durmuş, öğretmenlik mesleğinin önemini vurguladı. Durmuş, öğretmen arkadaşlarımla yan yana olmak istiyorum ve ben kapım açık çalışıyorum, eğitimin kalitesini arttırmak için her zaman bir arada olmalıyız, dedi.
Eğitim ekseninde devam eden sohbette Durmuş, öğretmenlerimizin akademik eğitimin yanında öğrencileriyle ders dışında da yakından ilgilenmelerini istedi.
Öğretmenimiz ve ailesi Fazilet Durmuş’un ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Her zaman yanlarında olan bir İl Müdürü ile çalışmanın kendilerine güven ve huzurlu çalışma ortamı sağladığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.