halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SOYDAN: “MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.02.2024 - 21:56, Güncelleme: 12.02.2024 - 21:56 933+ kez okundu.
 

SOYDAN: “MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Anamur, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerine çıkarma yaptı. Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Soydan, ilçedeki sorunları da yerinde inceleyerek, “Dersimize çok iyi çalıştık. Bölgedeki içme suyu, altyapı ve kanalizasyon sorunlarının farkındayız. Mersin’in kaybedecek 5 yılı daha yok” dedi.

Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılanan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Anamur, Aydıncık ve Bozyazı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Mersin’i değiştirecek, temel sorunlara çözüm bulunacak nefes aldıracak hizmetlerinden de söz eden Serdar Soydan, 2024 yılı yerel seçimleri için destek istedi. İlçe gezilerinde Soydan’a Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Cumhur İttifakı il ve ilçe yöneticileri ile bölgedeki muhtarlar da eşlik etti. “BÖLGEDEKİ EN BÜYÜK SORUN İÇME SUYU” Serdar Soydan, Anamur’da yaptığı konuşmada “İkinci bölgemizdeki sorunlara çözüm bulmalıyız. Anamur’daki içme suyu problemini hepimiz biliyoruz. Su bizim temel ihtiyacımız. Sadece burada değil Bozyazı ve Aydıncık da aynı dertten muzdarip. Bu konuda çalışmaların hız kazanması gerekiyor. Öte yandan Anamur’da düşürülen yol ağı konusunda da hız kazanacağız. Bizimle birlikte o yollar tekrardan genişleyecek ve asfaltlanmayan yollar kalmayacak” dedi. “GÖREVİMİZİ ORTAK AKIL VE BİLİMLE YAPACAĞIZ” Anamur’da hal kompleksinin tamamlanması gerektiğine de dikkat çeken Soydan, “Göreve gelmemiz halinde bu konuda da hızlı hareket edeceğimizin ve mağduriyeti sona erdireceğimizin bilinmesini isterim. Ayrıca talepleri dinleyince bizim Anamur’a bir kültür merkezi bir de otogar borcumuz olduğu görülüyor. İstişare halinde, ortak akıl ve bilimle bu görevimizi de ifa edeceğiz. Aydıncık’taki alt yapı problemi ve arıtma sisteminin hayata geçmesi için de incelikle çalışıyoruz. Bu bölgede sosyal projeler noktasında hissedilen eksikliği de gidereceğiz. Biz durmuyoruz. Ekibimizle birlikte ilçe ilçe, köy köy dolaşarak bölgenin önceliğini sıralıyoruz. Çözüm odaklıyız. Geliyoruz” diye konuştu. “BİR KESİMİN DEĞİL HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM” “Biz dersimize çok iyi çalıştık” diyen Soydan, “Ezberlenmiş cümlelerle karşınızda değiliz. Eğer bu kadim kentimizde başarı istiyorsak ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetinin koordineli bir şekilde tek yürek olması gerekiyor. Bu 3 sacayağını tamamlarsak Mersin’in dört bir köşesi hizmetle tanışacak. Sadece bir sahil bandına hapsedilmiş yinelenmiş çalışmalar yapmak, en temelde Mersin’i birçok şeyden mahrum bırakmak anlamına geliyor. Mersin’in sosyal hayatını esaretten kurtaracağız. Bu düşünce yapısından ivedilikle uzaklaşılması gerekiyor. Biz her bölgeye, her mahalleye, her kesime ulaşma hedefindeyiz. Bir kesimin değil, herkesin belediye başkanı olmak gayesiyle yola çıktık” ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Anamur, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerine çıkarma yaptı. Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Soydan, ilçedeki sorunları da yerinde inceleyerek, “Dersimize çok iyi çalıştık. Bölgedeki içme suyu, altyapı ve kanalizasyon sorunlarının farkındayız. Mersin’in kaybedecek 5 yılı daha yok” dedi.

Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılanan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Anamur, Aydıncık ve Bozyazı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Mersin’i değiştirecek, temel sorunlara çözüm bulunacak nefes aldıracak hizmetlerinden de söz eden Serdar Soydan, 2024 yılı yerel seçimleri için destek istedi. İlçe gezilerinde Soydan’a Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Cumhur İttifakı il ve ilçe yöneticileri ile bölgedeki muhtarlar da eşlik etti.

“BÖLGEDEKİ EN BÜYÜK SORUN İÇME SUYU”

Serdar Soydan, Anamur’da yaptığı konuşmada “İkinci bölgemizdeki sorunlara çözüm bulmalıyız. Anamur’daki içme suyu problemini hepimiz biliyoruz. Su bizim temel ihtiyacımız. Sadece burada değil Bozyazı ve Aydıncık da aynı dertten muzdarip. Bu konuda çalışmaların hız kazanması gerekiyor. Öte yandan Anamur’da düşürülen yol ağı konusunda da hız kazanacağız. Bizimle birlikte o yollar tekrardan genişleyecek ve asfaltlanmayan yollar kalmayacak” dedi.

“GÖREVİMİZİ ORTAK AKIL VE BİLİMLE YAPACAĞIZ”

Anamur’da hal kompleksinin tamamlanması gerektiğine de dikkat çeken Soydan, “Göreve gelmemiz halinde bu konuda da hızlı hareket edeceğimizin ve mağduriyeti sona erdireceğimizin bilinmesini isterim. Ayrıca talepleri dinleyince bizim Anamur’a bir kültür merkezi bir de otogar borcumuz olduğu görülüyor. İstişare halinde, ortak akıl ve bilimle bu görevimizi de ifa edeceğiz. Aydıncık’taki alt yapı problemi ve arıtma sisteminin hayata geçmesi için de incelikle çalışıyoruz. Bu bölgede sosyal projeler noktasında hissedilen eksikliği de gidereceğiz. Biz durmuyoruz. Ekibimizle birlikte ilçe ilçe, köy köy dolaşarak bölgenin önceliğini sıralıyoruz. Çözüm odaklıyız. Geliyoruz” diye konuştu.

“BİR KESİMİN DEĞİL HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM”

“Biz dersimize çok iyi çalıştık” diyen Soydan, “Ezberlenmiş cümlelerle karşınızda değiliz. Eğer bu kadim kentimizde başarı istiyorsak ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetinin koordineli bir şekilde tek yürek olması gerekiyor. Bu 3 sacayağını tamamlarsak Mersin’in dört bir köşesi hizmetle tanışacak. Sadece bir sahil bandına hapsedilmiş yinelenmiş çalışmalar yapmak, en temelde Mersin’i birçok şeyden mahrum bırakmak anlamına geliyor. Mersin’in sosyal hayatını esaretten kurtaracağız. Bu düşünce yapısından ivedilikle uzaklaşılması gerekiyor. Biz her bölgeye, her mahalleye, her kesime ulaşma hedefindeyiz. Bir kesimin değil, herkesin belediye başkanı olmak gayesiyle yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.