halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER, 4 NİSAN DÜNYA SOKAK HAYVANLARI GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 04.04.2024 - 14:19, Güncelleme: 04.04.2024 - 14:19 921 kez okundu.
 

MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER, 4 NİSAN DÜNYA SOKAK HAYVANLARI GÜNÜNÜ KUTLADI

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Başkan Tuncer, sokak hayvanları için gerçekleştirecekleri projelere değinerek şu mesajı yayınladı:

“Bu önemli günü büyük bir duyarlılıkla karşılıyor ve hayvan dostlarımızın yaşamlarını iyileştirmek için kararlı bir şekilde hareket ediyoruz.Patili dostlarımızın refahı ve güvenliği, toplum olarak bizim sorumluluğumuz altındadır. Bu nedenle Mezitli Belediyesi olarak; sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek, onlara barınak sağlamak ve sağlık hizmetlerine erişimlerini kolaylaştırmak için çaba sarf edeceğiz.Gerçekleştireceğimiz projeler arasında yer alan ‘Canlı Dostu Mezitli’ projemiz ile sokakta yaşayan patili dostlarımız için Mezitli Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kurarak, tedavi ve kısırlaştırma hizmeti vereceğiz.Bugün sokak hayvanlarına yönelik farkındalığı artırmak, onların haklarını vurgulamak ve toplumumuzda daha fazla empati ve şefkat oluşturmak için bir fırsat olarak görüyoruz. Her birimizin, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını anlama ve destekleme konusunda üzerimize düşen bir rolü olduğunu unutmamalıyız. Bu özel günde tüm hemşehrilerimi, sokak hayvanlarına sevgi ve şefkatle yaklaşmaya ve onların yaşamlarını iyileştirmek için elimizden geleni yapmaya davet ediyorum. Bir kap su, bir kap mama veya biraz sevgi, onların hayatında büyük farklar yaratabilir. Sokak Hayvanları Günü'nü kutlarken, birlikte daha iyi bir gelecek için çalışmaya devam edelim.”  
Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Başkan Tuncer, sokak hayvanları için gerçekleştirecekleri projelere değinerek şu mesajı yayınladı:

“Bu önemli günü büyük bir duyarlılıkla karşılıyor ve hayvan dostlarımızın yaşamlarını iyileştirmek için kararlı bir şekilde hareket ediyoruz.Patili dostlarımızın refahı ve güvenliği, toplum olarak bizim sorumluluğumuz altındadır. Bu nedenle Mezitli Belediyesi olarak; sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek, onlara barınak sağlamak ve sağlık hizmetlerine erişimlerini kolaylaştırmak için çaba sarf edeceğiz.Gerçekleştireceğimiz projeler arasında yer alan ‘Canlı Dostu Mezitli’ projemiz ile sokakta yaşayan patili dostlarımız için Mezitli Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kurarak, tedavi ve kısırlaştırma hizmeti vereceğiz.Bugün sokak hayvanlarına yönelik farkındalığı artırmak, onların haklarını vurgulamak ve toplumumuzda daha fazla empati ve şefkat oluşturmak için bir fırsat olarak görüyoruz. Her birimizin, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını anlama ve destekleme konusunda üzerimize düşen bir rolü olduğunu unutmamalıyız. Bu özel günde tüm hemşehrilerimi, sokak hayvanlarına sevgi ve şefkatle yaklaşmaya ve onların yaşamlarını iyileştirmek için elimizden geleni yapmaya davet ediyorum.

Bir kap su, bir kap mama veya biraz sevgi, onların hayatında büyük farklar yaratabilir. Sokak Hayvanları Günü'nü kutlarken, birlikte daha iyi bir gelecek için çalışmaya devam edelim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.