halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER’DEN TARSUS’UN KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.12.2023 - 11:02, Güncelleme: 27.12.2023 - 11:02 778+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER’DEN TARSUS’UN KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer mesajından şu ifadelere yer verdi:

“On bin yıllık köklü geçmişiyle, medeniyetlere beşiklik etmiş, kucak açmış ilçemiz Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü coşku ve gurur içinde kutluyoruz. Kuvayı millîye ruhuyla, atalarımızın canları ve kanları pahasına verdiği mücadele bizim için bir onur ve gurur kaynağıdır.  Bu yüzden 27 Aralık, geçmişten aldığı güçle, aydınlık yarınlara yürümenin kararlılığını taşıyan ve bu topraklarda yaşayan her vatandaşımızın özgürlük ve bağımsızlık için ortaya koyduğu mücadele ruhunun bir simgesidir.  Atalarımızın bize miras bıraktığı bu kadim kenti Cumhuriyetimizin ışığında birlik ve beraberlik içinde yaşatma azmiyle, geçmişten aldığımız mirası daha da kalkınmış, çağdaş ve refah bir geleceğe taşıma sorumluluğuyla çalışacak; Tarsus'un daha aydınlık yarınlara ulaşması konusundaki kararlılığımızı sürdüreceğiz. Bu bilinç ve sorumlulukla tüm Tarsusluların bu anlamlı gününü kutluyor; Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer mesajından şu ifadelere yer verdi:

“On bin yıllık köklü geçmişiyle, medeniyetlere beşiklik etmiş, kucak açmış ilçemiz Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü coşku ve gurur içinde kutluyoruz.

Kuvayı millîye ruhuyla, atalarımızın canları ve kanları pahasına verdiği mücadele bizim için bir onur ve gurur kaynağıdır.  Bu yüzden 27 Aralık, geçmişten aldığı güçle, aydınlık yarınlara yürümenin kararlılığını taşıyan ve bu topraklarda yaşayan her vatandaşımızın özgürlük ve bağımsızlık için ortaya koyduğu mücadele ruhunun bir simgesidir. 

Atalarımızın bize miras bıraktığı bu kadim kenti Cumhuriyetimizin ışığında birlik ve beraberlik içinde yaşatma azmiyle, geçmişten aldığımız mirası daha da kalkınmış, çağdaş ve refah bir geleceğe taşıma sorumluluğuyla çalışacak; Tarsus'un daha aydınlık yarınlara ulaşması konusundaki kararlılığımızı sürdüreceğiz.

Bu bilinç ve sorumlulukla tüm Tarsusluların bu anlamlı gününü kutluyor; Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.