halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DR. GÜRAN DİNÇER: MUT VE AYDINCIK'TA COŞKUYLA KARŞILANDI"

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.03.2024 - 13:21, Güncelleme: 16.03.2024 - 13:21 1021+ kez okundu.
 

DR. GÜRAN DİNÇER: MUT VE AYDINCIK'TA COŞKUYLA KARŞILANDI"

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala, DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, 'Mutlu Kent Mersin' sloganıyla Mersin merkez ve ilçelerdeki saha çalışmalarını coşkuyla sürdürüyor.

Seçim kampanyası kapsamında gerçekleştirilen "El Ele, Göz Göze Buluşmalar" ile vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Dr. Dinçer, Mersin'in Mut ve Aydıncık ilçelerinde esnaf ziyaretleri yaparak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüştü. Dr. Dinçer ve DEVA Partisi Mut İlçe Başkan Adayı Fatma Çelik Kovan, Mersin'in Mut ilçesine gerçekleştirdikleri ziyarette, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinledi ve DEVA Partisi'nin çözüm odaklı yaklaşımını paylaştı. Dr. Dinçer, "Mersin'in kalbine dokunmak, halkımızın yaşamını iyileştirecek adımlar atmak için buradayız," dedi. Ardından Aydıncık ilçesine geçen başkan adayı Dinçer, "El Ele, Göz Göze Buluşmalar" kapsamında yine halkla iç içe bir diğer buluşmayı gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşların derdine ortak olan, onların sesi olmaya aday olan Dr. Dinçer, "Sorunları yerinde görmek ve dinlemek, çözüm üretmek bizim için bir görevdir," şeklinde konuştu.                  
31 Mart seçimlerine sayılı günler kala, DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, 'Mutlu Kent Mersin' sloganıyla Mersin merkez ve ilçelerdeki saha çalışmalarını coşkuyla sürdürüyor.
Seçim kampanyası kapsamında gerçekleştirilen "El Ele, Göz Göze Buluşmalar" ile vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Dr. Dinçer, Mersin'in Mut ve Aydıncık ilçelerinde esnaf ziyaretleri yaparak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüştü.

Dr. Dinçer ve DEVA Partisi Mut İlçe Başkan Adayı Fatma Çelik Kovan, Mersin'in Mut ilçesine gerçekleştirdikleri ziyarette, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinledi ve DEVA Partisi'nin çözüm odaklı yaklaşımını paylaştı. Dr. Dinçer, "Mersin'in kalbine dokunmak, halkımızın yaşamını iyileştirecek adımlar atmak için buradayız," dedi.

Ardından Aydıncık ilçesine geçen başkan adayı Dinçer, "El Ele, Göz Göze Buluşmalar" kapsamında yine halkla iç içe bir diğer buluşmayı gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşların derdine ortak olan, onların sesi olmaya aday olan Dr. Dinçer, "Sorunları yerinde görmek ve dinlemek, çözüm üretmek bizim için bir görevdir," şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.