halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DR. ALİ ÖZ KIRSAL MAHALLELERDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.03.2024 - 14:02, Güncelleme: 17.03.2024 - 14:02 910+ kez okundu.
 

DR. ALİ ÖZ KIRSAL MAHALLELERDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, seçim çalışması kapsamında ilçeye bağlı kırsal mahallelere ziyaret gerçekleştirdi. Öz, ziyaret ettiği her mahallede büyük ilgi ve coşkuyla karşılandı

Öz, “Yıllardır gerek hekimliğim gerekse de siyasetten dolayı sahalardaydım. Ancak adaylığım açıklandıktan sonra ayrı bir heyecan ve aşkla sahada çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Seçimlere 15 gün kaldı ve inanıyorum ki sizlerin büyük teveccühü ile sadece Toroslar değil, başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok belediyeyi kazanacağız ve Mersin’i Cumhur İttifakı ile tanıştıracağız” dedi. Mersin’de her kesimin sevgisini kazanan ve adaylığı açıklandığı günden itibaren seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Öz, Üseli, Hamzabeyli, Işıktepe, Çamlıdere, Kepirli, Korucular, Kerimler, Doruklu ve Aladağ mahallelerini ziyaret etti. Öz’e, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay eşlik etti. Adaklar kesilerek karşılanan Öz, vatandaşlara projelerini anlattı, hem kendisi hem de Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan için destek istedi. “MERSİN’İ CUMHUR İTTİFAKI İLE TANIŞTIRACAĞIZ” İlk olarak Üseli Mahallesine ziyaret gerçekleştiren Öz, daha sonra 8 kırsal mahalleye daha ziyaret gerçekleştirdi. Aladağ Mahallesinde iftar programına katılan Öz, orucunu vatandaşlarla birlikte açtı. Öz, burada yaptığı konuşmada, “Yıllardır gerek hekimliğim gerekse de siyasetten dolayı sahalardaydım. Ancak adaylığım açıklandıktan sonra ayrı bir heyecan ve aşkla sahada çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Seçimlere 15 gün kaldı ve inanıyorum ki sizlerin büyük teveccühü ile sadece Toroslar değil, başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok belediyeyi kazanacağız ve Mersin’i Cumhur İttifakı ile tanıştıracağız” dedi. “ÜRETİCİ KENDİ ÜRÜNÜNÜ ONLİNE PAZARDA SATMA İMKANI BULACAK” Toroslar’ın kırsal mahallelerini tarım ve hayvancılık konusunda destekleyeceklerini ifade eden Öz, “İlçemizin en önemli geçim kaynaklarının başında gelen tarım ve hayvancılık konusunda üreticiye önemli destekler sunacağız. Hayata geçireceğimiz projeyle birlikte üreticilerimiz ürünlerini online pazarlama ve e-ticaret siteleri aracılığıyla daha çok kişiye ulaştırabilecek. Bu sayede de üretici kendi ürününü online pazarda satarak daha çok gelir elde edecek. Tarım kooperatifleri ve üretici birliklerini destekleyerek çiftçiler arasında dayanışma ve işbirliğini teşvik edeceğiz. Kırsal ürünlerin markalaşmasını ve pazarlamasını destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.                   
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, seçim çalışması kapsamında ilçeye bağlı kırsal mahallelere ziyaret gerçekleştirdi. Öz, ziyaret ettiği her mahallede büyük ilgi ve coşkuyla karşılandı

Öz, “Yıllardır gerek hekimliğim gerekse de siyasetten dolayı sahalardaydım. Ancak adaylığım açıklandıktan sonra ayrı bir heyecan ve aşkla sahada çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Seçimlere 15 gün kaldı ve inanıyorum ki sizlerin büyük teveccühü ile sadece Toroslar değil, başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok belediyeyi kazanacağız ve Mersin’i Cumhur İttifakı ile tanıştıracağız” dedi.

Mersin’de her kesimin sevgisini kazanan ve adaylığı açıklandığı günden itibaren seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Öz, Üseli, Hamzabeyli, Işıktepe, Çamlıdere, Kepirli, Korucular, Kerimler, Doruklu ve Aladağ mahallelerini ziyaret etti. Öz’e, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay eşlik etti. Adaklar kesilerek karşılanan Öz, vatandaşlara projelerini anlattı, hem kendisi hem de Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan için destek istedi.

“MERSİN’İ CUMHUR İTTİFAKI İLE TANIŞTIRACAĞIZ”

İlk olarak Üseli Mahallesine ziyaret gerçekleştiren Öz, daha sonra 8 kırsal mahalleye daha ziyaret gerçekleştirdi. Aladağ Mahallesinde iftar programına katılan Öz, orucunu vatandaşlarla birlikte açtı. Öz, burada yaptığı konuşmada, “Yıllardır gerek hekimliğim gerekse de siyasetten dolayı sahalardaydım. Ancak adaylığım açıklandıktan sonra ayrı bir heyecan ve aşkla sahada çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Seçimlere 15 gün kaldı ve inanıyorum ki sizlerin büyük teveccühü ile sadece Toroslar değil, başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok belediyeyi kazanacağız ve Mersin’i Cumhur İttifakı ile tanıştıracağız” dedi.

“ÜRETİCİ KENDİ ÜRÜNÜNÜ ONLİNE PAZARDA SATMA İMKANI BULACAK”

Toroslar’ın kırsal mahallelerini tarım ve hayvancılık konusunda destekleyeceklerini ifade eden Öz, “İlçemizin en önemli geçim kaynaklarının başında gelen tarım ve hayvancılık konusunda üreticiye önemli destekler sunacağız. Hayata geçireceğimiz projeyle birlikte üreticilerimiz ürünlerini online pazarlama ve e-ticaret siteleri aracılığıyla daha çok kişiye ulaştırabilecek. Bu sayede de üretici kendi ürününü online pazarda satarak daha çok gelir elde edecek. Tarım kooperatifleri ve üretici birliklerini destekleyerek çiftçiler arasında dayanışma ve işbirliğini teşvik edeceğiz. Kırsal ürünlerin markalaşmasını ve pazarlamasını destekleyeceğiz” şeklinde konuştu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.