halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER, DEMOKRATİK BİR SEÇİM İÇİN AVUKATLARDAN DESTEK İSTEDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.03.2024 - 17:30, Güncelleme: 12.03.2024 - 17:30 967+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER, DEMOKRATİK BİR SEÇİM İÇİN AVUKATLARDAN DESTEK İSTEDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir’i ve avukatları ziyaret etti. Yerel seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesi için avukatlardan destek isteyen Seçer, “Tarafsız, bağımsız, şaibenin olmadığı bir seçim olmasını arzu ediyoruz. Ama konuşacak bir gayri hukuki durumda siz hukukçuların Türkiye demokrasisine, hukuk devleti anlayışına sahip çıkacağınızı düşünüyorum” dedi.

“TARAFSIZ BAĞIMSIZ, ŞAİBENİN OLMADIĞI BİR SEÇİM OLMASINI ARZU EDİYORUZ” Mersin Barosu Avukatlar Odası’nda Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve avukatlarla bir araya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer avukatların taleplerini dinledi. Mersin Barosu ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, kentimizde kadın ve çocuk haklarına yönelik verimli çalışmalar yürütmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Seçer konuşmasında, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde avukatlardan beklentilerini dile getirerek, “Türkiye’nin en çok konuştuğu konu adalet. Adaletin olmadığı bir toplumda diğer konuları konuşmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Onun için demokrasi derken, yanına mutlaka birbirinin ayrılmaz parçası olan hukuk devleti kavramını da ekliyoruz. Bir seçime gidiyoruz. Tarafsız bağımsız, şaibenin olmadığı bir seçim olmasını arzu ediyoruz. Ben bir siyasetçi olarak; millet iradesinin sandığa girdiği gibi, tutanaklara da yansımasını arzu ediyorum. Bu konuda siyasi partiler gerekli tedbirleri alıyordur. Ama konuşacak bir gayri hukuki durumda siz hukukçuların Türkiye demokrasisine, hukuk devleti anlayışına sahip çıkacağınızı düşünüyorum. Bu hassasiyette olduğunuzu biliyorum. Hukuk eğitim almış insanları olarak, temel hukuk prensiplerinden birinin, toplumda adalet kavramını takip etmek olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Beni misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. ÖZDEMİR: “MERSİN BAROSU’NUN TALEPLERİNE VERDİĞİ DESTEK İÇİN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E TEŞEKKÜR EDİYORUM” Daha sonra konuşma yapan Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, Mersin Barosu’nun taleplerine her zaman destek veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ederek, “Mersin Adliyesi otoparkı olarak kullanılan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait 12.000 m2’ lik arsanın, adliye ek hizmet binası yapımı için Adalet Bakanlığı’na ücretsiz tahsis edilmesi kararının Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçmesi konusunda Sayın Başkanımız Vahap Seçer’in büyük emekleri olmuştur. Ayrıca Baromuzun sosyal tesisini Büyükşehir Belediyesi’ne kiraladık. Baromuzun ulaşım konusunda ve tadilat masraflarının karşılanmasında Mersin Büyükşehir Belediyesi büyük destek olmuştur. Görev süresi boyunca hiçbir talebimizi geri çevirmeyen Sayın Başkanımız Vahap Seçer’e, Baromuza göstermiş olduğu yakın ilgisi ve desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz“ diye konuştu. 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir’i ve avukatları ziyaret etti. Yerel seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesi için avukatlardan destek isteyen Seçer, “Tarafsız, bağımsız, şaibenin olmadığı bir seçim olmasını arzu ediyoruz. Ama konuşacak bir gayri hukuki durumda siz hukukçuların Türkiye demokrasisine, hukuk devleti anlayışına sahip çıkacağınızı düşünüyorum” dedi.

“TARAFSIZ BAĞIMSIZ, ŞAİBENİN OLMADIĞI BİR SEÇİM OLMASINI ARZU EDİYORUZ”

Mersin Barosu Avukatlar Odası’nda Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve avukatlarla bir araya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer avukatların taleplerini dinledi. Mersin Barosu ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, kentimizde kadın ve çocuk haklarına yönelik verimli çalışmalar yürütmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Seçer konuşmasında, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde avukatlardan beklentilerini dile getirerek, “Türkiye’nin en çok konuştuğu konu adalet. Adaletin olmadığı bir toplumda diğer konuları konuşmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Onun için demokrasi derken, yanına mutlaka birbirinin ayrılmaz parçası olan hukuk devleti kavramını da ekliyoruz.

Bir seçime gidiyoruz. Tarafsız bağımsız, şaibenin olmadığı bir seçim olmasını arzu ediyoruz. Ben bir siyasetçi olarak; millet iradesinin sandığa girdiği gibi, tutanaklara da yansımasını arzu ediyorum. Bu konuda siyasi partiler gerekli tedbirleri alıyordur. Ama konuşacak bir gayri hukuki durumda siz hukukçuların Türkiye demokrasisine, hukuk devleti anlayışına sahip çıkacağınızı düşünüyorum. Bu hassasiyette olduğunuzu biliyorum. Hukuk eğitim almış insanları olarak, temel hukuk prensiplerinden birinin, toplumda adalet kavramını takip etmek olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Beni misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ÖZDEMİR: “MERSİN BAROSU’NUN TALEPLERİNE VERDİĞİ DESTEK İÇİN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Daha sonra konuşma yapan Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, Mersin Barosu’nun taleplerine her zaman destek veren  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ederek, “ Mersin Adliyesi otoparkı olarak kullanılan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait 12.000 m2’ lik arsanın, adliye ek hizmet binası yapımı için Adalet Bakanlığı’na ücretsiz tahsis edilmesi kararının Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçmesi konusunda Sayın Başkanımız Vahap Seçer’in büyük emekleri olmuştur. Ayrıca Baromuzun sosyal tesisini Büyükşehir Belediyesi’ne kiraladık. Baromuzun ulaşım konusunda ve tadilat masraflarının karşılanmasında Mersin Büyükşehir Belediyesi büyük destek olmuştur. Görev süresi boyunca hiçbir talebimizi geri çevirmeyen Sayın Başkanımız Vahap Seçer’e, Baromuza göstermiş olduğu yakın ilgisi ve desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz“ diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.