halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİLLETVEKİLİ BOZAN: “İŞÇİLERİ GÜVENCESİZ ŞARTLARDA ÇALIŞTIRMAK SUÇTUR”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.08.2023 - 12:53, Güncelleme: 30.08.2023 - 12:53 1221+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ BOZAN: “İŞÇİLERİ GÜVENCESİZ ŞARTLARDA ÇALIŞTIRMAK SUÇTUR”

Bozan: “Narenciye işçilerinin yevmiye talebi için birlikte mücadele edeceğiz” Milletvekili Bozan ve Koca, işçilerle buluştu

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekilleri Av. Ali Bozan ve Perihan Koca, sabahın ilk ışıklarında narenciye ve Evden Eve Taşımacılık Sektöründe çalışan işçilerle bir araya geldi, sorun ve taleplerini dinledi. İşçilerin dile getirdiği ücret ve güvencesiz çalışma koşullarına ilişkin konuşan Milletvekili Bozan, güvencesiz işçi çalıştırmanın suç olduğunu ifade ederek, işçilerle birlikte hakları için her daim mücadele edeceklerini söyledi. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Mersin Milletvekilleri Av. Ali Bozan ve Perihan Koca, narenciye ve Evden Eve Taşımacılık Sektöründe çalışan işçileri ziyaret etti. Sabahın ilk ışıklarında başlayan programa; HDP Mersin İl Eşbaşkanı Bedriye Kuş, Akdeniz İlçe Başkanı Nizar Esen ve Güvencesiz İşçiler Derneği Başkanı Nedim Aydınalp da katıldı. MİLLETVEKİLLERİ SABAHIN İLK IŞIKLARINDA İŞÇİLERLE BULUŞTU İlk olarak narenciye işçileri ile bir araya gelen Yeşil Sol Parti Milletvekilleri, tüm işçilerle selamlaşıp sorun ve taleplerini dinledi. 427 lira olarak belirlenen yevmiye ücretlerinin geçimlerini sağlamadığını belirten işçiler, işverenlerden yevmiyelerin 600 liraya çıkarılması talebinde bulunacaklarını söyledi. Taleplerinin karşılanmaması durumunda ise işçiler, greve kararı alacaklarını vurguladı. Narenciye işçilerinin ardından Evden Eve Taşımacılık Sektöründe çalışan işçileri ziyaret eden Milletvekilleri, ağır koşullarda güvencesiz çalışan işçilerin sorunlarını dinledi. Taşımacılık sektöründe son 2 ayda Türkiye genelinde 14 arkadaşlarının iş cinayetinde yaşamını yitirdiğini anlatan işçiler, en büyük sorunlarının sigortasız çalıştırılmak olduğunu belirttiler. MİLETVEKİLİ BOZAN’DAN İŞÇİLERE: “HAKLARINIZ İÇİN BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ” Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, işçilerle gerçekleştirilen buluşmalarda “birlik olma” çağrısı yaptı. Her daim işçilerin haklı mücadelesinin yanında olacaklarını söyleyen Milletvekili Bozan, işçilerin güvencesiz şartlarda çalıştırılmasının suç olduğunu buna karşı gerekli çalışmalarını yürüteceklerini ifade etti. İşçilerin birlikte örgütlenmesi gerektiği vurgusunu yineleyen Bozan, “Hep birlikte hareket edin. Biz aldığınız tüm kararlarda yanınızdayız” dedi. MİLLETVEKİLİ KOCA: “EMEĞİN HAKLARINI ALMAK İÇİN BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ” İşçilerin ekonomik kriz koşullarında hiçbir güvenceleri olmadan, kıt kanaat yevmiyelerle hanelerini geçindirmek zorunda bırakıldıklarını aktaran Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca da, işçilerin kira, gıda ve fatura yüklerine de değindi. İşçilerin temel taleplerinin sigortalı ve insan onuruna yaraşır güvenceli koşullarda çalışmak olduğunu söyleyen Milletvekili Koca, “Emeğin haklarını almak için birlikte mücadele edeceğiz” vurgusu yaptı.  
Bozan: “Narenciye işçilerinin yevmiye talebi için birlikte mücadele edeceğiz” Milletvekili Bozan ve Koca, işçilerle buluştu

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekilleri Av. Ali Bozan ve Perihan Koca, sabahın ilk ışıklarında narenciye ve Evden Eve Taşımacılık Sektöründe çalışan işçilerle bir araya geldi, sorun ve taleplerini dinledi. İşçilerin dile getirdiği ücret ve güvencesiz çalışma koşullarına ilişkin konuşan Milletvekili Bozan, güvencesiz işçi çalıştırmanın suç olduğunu ifade ederek, işçilerle birlikte hakları için her daim mücadele edeceklerini söyledi.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Mersin Milletvekilleri Av. Ali Bozan ve Perihan Koca, narenciye ve Evden Eve Taşımacılık Sektöründe çalışan işçileri ziyaret etti. Sabahın ilk ışıklarında başlayan programa; HDP Mersin İl Eşbaşkanı Bedriye Kuş, Akdeniz İlçe Başkanı Nizar Esen ve Güvencesiz İşçiler Derneği Başkanı Nedim Aydınalp da katıldı.

MİLLETVEKİLLERİ SABAHIN İLK IŞIKLARINDA İŞÇİLERLE BULUŞTU

İlk olarak narenciye işçileri ile bir araya gelen Yeşil Sol Parti Milletvekilleri, tüm işçilerle selamlaşıp sorun ve taleplerini dinledi. 427 lira olarak belirlenen yevmiye ücretlerinin geçimlerini sağlamadığını belirten işçiler, işverenlerden yevmiyelerin 600 liraya çıkarılması talebinde bulunacaklarını söyledi. Taleplerinin karşılanmaması durumunda ise işçiler, greve kararı alacaklarını vurguladı.

Narenciye işçilerinin ardından Evden Eve Taşımacılık Sektöründe çalışan işçileri ziyaret eden Milletvekilleri, ağır koşullarda güvencesiz çalışan işçilerin sorunlarını dinledi. Taşımacılık sektöründe son 2 ayda Türkiye genelinde 14 arkadaşlarının iş cinayetinde yaşamını yitirdiğini anlatan işçiler, en büyük sorunlarının sigortasız çalıştırılmak olduğunu belirttiler.

MİLETVEKİLİ BOZAN’DAN İŞÇİLERE: “HAKLARINIZ İÇİN BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, işçilerle gerçekleştirilen buluşmalarda “birlik olma” çağrısı yaptı. Her daim işçilerin haklı mücadelesinin yanında olacaklarını söyleyen Milletvekili Bozan, işçilerin güvencesiz şartlarda çalıştırılmasının suç olduğunu buna karşı gerekli çalışmalarını yürüteceklerini ifade etti. İşçilerin birlikte örgütlenmesi gerektiği vurgusunu yineleyen Bozan, “Hep birlikte hareket edin. Biz aldığınız tüm kararlarda yanınızdayız” dedi.

MİLLETVEKİLİ KOCA: “EMEĞİN HAKLARINI ALMAK İÇİN BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ”

İşçilerin ekonomik kriz koşullarında hiçbir güvenceleri olmadan, kıt kanaat yevmiyelerle hanelerini geçindirmek zorunda bırakıldıklarını aktaran Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca da, işçilerin kira, gıda ve fatura yüklerine de değindi. İşçilerin temel taleplerinin sigortalı ve insan onuruna yaraşır güvenceli koşullarda çalışmak olduğunu söyleyen Milletvekili Koca, “Emeğin haklarını almak için birlikte mücadele edeceğiz” vurgusu yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.