halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YENİŞEHİRDE EMEK KAZANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.01.2024 - 13:29, Güncelleme: 29.01.2024 - 13:29 966+ kez okundu.
 

YENİŞEHİRDE EMEK KAZANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin’de 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde oy oranını artırarak güçlü bir şekilde girmeyi planladığı Yenişehir İlçesi’nde mevcut başkan Abdullah Özyiğit’in tekrar aday olarak açıklanmasından sonra Yenişehir İlçe Belediyesi meclis üyelerini belirlemek için sandık başına gitti.

Bahçelievler İlkokulunda 71 aday adayının yarıştığı, 2.700 civarı üyenin oy kullandığı ilçede ön seçim yaparak sandık başına gitti. YENİŞEHİR’DE EMEĞİN ADAYI” ÖZGÜR EMİRE” İPİ GÖĞÜSLEDİ Yenişehir’de yapılan seçimlerde 71 meclis üyesi aday adaylarından Özgür Emire, gün boyu oy kullanmaya gelen üyelerin ilgi odağı oldu. CHP’nin teveccüh gösterilen isimlerinden biri olan Özgür Emire, Mersin’de çeşitli sivil toplum kuruluşlarında farklı görevler üstlenmesiyle tanınıyor. Yenişehir İlçe Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olmak için kolları sıvayan ”Yenişehirimiz’de Emek Kazanacak” parolasıyla hazırlıklarını sürdürdü. Özgür Emire sandıkların büyük bir kısmında rakiplerini geçerek 1091 üyenin desteğini alarak ön seçimde ipi göğüsleyerek zaferle ayrılan isim oldu. Yenişehir’de Emeğin Adayı ve hizmetlerde öncü meclis üyelerinden olan Özgür Emire, partililerin büyük bir desteğiyle en güçlü meclis üyesi ismi olduğunu tekrar kanıtladı. Özgür Emire farkını ortaya koyarak Yenişehir’de daha çok yapacakları işler olduğunun kanıtını ortaya koydu.
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin’de 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde oy oranını artırarak güçlü bir şekilde girmeyi planladığı Yenişehir İlçesi’nde mevcut başkan Abdullah Özyiğit’in tekrar aday olarak açıklanmasından sonra Yenişehir İlçe Belediyesi meclis üyelerini belirlemek için sandık başına gitti.

Bahçelievler İlkokulunda 71 aday adayının yarıştığı, 2.700 civarı üyenin oy kullandığı ilçede ön seçim yaparak sandık başına gitti.
YENİŞEHİR’DE EMEĞİN ADAYI” ÖZGÜR EMİRE” İPİ GÖĞÜSLEDİ
Yenişehir’de yapılan seçimlerde 71 meclis üyesi aday adaylarından Özgür Emire, gün boyu oy kullanmaya gelen üyelerin ilgi odağı oldu. CHP’nin teveccüh gösterilen isimlerinden biri olan Özgür Emire, Mersin’de çeşitli sivil toplum kuruluşlarında farklı görevler üstlenmesiyle tanınıyor. Yenişehir İlçe Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olmak için kolları sıvayan ”Yenişehirimiz’de Emek Kazanacak” parolasıyla hazırlıklarını sürdürdü. Özgür Emire sandıkların büyük bir kısmında rakiplerini geçerek 1091 üyenin desteğini alarak ön seçimde ipi göğüsleyerek zaferle ayrılan isim oldu. Yenişehir’de Emeğin Adayı ve hizmetlerde öncü meclis üyelerinden olan Özgür Emire, partililerin büyük bir desteğiyle en güçlü meclis üyesi ismi olduğunu tekrar kanıtladı. Özgür Emire farkını ortaya koyarak Yenişehir’de daha çok yapacakları işler olduğunun kanıtını ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.