halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ÇUKUROVA HAVALİMANI’NDA ULAŞIM ÇUKUROVA ESNAFINA EMANET

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 26.09.2023 - 10:23, Güncelleme: 26.09.2023 - 10:23 1630+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA HAVALİMANI’NDA ULAŞIM ÇUKUROVA ESNAFINA EMANET

2024 yılının başında faaliyete başlaması planlanan Çukurova Havalimanı’nda ulaşım hizmetini Çukurova Bölgesel Havalimanı Taşıma ve İşletme Kooperatifi sağlayacak.

Çukurova Havalimanı yapımını ve işletmeciliğini üstlenen Kozuva Şirketler Grubu ile ulaşım hizmetleri alanında mutabakata varan Çukurova Bölgesel Havalimanı Taşıma ve İşletme Kooperatifi Başkanı Yasin Boyraz, havalimanının bölgeye değer ve ekonomik katkı sağlayacağını söyledi. Hem yolcu hem de kargo taşımacılığı hizmeti ile Çukurova’nın dünyaya açılan kapısı olacak olan Çukurova Havalimanı’nı kullanan yolcuların Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye’ye ulaşımını Çukurova esnafı sağlayacak. Çukurova Havalimanı ulaşım hizmetlerinin tamamını esnafların oluşturduğu bölgede kurulan bir kooperatifin üstlenmesinin bölge adına gurur verici olduğunu söyleyen Boyraz, “Kurulduğumuz günden itibaren Adana ve Mersin bölgesi esnafımıza fayda sağlayabilmek için çok ciddi mücadele verdik. Özellikle Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Niyazi Göger’in destekleri ile böylesine önemli bir hizmeti bölgemize kazandırdık. Sürecin en başından itibaren her zaman yanımızda olan Birlik Başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi. Projenin detayları hakkında da açıklamalarda bulunan Yasin Boyraz, “2000 kişilik istihdamı hedeflediğimiz Çukurova Havalimanı yolcu taşıma işinde, ulaşım hizmetini 100 otobüs, 100 VIP minibüs ve 100 taksi olmak üzere toplamda 300 araçla yolcu memnuniyeti odaklı ve kaliteli hizmet anlayışıyla sunacağız.” dedi.
2024 yılının başında faaliyete başlaması planlanan Çukurova Havalimanı’nda ulaşım hizmetini Çukurova Bölgesel Havalimanı Taşıma ve İşletme Kooperatifi sağlayacak.

Çukurova Havalimanı yapımını ve işletmeciliğini üstlenen Kozuva Şirketler Grubu ile ulaşım hizmetleri alanında mutabakata varan Çukurova Bölgesel Havalimanı Taşıma ve İşletme Kooperatifi Başkanı Yasin Boyraz, havalimanının bölgeye değer ve ekonomik katkı sağlayacağını söyledi.

Hem yolcu hem de kargo taşımacılığı hizmeti ile Çukurova’nın dünyaya açılan kapısı olacak olan Çukurova Havalimanı’nı kullanan yolcuların Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye’ye ulaşımını Çukurova esnafı sağlayacak.

Çukurova Havalimanı ulaşım hizmetlerinin tamamını esnafların oluşturduğu bölgede kurulan bir kooperatifin üstlenmesinin bölge adına gurur verici olduğunu söyleyen Boyraz, “Kurulduğumuz günden itibaren Adana ve Mersin bölgesi esnafımıza fayda sağlayabilmek için çok ciddi mücadele verdik. Özellikle Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Niyazi Göger’in destekleri ile böylesine önemli bir hizmeti bölgemize kazandırdık. Sürecin en başından itibaren her zaman yanımızda olan Birlik Başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Projenin detayları hakkında da açıklamalarda bulunan Yasin Boyraz, “2000 kişilik istihdamı hedeflediğimiz Çukurova Havalimanı yolcu taşıma işinde, ulaşım hizmetini 100 otobüs, 100 VIP minibüs ve 100 taksi olmak üzere toplamda 300 araçla yolcu memnuniyeti odaklı ve kaliteli hizmet anlayışıyla sunacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.