halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUSLU MİNİKLER, TARIM YAŞAM ALANI VE TARIM MÜZESİ’NDE PORTAKAL HASADI YAPTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.12.2023 - 11:13, Güncelleme: 06.12.2023 - 11:13 986+ kez okundu.
 

TARSUSLU MİNİKLER, TARIM YAŞAM ALANI VE TARIM MÜZESİ’NDE PORTAKAL HASADI YAPTI

Tarsus Belediyesi Tarım Yaşam Alanı ve Tarım Müzesi ile çocukları tarımla buluşturmaya devam ediyor. Tarsus'un bereketli topraklarında belediye arazilerinde yetiştirilen portakal meyvelerinin hasadı minik eller tarafından gerçekleştirildi.

 Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikle çocuklar hem toprakla buluştu, hem de keyifli vakit geçirdi. Tarsus Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Tarım Yaşam Alanı ve Tarım Müzesi’nde bulunan portakal ağaçlarının hasadı, belediye bünyesinde eğitim gören kreş öğrencileri tarafından yapıldı. Alanda toplamda 3 ton portakal hasat edildi. ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ, HEM DE TARIMI KEŞFETTİ Minikler hasat öncesi Tarım Yaşam Alanı ve Tarım Müzesi’nde bulunan eski tarım aletlerini, tohum odasını ve tarım kütüphanesini gezme fırsatı buldu. Alanda birbirinden eski tarım aletlerine dokunan çocuklar, tarım alet ve ekipmanlarından başlayarak, yeni tarım modellerinin işleyişini ve kademeli her detayını keşfetti. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan etkinliğin çocuklara doğayla iç içe olma ve tarımın önemini kavrama fırsatı sunduğunu belirterek, gelecek nesillerin çevre bilincini artırmaya yönelik bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.  
Tarsus Belediyesi Tarım Yaşam Alanı ve Tarım Müzesi ile çocukları tarımla buluşturmaya devam ediyor. Tarsus'un bereketli topraklarında belediye arazilerinde yetiştirilen portakal meyvelerinin hasadı minik eller tarafından gerçekleştirildi.

 Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikle çocuklar hem toprakla buluştu, hem de keyifli vakit geçirdi.  Tarsus Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Tarım Yaşam Alanı ve Tarım Müzesi’nde bulunan portakal ağaçlarının hasadı, belediye bünyesinde eğitim gören kreş öğrencileri tarafından yapıldı. Alanda toplamda 3 ton portakal hasat edildi.

ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ, HEM DE TARIMI KEŞFETTİ

Minikler hasat öncesi Tarım Yaşam Alanı ve Tarım Müzesi’nde bulunan eski tarım aletlerini, tohum odasını ve tarım kütüphanesini gezme fırsatı buldu. Alanda birbirinden eski tarım aletlerine dokunan çocuklar, tarım alet ve ekipmanlarından başlayarak, yeni tarım modellerinin işleyişini ve kademeli her detayını keşfetti. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan etkinliğin çocuklara doğayla iç içe olma ve tarımın önemini kavrama fırsatı sunduğunu belirterek, gelecek nesillerin çevre bilincini artırmaya yönelik bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.