halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

FAZİLET DURMUŞ, MESLEKTAŞLARININ DÜZENLEDİĞİ GEZİYE KATILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.12.2023 - 22:13, Güncelleme: 03.12.2023 - 22:13 1063+ kez okundu.
 

FAZİLET DURMUŞ, MESLEKTAŞLARININ DÜZENLEDİĞİ GEZİYE KATILDI

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Toroslar Bahriye İlkokulu öğretmenlerinin düzenlediği geziye katıldı. Gezide Bahriye İlkokulu idareci ve öğretmenleriyle İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih BURGUT da yer aldı.

Varda Köprüsü, Gülek Kalesi ve Belemedik bölgesinde gerçekleşen bu özel gezide meslektaşlarıyla bir araya gelen DURMUŞ, "Mersin gerçekten doğasıyla, kültürüyle, insanlarıyla çok güzel bir şehir. Gezi kapsamında, meslektaşlarımla doğada yürüyüş yapmanın yanı sıra, bölgenin tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgi edinme şansı ve daha önemlisi birbirimizi tanıma, daha güçlü, etkileşimli, paylaşımlı şekilde iletişim kurma fırsatı yakaladık. Birlikte çok güzel yerler gördük, eğlendik, sohbet ettik, güzellikleri paylaştık. Bu tür etkinlikler, meslektaşlar arasındaki bağları güçlendirmenin yanı sıra, eğitim ortamını daha olumlu ve motivasyonu yüksek bir hale getirmeye katkı sağlar. Biz iyi olursak, biz motivasyonumuzu yüksek tutarsak çocuklarımız da iyi olur. Bu geziyi düzenleyen, bizleri bir araya getiren meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, daha nice güzel buluşmada bir araya gelmeyi temenni ediyorum. dedi.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Toroslar Bahriye İlkokulu öğretmenlerinin düzenlediği geziye katıldı. Gezide Bahriye İlkokulu idareci ve öğretmenleriyle İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih BURGUT da yer aldı.

Varda Köprüsü, Gülek Kalesi ve Belemedik bölgesinde gerçekleşen bu özel gezide meslektaşlarıyla bir araya gelen DURMUŞ, " Mersin gerçekten doğasıyla, kültürüyle, insanlarıyla çok güzel bir şehir. Gezi kapsamında, meslektaşlarımla doğada yürüyüş yapmanın yanı sıra, bölgenin tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgi edinme şansı ve daha önemlisi birbirimizi tanıma, daha güçlü, etkileşimli, paylaşımlı şekilde iletişim kurma fırsatı yakaladık. Birlikte çok güzel yerler gördük, eğlendik, sohbet ettik, güzellikleri paylaştık. Bu tür etkinlikler, meslektaşlar arasındaki bağları güçlendirmenin yanı sıra, eğitim ortamını daha olumlu ve motivasyonu yüksek bir hale getirmeye katkı sağlar. Biz iyi olursak, biz motivasyonumuzu yüksek tutarsak çocuklarımız da iyi olur. Bu geziyi düzenleyen, bizleri bir araya getiren meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, daha nice güzel buluşmada bir araya gelmeyi temenni ediyorum. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.