halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT “AVRUPA KADIN BASKETBOLUNUN KALBİ YENİŞEHİR’DE ATACAK”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.03.2024 - 12:49, Güncelleme: 13.03.2024 - 12:49 987+ kez okundu.
 

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT “AVRUPA KADIN BASKETBOLUNUN KALBİ YENİŞEHİR’DE ATACAK”

Avrupa’da kadın basketbolunun kulüpler bazındaki en büyük turnuvası olan FIBA EuroLeague Women dörtlü finalleri Mersin Yenişehir’de yapılacak.

Haberi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla duyuran Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit yaptığı açıklamada “Dörtlü final yoğun çabalarımız ve Çukurova Basketbol'un başarısı sayesinde Mersin'de. Uluslararası şampiyonları Yenişehir'e ve Türkiye'ye taşımaya devam edeceğiz” dedi. Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), EuroLeague Women dörtlü finallerinin 12-14 Nisan tarihlerinde Mersin Yenişehir’de oynanacağını açıkladı. Yenişehir Belediyesinin de desteğiyle mücadele eden Mersin temsilcisi Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK) geçtiğimiz yıl ikinci olduğu FIBA EuroLeague Women’da bu yıl şampiyon olarak tarih yazmak istiyor. Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanacak dörtlü finallerde Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK)’nün yanı sıra Fenerbahçe Alagöz Holding, Villeneuve d'Ascq LM ve ZVVZ USK Prag şampiyonluk mücadelesi verecek. Mersin ekibi ÇBK, 12 Nisan Cuma günü yarı finalde Fenerbahçe Alagöz Holding ile karşılaşacak. Final ve üçüncülük maçları ise 14 Nisan Pazar günü oynanacak. Başkan Özyiğit “Kupayı alacağız” “Mersin’imize, Yenişehir’imize müthiş bir haberimiz var.” diyerek müjdeli haberi paylaşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Uzun süredir emek verdiğimiz Çukurova Basketbol Kulübümüz geçen yıl Avrupa ikincisi olmuştu. Bu bir Anadolu takımının yakaladığı en büyük başarı. Şimdi de başka bir başarıyı elde etti ve Avrupa’da son dörde kalarak burada yarışma şansını elde etti. Finalleri Mersin’e, Yenişehir’e aldık. Yenişehir’e gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Avrupa’nın en büyük dört takımı Mersin’de Avrupa şampiyonu olmak için mücadele edecek. Avrupa kadın basketbolunun kalbi Yenişehir’de atacak. İnanıyorum ki oradan kupayı alarak biz çıkacağız. Mersin’in büyük enerjisiyle, büyük desteğiyle bu gurur Çukurova Basket Kulübünün, bu gurur Yenişehir’in, bu gurur Mersin’in.” Mersin Yenişehir Belediyesi ayrıca 20-21 Nisan tarihlerinde Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası’na da ev sahipliği yapacak.
Avrupa’da kadın basketbolunun kulüpler bazındaki en büyük turnuvası olan FIBA EuroLeague Women dörtlü finalleri Mersin Yenişehir’de yapılacak.

Haberi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla duyuran Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit yaptığı açıklamada “Dörtlü final yoğun çabalarımız ve Çukurova Basketbol'un başarısı sayesinde Mersin'de. Uluslararası şampiyonları Yenişehir'e ve Türkiye'ye taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), EuroLeague Women dörtlü finallerinin 12-14 Nisan tarihlerinde Mersin Yenişehir’de oynanacağını açıkladı. Yenişehir Belediyesinin de desteğiyle mücadele eden Mersin temsilcisi Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK) geçtiğimiz yıl ikinci olduğu FIBA EuroLeague Women’da bu yıl şampiyon olarak tarih yazmak istiyor.

Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanacak dörtlü finallerde Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK)’nün yanı sıra Fenerbahçe Alagöz Holding, Villeneuve d'Ascq LM ve ZVVZ USK Prag şampiyonluk mücadelesi verecek. Mersin ekibi ÇBK, 12 Nisan Cuma günü yarı finalde Fenerbahçe Alagöz Holding ile karşılaşacak. Final ve üçüncülük maçları ise 14 Nisan Pazar günü oynanacak.

Başkan Özyiğit “Kupayı alacağız”

“Mersin’imize, Yenişehir’imize müthiş bir haberimiz var.” diyerek müjdeli haberi paylaşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Uzun süredir emek verdiğimiz Çukurova Basketbol Kulübümüz geçen yıl Avrupa ikincisi olmuştu. Bu bir Anadolu takımının yakaladığı en büyük başarı. Şimdi de başka bir başarıyı elde etti ve Avrupa’da son dörde kalarak burada yarışma şansını elde etti. Finalleri Mersin’e, Yenişehir’e aldık. Yenişehir’e gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Avrupa’nın en büyük dört takımı Mersin’de Avrupa şampiyonu olmak için mücadele edecek. Avrupa kadın basketbolunun kalbi Yenişehir’de atacak. İnanıyorum ki oradan kupayı alarak biz çıkacağız. Mersin’in büyük enerjisiyle, büyük desteğiyle bu gurur Çukurova Basket Kulübünün, bu gurur Yenişehir’in, bu gurur Mersin’in.”

Mersin Yenişehir Belediyesi ayrıca 20-21 Nisan tarihlerinde Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası’na da ev sahipliği yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.