halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BÜYÜKŞEHİR’İN PERSONELİ ALDIĞI HİZMET İÇİ EĞİTİMLERLE FARK YARATIYOR

Eğitim (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 26.08.2023 - 11:47, Güncelleme: 26.08.2023 - 11:47 13026+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’İN PERSONELİ ALDIĞI HİZMET İÇİ EĞİTİMLERLE FARK YARATIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesindeki personelin farkındalıklarını artırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek adına, Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile, ‘EBRD-Çevre ve Sosyal Yönetim Planları ile Çevre ve Sosyal Konular Aksiyon Planı Farkındalık Eğitimi’ gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesindeki personelinin hizmet kalitesini artırmak, yetkinliklerini güçlendirmek ve bilinç düzeyini yükseltmek adına farkındalık eğitimi vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile, ‘EBRD-Çevre ve Sosyal Yönetim Planları ile Çevre ve Sosyal Konular Aksiyon Planı Farkındalık Eğitimi’ gerçekleştirdi. Mersin Üniversitesi Uğur Oral Kültür Merkezi’nde 178 personelin katılımıyla gerçekleşen eğitimde, Doç. Dr. Canan Dural Tasouji, ‘Şikayet Mekanizması’, ‘Çalışan Şikayet Prosedürü’, ‘Cinsiyete Dayalı Şiddet’ ve ‘Taciz Politikası ve Raporlama Gereklilikleri’ konulu başlıkları ele aldı. Tasouji: “Büyükşehir personeline ‘Cinsiyete Dayalı Taciz ve Şiddet’ üzerine eğitim gerçekleştirdik” Mersin Büyükşehir Belediyesi personeline, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin desteği ile hizmet içi eğitimler yaptıklarını ifade eden Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Canan Dural Tasouji, “Eğitimimizdeki, konu başlıklarımız ‘Cinsiyete Dayalı Taciz ve Şiddet’. Bu konu ile nasıl baş edebiliriz, bunlarla karşılaştığımızda nerelere ve nasıl şikâyet edebiliriz, çalıştığımız kurumlarda veya çalıştığımız birimlerde bunlarla kimler ilgileniyor? Bu tip sorunlarla ve durumlarla karşı karşıya kaldığımızda muhataplarımız kimler aynı zamanda bizler bunlarla karşılaştığımızda neler yapmalıyız üzerine konuştuk, sohbet ettik ve bilgiler aktardık” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesindeki personelin farkındalıklarını artırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek adına, Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile, ‘EBRD-Çevre ve Sosyal Yönetim Planları ile Çevre ve Sosyal Konular Aksiyon Planı Farkındalık Eğitimi’ gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesindeki personelinin hizmet kalitesini artırmak, yetkinliklerini güçlendirmek ve bilinç düzeyini yükseltmek adına farkındalık eğitimi vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile, EBRD-Çevre ve Sosyal Yönetim Planları ile Çevre ve Sosyal Konular Aksiyon Planı Farkındalık Eğitimi’ gerçekleştirdi.

Mersin Üniversitesi Uğur Oral Kültür Merkezi’nde 178 personelin katılımıyla gerçekleşen eğitimde, Doç. Dr. Canan Dural Tasouji, ‘Şikayet Mekanizması’‘Çalışan Şikayet Prosedürü’‘Cinsiyete Dayalı Şiddet’ ve ‘Taciz Politikası ve Raporlama Gereklilikleri’ konulu başlıkları ele aldı.

Tasouji: “ Büyükşehir personeline ‘Cinsiyete Dayalı Taciz ve Şiddet’ üzerine eğitim gerçekleştirdik”

Mersin Büyükşehir Belediyesi personeline, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin desteği ile hizmet içi eğitimler yaptıklarını ifade eden Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Canan Dural Tasouji, “Eğitimimizdeki, konu başlıklarımız ‘Cinsiyete Dayalı Taciz ve Şiddet’. Bu konu ile nasıl baş edebiliriz, bunlarla karşılaştığımızda nerelere ve nasıl şikâyet edebiliriz, çalıştığımız kurumlarda veya çalıştığımız birimlerde bunlarla kimler ilgileniyor? Bu tip sorunlarla ve durumlarla karşı karşıya kaldığımızda muhataplarımız kimler aynı zamanda bizler bunlarla karşılaştığımızda neler yapmalıyız üzerine konuştuk, sohbet ettik ve bilgiler aktardık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.