halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN ÖĞRENCİLERE YARIYIL TATİLİ MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.01.2024 - 12:52, Güncelleme: 19.01.2024 - 12:52 1089+ kez okundu.
 

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN ÖĞRENCİLERE YARIYIL TATİLİ MESAJI

2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi tamamlandı. Yaklaşık 19 milyon öğrenci için sömestr tatili başladı.

Öğrencilere ve öğretmenlere gösterdikleri üstün başarı ve emekten dolayı teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere anne ve babalarımız için yorucu bir dönem oldu. Çocuklarımız yarıyıl tatilini iyi değerlendirmeli, kendilerini sosyal açıdan geliştirmek için aktivitelere katılmalı.” açıklamasında bulundu. İlk ve orta öğretim ile liselerde eğitim gören 19 milyondan fazla öğrenci karnelerini alarak sömestr tatiline girdi. Tatilin kendilerini geliştirebilmek adına önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti. Milletvekili Uysal yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bugün itibariyle 2023-2024 eğitim-öğretim döneminin ilk yarısını tamamlamış bulunuyor. Yorucu olduğu kadar verimli bir dönem geçirdiler. Karneler nasıl olursa olsun her öğrencimizi yürekten kutluyorum. Sömestr tatili çocuklarımız için faydalı bir süreç. Kendilerini geliştirebilecekleri 2 hafta var önlerinde. Milli Eğitim Bakanlığımızın 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderdiği yazıda da öğrencilerimizi yarıyıl tatilinde test çözme, özet çıkarma gibi tek bir alana yönlendiren ev ödevleri verilmeyeceği yer alıyor. Bunun yerine çocuklarımızın sanatsal, sportif, kültürel ve bilimsel faaliyetlere katılımını teşvik etmeliyiz. Ebeveynlerimiz, öğrencilerimizin okul sürecindeki yoğunluğuna ve stresine mola verip kendilerine zaman ayırmalarını sağlamalı, onlarla vakit geçirmeli. Tatilde öğrencilerimiz bol bol kitap okusun. Çünkü okuyacakları kitaplarla, düşünce ve hayal gücünü geliştirebilirler. Geleceğimizin mimarı ve teminatı çocuklarımıza sağlıklı, mutlu, dinlenebildikleri bir sömestr tatili diliyor, öğretmenlerimize de saygılar sunuyorum.”
2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi tamamlandı. Yaklaşık 19 milyon öğrenci için sömestr tatili başladı.

Öğrencilere ve öğretmenlere gösterdikleri üstün başarı ve emekten dolayı teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere anne ve babalarımız için yorucu bir dönem oldu. Çocuklarımız yarıyıl tatilini iyi değerlendirmeli, kendilerini sosyal açıdan geliştirmek için aktivitelere katılmalı.” açıklamasında bulundu.

İlk ve orta öğretim ile liselerde eğitim gören 19 milyondan fazla öğrenci karnelerini alarak sömestr tatiline girdi. Tatilin kendilerini geliştirebilmek adına önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

Milletvekili Uysal yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bugün itibariyle 2023-2024 eğitim-öğretim döneminin ilk yarısını tamamlamış bulunuyor. Yorucu olduğu kadar verimli bir dönem geçirdiler. Karneler nasıl olursa olsun her öğrencimizi yürekten kutluyorum. Sömestr tatili çocuklarımız için faydalı bir süreç. Kendilerini geliştirebilecekleri 2 hafta var önlerinde. Milli Eğitim Bakanlığımızın 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderdiği yazıda da öğrencilerimizi yarıyıl tatilinde test çözme, özet çıkarma gibi tek bir alana yönlendiren ev ödevleri verilmeyeceği yer alıyor. Bunun yerine çocuklarımızın sanatsal, sportif, kültürel ve bilimsel faaliyetlere katılımını teşvik etmeliyiz. Ebeveynlerimiz, öğrencilerimizin okul sürecindeki yoğunluğuna ve stresine mola verip kendilerine zaman ayırmalarını sağlamalı, onlarla vakit geçirmeli. Tatilde öğrencilerimiz bol bol kitap okusun. Çünkü okuyacakları kitaplarla, düşünce ve hayal gücünü geliştirebilirler. Geleceğimizin mimarı ve teminatı çocuklarımıza sağlıklı, mutlu, dinlenebildikleri bir sömestr tatili diliyor, öğretmenlerimize de saygılar sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.