halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

“Mersin Devlet Opera ve Balesi’nden Fuaye Konseri”

Sanat (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.12.2023 - 19:37, Güncelleme: 14.12.2023 - 19:37 7506+ kez okundu.
 

“Mersin Devlet Opera ve Balesi’nden Fuaye Konseri”

Mersin Devlet Opera ve Balesi 16 Aralık 2023 Cumartesi saat 20:00’de, Opera Fuayesi’nde “Oda Müziği Konseri” ni sahneleyecek.

W.A.Mozart Obua Quartetinin ve A. Borodin Quartet’ın eserlerinin seslendirileceği konser, dinleyicisini bekliyor. Konserde, Mersin DOB Orkestra Sanatçıları Marina Kvılıvıdze (I. Keman), Kutay Alpay (II. Keman), Elifcan Tuğçe Amato (Viyola), Eda Vurandemir (Viyolonsel) ve Çiğdem Manolya Arslan (Obua) sahne alacak. Biletler Opera Gişesinden, https://www.biletinial.com adresinden ve Sanatcepte uygulamasından temin edilebilir.
Mersin Devlet Opera ve Balesi 16 Aralık 2023 Cumartesi saat 20:00’de, Opera Fuayesi’nde “Oda Müziği Konseri” ni sahneleyecek.

W.A.Mozart Obua Quartetinin ve A. Borodin Quartet’ın eserlerinin seslendirileceği konser, dinleyicisini bekliyor.

Konserde, Mersin DOB Orkestra Sanatçıları Marina Kvılıvıdze (I. Keman), Kutay Alpay (II. Keman), Elifcan Tuğçe Amato (Viyola), Eda Vurandemir (Viyolonsel) ve Çiğdem Manolya Arslan (Obua) sahne alacak. Biletler Opera Gişesinden, https://www.biletinial.com adresinden ve Sanatcepte uygulamasından temin edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.