halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ ÖZ, TEKSTİL ÇALIŞANLARIYLA BULUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 31.01.2024 - 20:26, Güncelleme: 31.01.2024 - 20:26 1061+ kez okundu.
 

MHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ ÖZ, TEKSTİL ÇALIŞANLARIYLA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, ilçede faaliyet gösteren tekstil firmalarını ziyaret ederek, firma sahipleri ve tekstil işçileri ile bir araya geldi.

Firma ziyaretlerinde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Öz, çalışanlarla sohbet ederek, “Hep birlikte kazanacağız” dedi. Firmaları gezerek ürünleri de inceleyen Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, tüm tekstil çalışanlarına kolaylıklar diledi. Toroslar’a en güzel hizmeti hep birlikte sunacaklarını belirten Öz, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için destek istedi. “YATIRIMLARI EN DOĞRU ŞEKİLDE DEĞERLENDİREREK, TOROSLARIMIZA İVME KAZANDIRACAĞIZ” Alkışlar eşliğinde üretimi destekleyici ve istihdamı artırıcı projelerinden de bahseden Öz, Mersin’in tekstil sektörü açısından Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olduğunu belirterek, “Bu kapsamda Toroslar İlçemizde de önemli tekstil firmaları faaliyet gösteriyor. Tekstil firmalarının, kentimizin ekonomisi için önemini biliyoruz. Kentimize ve ülkemize kattığınız değer çok kıymetli. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı. MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz’e yaptığı ziyaretlerde; MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser ile Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Yunus Emre Tugay da eşlik etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, ilçede faaliyet gösteren tekstil firmalarını ziyaret ederek, firma sahipleri ve tekstil işçileri ile bir araya geldi.

Firma ziyaretlerinde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Öz, çalışanlarla sohbet ederek, “Hep birlikte kazanacağız” dedi.

Firmaları gezerek ürünleri de inceleyen Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, tüm tekstil çalışanlarına kolaylıklar diledi. Toroslar’a en güzel hizmeti hep birlikte sunacaklarını belirten Öz, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için destek istedi.

“YATIRIMLARI EN DOĞRU ŞEKİLDE DEĞERLENDİREREK, TOROSLARIMIZA İVME KAZANDIRACAĞIZ”

Alkışlar eşliğinde üretimi destekleyici ve istihdamı artırıcı projelerinden de bahseden Öz, Mersin’in tekstil sektörü açısından Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olduğunu belirterek, “Bu kapsamda Toroslar İlçemizde de önemli tekstil firmaları faaliyet gösteriyor. Tekstil firmalarının, kentimizin ekonomisi için önemini biliyoruz. Kentimize ve ülkemize kattığınız değer çok kıymetli. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz’e yaptığı ziyaretlerde; MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser ile Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Yunus Emre Tugay da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.