halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

İYİ PARTİLİ KOCAMAZ, ÇİFTÇİLERİN FERYADINI MECLİS’E TAŞIDI: “ÜRETİCİLERE KARŞI YILLARDIR SÜRDÜRDÜĞÜNÜZ BU HASMANE TUTUMUN NEDENİ NEDİR?”

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.01.2024 - 11:14, Güncelleme: 25.01.2024 - 11:14 7834+ kez okundu.
 

İYİ PARTİLİ KOCAMAZ, ÇİFTÇİLERİN FERYADINI MECLİS’E TAŞIDI: “ÜRETİCİLERE KARŞI YILLARDIR SÜRDÜRDÜĞÜNÜZ BU HASMANE TUTUMUN NEDENİ NEDİR?”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersinli limon üreticilerinin sorunlarını ve çiftçilerin sıkıntılarını bir kez daha TBMM gündemine taşıdı

Mersin’de limon yetiştiren çiftçilerin ağaçlarını sökmek zorunda kaldığını vurgulayan Kocamaz, Hükümete seslendi. “Sizin çalışan, üreten, mağdur ettiğiniz bu insanlarla alıp veremediğiniz nedir, bu kadar hasmane tavır almanızın nedeni nedir?”diye sordu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersinli limon üreticilerinin sorunlarını ve çiftçilerin sıkıntılarını TBMM’de yaptığı konuşmayla bir gez daha gündeme getirdi. Mersin bölgesinde tüm çiftçilerin ve hayvancıların perişan vaziyette olduğunu ayrıca buğday üreticisi ve muz üreticisinin bittiğini vurgulayan Kocamaz, Hükümete buradan seslendi. “LİMON AĞAÇLARI SÖKÜLÜYOR, NARENCİYE ÜRETİCİLERİNİN AĞZINI BIÇAK AÇMIYOR” Çiftçilerin feryadını dile getiren Kocamaz, “Muz üreticileri ne yapacağını şaşırmış durumda, limon üreticileri kan ağlıyor; Çukurova'da, Tarsus'ta, Mersin'de, Erdemli'de limon ağaçları sökülüyor, narenciye üreticilerinin ağzını bıçak açmıyor” dedi. Girdi fiyatları, ilaç, gübre, mazot, işçilik ücretleri artarken ürünlerin para etmediğine dikkat çeken Kocamaz, üreticinin masraflarını bile karşılayamaz duruma geldiğini; tüketicinin de bu ürünlere ulaşmakta zorlandığını dile getirdi. “KARŞI YILLARDIR SÜRDÜRDÜĞÜNÜZ BU HASMANE TUTUMUN NEDENİ NEDİR?” Konuşmasını , “Üreticilere karşı yıllardır sürdürdüğünüz bu hasmane tutumun nedeni nedir? Şeklinde sürdüren Kocamaz , “Çiftçiyi, hayvancıyı bitirdiniz; "Ekonomistim." dediniz, ekonomiyi bitirdiniz. Sizin çalışan, üreten, mağdur ettiğiniz bu insanlarla alıp veremediğiniz nedir, bu kadar hasmane tavır almanızın nedeni nedir?” diye sordu.
İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersinli limon üreticilerinin sorunlarını ve çiftçilerin sıkıntılarını bir kez daha TBMM gündemine taşıdı

Mersin’de limon yetiştiren çiftçilerin ağaçlarını sökmek zorunda kaldığını vurgulayan Kocamaz, Hükümete seslendi. “Sizin çalışan, üreten, mağdur ettiğiniz bu insanlarla alıp veremediğiniz nedir, bu kadar hasmane tavır almanızın nedeni nedir?”diye sordu.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersinli limon üreticilerinin sorunlarını ve çiftçilerin sıkıntılarını TBMM’de yaptığı konuşmayla bir gez daha gündeme getirdi.

Mersin bölgesinde tüm çiftçilerin ve hayvancıların perişan vaziyette olduğunu ayrıca buğday üreticisi ve muz üreticisinin bittiğini vurgulayan Kocamaz, Hükümete buradan seslendi.

“LİMON AĞAÇLARI SÖKÜLÜYOR, NARENCİYE ÜRETİCİLERİNİN AĞZINI BIÇAK AÇMIYOR”

Çiftçilerin feryadını dile getiren Kocamaz, “Muz üreticileri ne yapacağını şaşırmış durumda, limon üreticileri kan ağlıyor; Çukurova'da, Tarsus'ta, Mersin'de, Erdemli'de limon ağaçları sökülüyor, narenciye üreticilerinin ağzını bıçak açmıyor” dedi.

Girdi fiyatları, ilaç, gübre, mazot, işçilik ücretleri artarken ürünlerin para etmediğine dikkat çeken Kocamaz, üreticinin masraflarını bile karşılayamaz duruma geldiğini; tüketicinin de bu ürünlere ulaşmakta zorlandığını dile getirdi.

“KARŞI YILLARDIR SÜRDÜRDÜĞÜNÜZ BU HASMANE TUTUMUN NEDENİ NEDİR?”

Konuşmasını , “Üreticilere karşı yıllardır sürdürdüğünüz bu hasmane tutumun nedeni nedir? Şeklinde sürdüren Kocamaz , “Çiftçiyi, hayvancıyı bitirdiniz; "Ekonomistim." dediniz, ekonomiyi bitirdiniz. Sizin çalışan, üreten, mağdur ettiğiniz bu insanlarla alıp veremediğiniz nedir, bu kadar hasmane tavır almanızın nedeni nedir?” diye sordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.