halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SERDAR SOYDAN: “MERSİN’E HEM YENİ YATIRIMCI ÇEKECEĞİZ HEM DE MEVCUT YATIRIMCIYA DESTEK OLACAĞIZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.03.2024 - 09:45, Güncelleme: 15.03.2024 - 09:45 798+ kez okundu.
 

SERDAR SOYDAN: “MERSİN’E HEM YENİ YATIRIMCI ÇEKECEĞİZ HEM DE MEVCUT YATIRIMCIYA DESTEK OLACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “İş dünyası ile yaptığımız görüşmelerde bize olan ilgileri ve destekleri sevindirici, ancak bizden de talepleri var.

Biz onlara önce destek, sonra da yatırım ve istihdam konusunda yardımcı olacağız. Mersin, iş dünyası ile büyür, büyük projelerde Cumhur İttifakı ile hayata geçer. Mersin’i üretim üssü yapma yolunda ortak akıl ve istişare içinde olacağız. Hedefimiz Mersin’e yeni yatırımcı çekmek ve mevcut yatırımcıya da destek olmaktır.” Dedi.  “MARMARA’NIN ALTERNATİFİ MERSİN’DİR” Seçim çalışmalarını Mersin’e istihdam sağlayan firma ziyaretleri ile sürdüren Serdar Soydan, özellikle iş dünyasından gelen talepleri önemsediklerini, Marmara’nın alternatifi olarak Mersin’i gördüklerini kaydetti.  “İŞ DÜNYAMIZ İLE ORTAK AKIL VE İSTİŞARE İÇİNDE OLACAĞIZ” “Mersin’de büyük potansiyel var; bunu biz ortaya çıkaracağız.” Diyen Serdar Soydan şunları kaydetti: “Mersin’in tarım, turizm, lojistik gibi önemli artılar var ama yeterli değil. Bizim Belediye olarak Mersin’e yatırımcıları çekmemiz lazım. Ancak daha da önemlisi burada yatırım yapmış olan iş insanlarını da unutmamalıyız. Onlarında sorunlarına eğilmeliyiz. Çünkü Mersin’de kalkınmaya destek olmak istiyorsak bunu mutlaka yapmalıyız. İş dünyamıza, kente sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Mersin’i üretim üssü yapma yolunda ortak akıl ve istişare içinde olacağız”
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “İş dünyası ile yaptığımız görüşmelerde bize olan ilgileri ve destekleri sevindirici, ancak bizden de talepleri var.

Biz onlara önce destek, sonra da yatırım ve istihdam konusunda yardımcı olacağız. Mersin, iş dünyası ile büyür, büyük projelerde Cumhur İttifakı ile hayata geçer. Mersin’i üretim üssü yapma yolunda ortak akıl ve istişare içinde olacağız. Hedefimiz Mersin’e yeni yatırımcı çekmek ve mevcut yatırımcıya da destek olmaktır.” Dedi. 

“MARMARA’NIN ALTERNATİFİ MERSİN’DİR”

Seçim çalışmalarını Mersin’e istihdam sağlayan firma ziyaretleri ile sürdüren Serdar Soydan, özellikle iş dünyasından gelen talepleri önemsediklerini, Marmara’nın alternatifi olarak Mersin’i gördüklerini kaydetti. 

“İŞ DÜNYAMIZ İLE ORTAK AKIL VE İSTİŞARE İÇİNDE OLACAĞIZ”

“Mersin’de büyük potansiyel var; bunu biz ortaya çıkaracağız.” Diyen Serdar Soydan şunları kaydetti: “Mersin’in tarım, turizm, lojistik gibi önemli artılar var ama yeterli değil. Bizim Belediye olarak Mersin’e yatırımcıları çekmemiz lazım. Ancak daha da önemlisi burada yatırım yapmış olan iş insanlarını da unutmamalıyız. Onlarında sorunlarına eğilmeliyiz. Çünkü Mersin’de kalkınmaya destek olmak istiyorsak bunu mutlaka yapmalıyız. İş dünyamıza, kente sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Mersin’i üretim üssü yapma yolunda ortak akıl ve istişare içinde olacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.