halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER, MABİYAD GELENEKSEL KAYNAŞMA YEMEĞİ’NE KATILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 21.12.2023 - 11:57, Güncelleme: 21.12.2023 - 11:57 1070+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER, MABİYAD GELENEKSEL KAYNAŞMA YEMEĞİ’NE KATILDI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Anadolu Bürokratlar ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği’nin ‘Geleneksel Kaynaşma Yemeği’ne katıldı.

Mersin’in enerjisi yüksek bir kent olduğuna dikkat çeken Seçer, “Derler ki; ‘İşleyen demir ışıldar.’ Mersin de işliyor, çalışıyor ve üretiyor. Mersin’in muazzam bir limanı, tarımı, lojistiği, sanayisi var. Muazzam ve zengin bir kent” diye konuştu. Mersin’in örnek bir kent olduğunu da ifade eden Seçer, böyle bir kentte Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Birlik ve beraberliği temel ilke olarak benimsediklerini aktaran Seçer, “Temel düsturumuz; birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayacak olan Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti’nde herkesin kanunlara ve anayasaya riayet ettiği bir toplum yaratabilmektir” dedi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Anadolu Bürokratlar ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği’nin (MABİYAD) ‘Geleneksel Kaynaşma Yemeği’ne katıldı  Programa; Başkan Seçer’in yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, MABİYAD Başkanı Servet Manas, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları (MESİAD) Başkanı Hasan Engin ile oda ve STK temsilcileri katıldı. “Mersin örnek bir kent” Programda konuşan Başkan Seçer, Mersin’in güzel bir şehir olduğuna vurgu yaparak, kentin Türkiye’nin dört bir yanından çalışmak, çocuklarına daha iyi bir gelecek kurmak ve güven içerisinde yaşamak için gelen insanlardan oluştuğunu söyledi. Mersin’in enerjisi yüksek bir kent olduğuna dikkat çeken Seçer,  “Derler ki; ‘İşleyen demir ışıldar.’ Mersin de işliyor, çalışıyor ve üretiyor. Mersin’in muazzam bir limanı, tarımı, lojistiği, sanayisi, her şeyi var. Muazzam ve zengin bir kent” dedi. Seçer, böyle bir kentte Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. “Hukukun olmadığı bir yerde hiçbir şeyden bahsedemeyiz” Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili konuşan Seçer, ilçelerde görev almak, projelerini ortaya koymak ve kent için çalışmak için her partiden aday adayı olan kişilerin olduğunu söyleyerek, “Yasalarla kurulmuş, anayasal bütün siyasi partiler seçime girebilir, temsilcisini seçtirebiliyorsa seçtirir ve ülkeyi, toplumu yönetmek için hak sahibi olur. Buradaki gizli formül; başta anayasaya ve yasalara riayet eden yöneticilerin olmasıdır. Hukukun olmadığı bir yerde hiçbir şeyden bahsedemeyiz. İstediğim kadar belediye başkanı olarak size en güzel yolları yapayım, en güzel parkları sunayım, insana dokunan sosyal politikalar uygulayayım; eğer içinde adalet yoksa hiçbir kıymeti olmaz” diye konuştu. Birlik ve beraberliği temel ilke olarak benimsediklerini aktaran Seçer, “Temel düsturumuz birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayacak olan Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti’nde; herkesin kanunlara ve anayasaya riayet ettiği bir toplum yaratabilmektir” dedi. Seçer son olarak davetlerinden ötürü MABİYAD’a teşekkürlerini iletti. Program, konuşmaların ardından müzik dinletileri ve folklor gösterisi sonrası sona erdi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Anadolu Bürokratlar ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği’nin ‘Geleneksel Kaynaşma Yemeği’ne katıldı.

Mersin’in enerjisi yüksek bir kent olduğuna dikkat çeken Seçer, “Derler ki; ‘İşleyen demir ışıldar.’  Mersin de işliyor, çalışıyor ve üretiyor. Mersin’in muazzam bir limanı, tarımı, lojistiği, sanayisi var. Muazzam ve zengin bir kent” diye konuştu. Mersin’in örnek bir kent olduğunu da ifade eden Seçer, böyle bir kentte Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Birlik ve beraberliği temel ilke olarak benimsediklerini aktaran Seçer, “Temel düsturumuz; birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayacak olan Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti’nde herkesin kanunlara ve anayasaya riayet ettiği bir toplum yaratabilmektir” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Anadolu Bürokratlar ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği’nin (MABİYAD) ‘Geleneksel Kaynaşma Yemeği’ne katıldı 

Programa; Başkan Seçer’in yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, MABİYAD Başkanı Servet Manas, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları (MESİAD) Başkanı Hasan Engin ile oda ve STK temsilcileri katıldı.

Mersin örnek bir kent”

Programda konuşan Başkan Seçer, Mersin’in güzel bir şehir olduğuna vurgu yaparak, kentin Türkiye’nin dört bir yanından çalışmak, çocuklarına daha iyi bir gelecek kurmak ve güven içerisinde yaşamak için gelen insanlardan oluştuğunu söyledi. Mersin’in enerjisi yüksek bir kent olduğuna dikkat çeken Seçer,  “Derler ki; ‘İşleyen demir ışıldar.’  Mersin de işliyor, çalışıyor ve üretiyor. Mersin’in muazzam bir limanı, tarımı, lojistiği, sanayisi, her şeyi var. Muazzam ve zengin bir kent” dedi. Seçer, böyle bir kentte Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“Hukukun olmadığı bir yerde hiçbir şeyden bahsedemeyiz”

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili konuşan Seçer, ilçelerde görev almak, projelerini ortaya koymak ve kent için çalışmak için her partiden aday adayı olan kişilerin olduğunu söyleyerek, “Yasalarla kurulmuş, anayasal bütün siyasi partiler seçime girebilir, temsilcisini seçtirebiliyorsa seçtirir ve ülkeyi, toplumu yönetmek için hak sahibi olur. Buradaki gizli formül; başta anayasaya ve yasalara riayet eden yöneticilerin olmasıdır. Hukukun olmadığı bir yerde hiçbir şeyden bahsedemeyiz. İstediğim kadar belediye başkanı olarak size en güzel yolları yapayım, en güzel parkları sunayım, insana dokunan sosyal politikalar uygulayayım; eğer içinde adalet yoksa hiçbir kıymeti olmaz” diye konuştu.

Birlik ve beraberliği temel ilke olarak benimsediklerini aktaran Seçer, “Temel düsturumuz birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayacak olan Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti’nde; herkesin kanunlara ve anayasaya riayet ettiği bir toplum yaratabilmektir” dedi. Seçer son olarak davetlerinden ötürü MABİYAD’a teşekkürlerini iletti.

Program, konuşmaların ardından müzik dinletileri ve folklor gösterisi sonrası sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.