halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN TRAFİK POLİSLERİ OKULLARDA EĞİTİM DÜZENLEDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.01.2024 - 11:27, Güncelleme: 19.01.2024 - 11:27 1020+ kez okundu.
 

MERSİN TRAFİK POLİSLERİ OKULLARDA EĞİTİM DÜZENLEDİ

Mersin Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince Zübeyde Hanım Anaokulu, Vali Şenol Engin Anaokulu, Mersinli Ahmet İlkokulu, Fuat Sezgin Anadolu Lisesi Öğrenci ve Öğretmenlerine yönelik eğitim düzenlenmiştir.

Düzenlenen eğitimde; - Trafikte İnsanların Oynadığı Roller - Araca İnme-Binme Kuralları - Araç İçerisinde Uyulması Gereken Temel Kurallar - Araç İçerisinde Doğru Oturma Şekilleri - Emniyet Kemerinin Doğru Kullanımı - Boyumuza Göre Doğru Koltuk Seçimi - Çocuk Bağlama Sistemleri - Okul Servis Aracına Binerken ve İnerken Uyulması Gereken Kurallar - Okul Servis Aracında Uyulması Gereken Temel Kurallar - Karayolunda Yaya Olarak Uyulması Gereken Kurallar - Karşıdan Karşıya Güvenli Geçiş Yerleri - Kaldırımda Yürüme Kuralları - Gece Yolda Yürürken Yapılması Gerekenler - Trafik Güvenliğinin Önemi - Trafikte Temel Davranış Şekli - Güvenli Oyun Alanları - Güvenli Bisiklet, Kaykay ve Paten Kullanma - Trafik ve Çevre - Trafikte Saygı - Kask ve diğer ekipmanlarının kullanımı - Yaya Önceliği Konularında Okul bahçesinde bulunan çocuk trafik eğitim parkında görsel ve teorik olarak bilgilendirmeler yapılmış; konu ile ilgili sorular cevaplanarak, trafik güvenliğine dair Bakanlığımızca “Bi Hareketine Bakar Hayat” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında üzerinde giydirme çalışmaları yapılmış olan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne tahsisli “Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı” ile emniyet kemeri kullanımının önemi konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılarak vatandaşlar emniyet kemeri simülasyon aracına bindirilmiştir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince Zübeyde Hanım Anaokulu, Vali Şenol Engin Anaokulu, Mersinli Ahmet İlkokulu, Fuat Sezgin Anadolu Lisesi Öğrenci ve Öğretmenlerine yönelik eğitim düzenlenmiştir.

Düzenlenen eğitimde;

- Trafikte İnsanların Oynadığı Roller

- Araca İnme-Binme Kuralları

- Araç İçerisinde Uyulması Gereken Temel Kurallar

- Araç İçerisinde Doğru Oturma Şekilleri

- Emniyet Kemerinin Doğru Kullanımı

- Boyumuza Göre Doğru Koltuk Seçimi

- Çocuk Bağlama Sistemleri

- Okul Servis Aracına Binerken ve İnerken Uyulması Gereken Kurallar

- Okul Servis Aracında Uyulması Gereken Temel Kurallar

- Karayolunda Yaya Olarak Uyulması Gereken Kurallar

- Karşıdan Karşıya Güvenli Geçiş Yerleri

- Kaldırımda Yürüme Kuralları

- Gece Yolda Yürürken Yapılması Gerekenler

- Trafik Güvenliğinin Önemi

- Trafikte Temel Davranış Şekli

- Güvenli Oyun Alanları

- Güvenli Bisiklet, Kaykay ve Paten Kullanma

- Trafik ve Çevre

- Trafikte Saygı

- Kask ve diğer ekipmanlarının kullanımı

- Yaya Önceliği

Konularında Okul bahçesinde bulunan çocuk trafik eğitim parkında görsel ve teorik olarak bilgilendirmeler yapılmış; konu ile ilgili sorular cevaplanarak, trafik güvenliğine dair Bakanlığımızca “Bi Hareketine Bakar Hayat” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında üzerinde giydirme çalışmaları yapılmış olan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne tahsisli “Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı” ile emniyet kemeri kullanımının önemi konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılarak vatandaşlar emniyet kemeri simülasyon aracına bindirilmiştir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.