halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ, ZABITA PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.09.2023 - 14:55, Güncelleme: 09.09.2023 - 14:55 2049+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ, ZABITA PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıl dönümünü zabıta personeli ile birlikte pasta keserek kutladı.

Belediye Zabıta Müdürü Alim Sevim ve personelinin Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Yılmaz; “Görevleri gereği belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta personelimiz, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşlarımızın huzur, sağlık ve güvenliği için 7/24 görev başında olan zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi. Başkan Yılmaz’ın her zaman kendilerine destek olduğunu ifade eden Zabıta Müdürü Alim Sevim de Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Başkan Yılmaz da zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıl dönümünü zabıta personeli ile birlikte pasta keserek kutladı.

Belediye Zabıta Müdürü Alim Sevim ve personelinin Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Yılmaz; “Görevleri gereği belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta personelimiz, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşlarımızın huzur, sağlık ve güvenliği için 7/24 görev başında olan zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Yılmaz’ın her zaman kendilerine destek olduğunu ifade eden Zabıta Müdürü Alim Sevim de Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Başkan Yılmaz da zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.