halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP’Lİ YILDIZ DENETİME AÇIK YEREL YÖNETİM ANLAYIŞINA VURGU YAPTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.03.2024 - 09:54, Güncelleme: 15.03.2024 - 09:54 855+ kez okundu.
 

CHP’Lİ YILDIZ DENETİME AÇIK YEREL YÖNETİM ANLAYIŞINA VURGU YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, yerinde, doğrudan ve denetime açık bir yerel yönetim anlayışına sahip olduklarını belirterek, “Bize hemşerilerimizin talepleri yol gösterecek. Onların görüşünü sormadan karar almayacağız. Sizin sözünüz bizim yönümüzdür” ifadelerini kullandı

CHP / TOROSLAR/ MERSİN- Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Toroslar’ın potansiyelinden rantçıların, aracıların değil, toplumun yararlanacağını dile getirdi. Toroslar’ın geleneksel ürünlerinin ticari değer kazanacağını ifade eden Yıldız, projelerinin temel hedefini şöyle özetledi: “Toroslar tarımdan sanayiye çok büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyelden rantçılar, aracılar değil, toplum yararlanacak. Bu amaçla yerel üretim ve tüketimi geliştirecek yatırımlar yapacağız. Toroslar’ın geleneksel ürünlerinin ticari değer kazanmasını sağlayacağız.  Köylerimizin ve hanelerimizin gelirlerini artıracağız.” HEMŞERİLERİMİZİN TALEPLERİ YOL GÖSTERECEK Toroslar’da yaşayanların talepleri doğrultusunda kararlar alacaklarını belirterek, “Ticareti, üretimi, tarımı, hayvancılığı, sanayiyi destekleyerek Toroslar’da ekonomiyi canlandıracağız. Toroslar halkının istihdam için her gün başka ilçelere taşınmasını önleyecek ve Toroslar’da insan onuruna yakışır şartlarda çalışılacak sanayi siteleri kuracağız. Biz yerinde, doğrudan ve denetime açık bir yerel yönetim anlayışına sahibiz. Bize hemşerilerimizin talepleri yol gösterecek. Onların görüşünü sormadan karar almayacağız. O yüzden sizin sözünüz bizim yönümüzdür diyoruz” diye konuştu. 
Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, yerinde, doğrudan ve denetime açık bir yerel yönetim anlayışına sahip olduklarını belirterek, “Bize hemşerilerimizin talepleri yol gösterecek. Onların görüşünü sormadan karar almayacağız. Sizin sözünüz bizim yönümüzdür” ifadelerini kullandı

CHP / TOROSLAR/ MERSİN- Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Toroslar’ın potansiyelinden rantçıların, aracıların değil, toplumun yararlanacağını dile getirdi.

Toroslar’ın geleneksel ürünlerinin ticari değer kazanacağını ifade eden Yıldız, projelerinin temel hedefini şöyle özetledi: “ Toroslar tarımdan sanayiye çok büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyelden rantçılar, aracılar değil, toplum yararlanacak. Bu amaçla yerel üretim ve tüketimi geliştirecek yatırımlar yapacağız. Toroslar’ın geleneksel ürünlerinin ticari değer kazanmasını sağlayacağız.  Köylerimizin ve hanelerimizin gelirlerini artıracağız.”

HEMŞERİLERİMİZİN TALEPLERİ YOL GÖSTERECEK

Toroslar’da yaşayanların talepleri doğrultusunda kararlar alacaklarını belirterek, “Ticareti, üretimi, tarımı, hayvancılığı, sanayiyi destekleyerek Toroslar’da ekonomiyi canlandıracağız. Toroslar halkının istihdam için her gün başka ilçelere taşınmasını önleyecek ve Toroslar’da insan onuruna yakışır şartlarda çalışılacak sanayi siteleri kuracağız. Biz yerinde, doğrudan ve denetime açık bir yerel yönetim anlayışına sahibiz. Bize hemşerilerimizin talepleri yol gösterecek. Onların görüşünü sormadan karar almayacağız. O yüzden sizin sözünüz bizim yönümüzdür diyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.