halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BECAYİŞ SİSTEMİ VE TAYİN HAKKI BİLGİLENDİRME

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.02.2024 - 17:50, Güncelleme: 28.02.2024 - 17:50 845 kez okundu.
 

BECAYİŞ SİSTEMİ VE TAYİN HAKKI BİLGİLENDİRME

Öncelikle Tayin hakkımızla ilgili atılan ilk adım sonrası süreci yönetmek için yoğun emek harcamaya devam ediyoruz

Sendikamız bugüne bu konuda mücadelesi ve konuya en hakim sendika olarak çalışma arkadaşlarımızın teveccühünü kazanmıştır. Dün itibariyle Sendikamız telefonları kilitlenmiş sosyal medya hesap mesaj kutularımız dolmuş durumdadır. Tüm arkadaşlarımızın sorularına hızlı dönüşler yapmaya devam ediyoruz. Öncelikle 4B’li sözleşmeli ve aday memur arkadaşlarımızın başvuru konusunda yoğun soruları gelmektedir. Bu konuyla YÖK yazısında belirtilen bir durum yoktur. 4B’li ve aday memurların 657 sayılı memurları kanununda yasal olarak tayin hakkı olmaması nedeniyle üniversiteler bu başvuruları almamaktadır. Fakat yapılacak çalışmada bir değişiklik olması durumunda çalışma arkadaşlarımız mağduriyet yaşamaması için isteyen arkadaşlarımız sitemizde yer alan dilekçeyi doldurup kurum evrakına vererek haklarının saklı kalmasını isteyebilirler. Maalesef bu konuda şuanda yasal bir engel var. YÖK’ÜN YAZISINI PERSONELE TEBLİĞ ETMEYİP, TALEP TOPLAMAYAN ÜNİVERSİTE VARSA SENDİKAMIZI BİLGİLENDİRİN. Diğer konu ise Sendikamız becayiş değil tayin sisteminin olmasını savunsa da Becayiş Sistemi ile ilgili düzenleme olması durumunda hazırladığımız becayiş sistemi ile hemen arkadaşlarımız eşleştirilerek gerekli süreç tamamlanacaktır. Dün itibariyle sistemimize 600 kişinin de katılmasıyla 1800 başvuruya ulaştık. 1800 kişi birbiriyle eşleşmiş durumdadır. Bu sisteme başvuru yapmayan arkadaşlarımızın bir an önce kayıtlarını yaptırmalarını istiyoruz. Bu ay ailemize katılan 800 çalışma arkadaşımızla her gün daha da güçleniyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın kurduğu bizi temsil eden tek sendika olarak, verdiğimiz bu büyük mücadelede çok daha güzel işler yapmak için eylem planlarımız hazır bu sorunun çözülmesiyle Yükseköğretim Tazminatı için adımlarda gelecek. Şimdi bu mücadeleye destek verme elimizi güçlendirme zamanıdır. Üyelik formlarınızı sendikamıza iletin. Sendikamızın diğer müjdesi de derdimizin haklarımız olduğunu göstermek içinde sendikamız aidatlarını siyasi tüm öğretmen sendikalarının altına düşürdük sendikamız üyeleri diğer sendika üyelerine göre yıllık yaklaşık 1.000 TL kazanım sağlamış olacaklar. Sendikamıza üye olmanız durumunda size sunacağımız hizmetlerle farkı yaşayacak ve vicdanınız rahat olacağından emin olabilirsiniz. ŞİMDİ ÜNİPERSEN ZAMANI...  
Öncelikle Tayin hakkımızla ilgili atılan ilk adım sonrası süreci yönetmek için yoğun emek harcamaya devam ediyoruz

Sendikamız bugüne bu konuda mücadelesi ve konuya en hakim sendika olarak çalışma arkadaşlarımızın teveccühünü kazanmıştır. Dün itibariyle Sendikamız telefonları kilitlenmiş sosyal medya hesap mesaj kutularımız dolmuş durumdadır. Tüm arkadaşlarımızın sorularına hızlı dönüşler yapmaya devam ediyoruz.

Öncelikle 4B’li sözleşmeli ve aday memur arkadaşlarımızın başvuru konusunda yoğun soruları gelmektedir. Bu konuyla YÖK yazısında belirtilen bir durum yoktur. 4B’li ve aday memurların 657 sayılı memurları kanununda yasal olarak tayin hakkı olmaması nedeniyle üniversiteler bu başvuruları almamaktadır. Fakat yapılacak çalışmada bir değişiklik olması durumunda çalışma arkadaşlarımız mağduriyet yaşamaması için isteyen arkadaşlarımız sitemizde yer alan dilekçeyi doldurup kurum evrakına vererek haklarının saklı kalmasını isteyebilirler. Maalesef bu konuda şuanda yasal bir engel var.

YÖK’ÜN YAZISINI PERSONELE TEBLİĞ ETMEYİP, TALEP TOPLAMAYAN ÜNİVERSİTE VARSA SENDİKAMIZI BİLGİLENDİRİN.

Diğer konu ise Sendikamız becayiş değil tayin sisteminin olmasını savunsa da Becayiş Sistemi ile ilgili düzenleme olması durumunda hazırladığımız becayiş sistemi ile hemen arkadaşlarımız eşleştirilerek gerekli süreç tamamlanacaktır. Dün itibariyle sistemimize 600 kişinin de katılmasıyla 1800 başvuruya ulaştık. 1800 kişi birbiriyle eşleşmiş durumdadır. Bu sisteme başvuru yapmayan arkadaşlarımızın bir an önce kayıtlarını yaptırmalarını istiyoruz.

Bu ay ailemize katılan 800 çalışma arkadaşımızla her gün daha da güçleniyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın kurduğu bizi temsil eden tek sendika olarak, verdiğimiz bu büyük mücadelede çok daha güzel işler yapmak için eylem planlarımız hazır bu sorunun çözülmesiyle Yükseköğretim Tazminatı için adımlarda gelecek. Şimdi bu mücadeleye destek verme elimizi güçlendirme zamanıdır. Üyelik formlarınızı sendikamıza iletin.

Sendikamızın diğer müjdesi de derdimizin haklarımız olduğunu göstermek içinde sendikamız aidatlarını siyasi tüm öğretmen sendikalarının altına düşürdük sendikamız üyeleri diğer sendika üyelerine göre yıllık yaklaşık 1.000 TL kazanım sağlamış olacaklar. Sendikamıza üye olmanız durumunda size sunacağımız hizmetlerle farkı yaşayacak ve vicdanınız rahat olacağından emin olabilirsiniz.


ŞİMDİ ÜNİPERSEN ZAMANI...
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.