halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEVA PARTİSİ'NİN DOKTOR ADAYI DR. GÜRAN DİNÇER'DEN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.03.2024 - 14:41, Güncelleme: 14.03.2024 - 14:41 1042+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ'NİN DOKTOR ADAYI DR. GÜRAN DİNÇER'DEN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Dinçer: 'Mersin'in Sağlık Geleceğini Şekillendireceğiz'"

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımlayan DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve deneyimli doktor Güran Dinçer, Mersin'in sağlık sorunlarına vakıf olduğunu ve bu sorunları çözecek projeler geliştirdiğini belirtti. Dr. Dinçer, "Bir doktor olarak Mersin'in sağlık alanındaki ihtiyaçlarını bizzat biliyor ve bu alanda yaşanan sorunların çözümüne yönelik somut projelerimiz ve planlarımız hazır" dedi. Mersin'in sağlık alanında karşılaştığı zorlukları ve eksiklikleri detaylı bir şekilde incelediğini ifade eden Dr. Dinçer, belediye başkanı olarak sağlıklı bir Mersin vizyonunu gerçekleştirmek için çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. Sağlıkta DEVA Vizyonu Mesajında, DEVA Partisi'nin Mersin için öngördüğü sağlık politikaları hakkında da bilgi veren Dr. Dinçer, "Modern sağlık altyapıları, erişilebilir ve nitelikli sağlık hizmetleri ile Mersinlilerin yaşam kalitesini artırmak hedefimizdir. Mersin halkına, sağlıkta reform niteliğinde değişiklikler vaat ediyoruz," diye konuştu. Tıp Bayramı ve Sağlık Çalışanlarına Saygı 14 Mart Tıp Bayramı'nın, özellikle pandemi sürecinde olağanüstü çaba gösteren sağlık çalışanlarına olan minnetin bir ifadesi olduğunu söyleyen Dr. Dinçer, "Bu özel günde, tüm sağlık çalışanlarımızın hakkını teslim etmeli, onlara hak ettikleri saygı ve desteği göstermeliyiz. DEVA Partisi olarak, sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi için gereken her adımı atacağımızın sözünü veriyoruz, Görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirirken insanı yaşatmayı ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen gerek mesai arkadaşlarımızın gerekse diğer kurumlara mensup tüm hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, bu kutsal mesleğe verdikleri emekten dolayı en içten teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Dinçer: 'Mersin'in Sağlık Geleceğini Şekillendireceğiz'"

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımlayan DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve deneyimli doktor Güran Dinçer, Mersin'in sağlık sorunlarına vakıf olduğunu ve bu sorunları çözecek projeler geliştirdiğini belirtti.

Dr. Dinçer, "Bir doktor olarak Mersin'in sağlık alanındaki ihtiyaçlarını bizzat biliyor ve bu alanda yaşanan sorunların çözümüne yönelik somut projelerimiz ve planlarımız hazır" dedi. Mersin'in sağlık alanında karşılaştığı zorlukları ve eksiklikleri detaylı bir şekilde incelediğini ifade eden Dr. Dinçer, belediye başkanı olarak sağlıklı bir Mersin vizyonunu gerçekleştirmek için çalışmalar yapacaklarının altını çizdi.

Sağlıkta DEVA Vizyonu

Mesajında, DEVA Partisi'nin Mersin için öngördüğü sağlık politikaları hakkında da bilgi veren Dr. Dinçer, "Modern sağlık altyapıları, erişilebilir ve nitelikli sağlık hizmetleri ile Mersinlilerin yaşam kalitesini artırmak hedefimizdir. Mersin halkına, sağlıkta reform niteliğinde değişiklikler vaat ediyoruz," diye konuştu.

Tıp Bayramı ve Sağlık Çalışanlarına Saygı

14 Mart Tıp Bayramı'nın, özellikle pandemi sürecinde olağanüstü çaba gösteren sağlık çalışanlarına olan minnetin bir ifadesi olduğunu söyleyen Dr. Dinçer, "Bu özel günde, tüm sağlık çalışanlarımızın hakkını teslim etmeli, onlara hak ettikleri saygı ve desteği göstermeliyiz. DEVA Partisi olarak, sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi için gereken her adımı atacağımızın sözünü veriyoruz, Görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirirken insanı yaşatmayı ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen gerek mesai arkadaşlarımızın gerekse diğer kurumlara mensup tüm hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, bu kutsal mesleğe verdikleri emekten dolayı en içten teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.