halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SERDAR SOYDAN: “YEM ÜRETİM TESİSİ İLE ÜRETİCİNİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.03.2024 - 13:38, Güncelleme: 27.03.2024 - 13:38 425 kez okundu.
 

SERDAR SOYDAN: “YEM ÜRETİM TESİSİ İLE ÜRETİCİNİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kentin tarım potansiyelini üst seviyeye çıkarmak adına BELMERA Yem Üretim Tesisi kuracaklarını ve her daim üreticinin en büyük destekçisi olacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kentin tarımsal anlamda gelişmesi gerektiğine dikkat çekerek, Mersin’in bu anlamdaki potansiyelinin üst sıralara çıkarılması adına ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını kaydetti. Serdar Soydan, “Üreticilerimizin en büyük destekçisi olmak vizyonuyla, Mersinimizin tarım potansiyelini üst seviyelere taşıyacak olan BELMERA Yem Üretim Tesisi ile yüksek kalitede yem üretimi yapılarak üreticilerimiz desteklenecek, hayvancılık sektöründe kırsal kalkınmaya katkı sağlamış olacağız” dedi. KALİTELİ VE ORGANİK YEM DESTEĞİ Tarım AŞ bünyesinde çiftçilere makine desteği de sunacaklarına vurgu yapan Soydan, “Vereceğimiz makine destekleriyle, çiftçilerimizin yüksek maliyetlerini en aza indireceğiz. Özellikle buğday, arpa mısır gibi ürünleri üretmeyi teşvik edeceğiz ve destekleyeceğiz. Ayrıca kaliteli ve organik yem sorununa bir çözüm de belediye olarak biz destek vereceğiz. Her türlü desteğin verilmesiyle çiftçi dostu belediye olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, sağlık süt ve süt ürünleri, et ve et ürünlerine ulaşmış olacağız. BELMERA ile hayvancılık ile uğraşan çiftçi sayımız yeniden eski günlerine dönecektir” ifadelerini kullandı. “YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ” Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Göreve geldiğimizde kentimizin en uç noktalarında projeler üretmek adına yılmadan çalışacağız. Mersin’e artık yatırım yapılması gerekiyor. En temel sorunların bir an önce çözülmesi, ihtiyaçların ivedilikle giderilmesi, Mersin’in gelişmesi adına çok önemli. Bunun için bu cennet şehri, Cumhur İttifakı’nın gücüyle 31 Mart’tan sonra ayırmadan ayrışmadan gerçek belediyecilik ile buluşturacağız” şeklinde konuştu. 
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kentin tarım potansiyelini üst seviyeye çıkarmak adına BELMERA Yem Üretim Tesisi kuracaklarını ve her daim üreticinin en büyük destekçisi olacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kentin tarımsal anlamda gelişmesi gerektiğine dikkat çekerek, Mersin’in bu anlamdaki potansiyelinin üst sıralara çıkarılması adına ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını kaydetti. Serdar Soydan, “Üreticilerimizin en büyük destekçisi olmak vizyonuyla, Mersinimizin tarım potansiyelini üst seviyelere taşıyacak olan BELMERA Yem Üretim Tesisi ile yüksek kalitede yem üretimi yapılarak üreticilerimiz desteklenecek, hayvancılık sektöründe kırsal kalkınmaya katkı sağlamış olacağız” dedi.

KALİTELİ VE ORGANİK YEM DESTEĞİ

Tarım AŞ bünyesinde çiftçilere makine desteği de sunacaklarına vurgu yapan Soydan, “Vereceğimiz makine destekleriyle, çiftçilerimizin yüksek maliyetlerini en aza indireceğiz. Özellikle buğday, arpa mısır gibi ürünleri üretmeyi teşvik edeceğiz ve destekleyeceğiz. Ayrıca kaliteli ve organik yem sorununa bir çözüm de belediye olarak biz destek vereceğiz. Her türlü desteğin verilmesiyle çiftçi dostu belediye olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, sağlık süt ve süt ürünleri, et ve et ürünlerine ulaşmış olacağız. BELMERA ile hayvancılık ile uğraşan çiftçi sayımız yeniden eski günlerine dönecektir” ifadelerini kullandı.

“YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Göreve geldiğimizde kentimizin en uç noktalarında projeler üretmek adına yılmadan çalışacağız. Mersin’e artık yatırım yapılması gerekiyor. En temel sorunların bir an önce çözülmesi, ihtiyaçların ivedilikle giderilmesi, Mersin’in gelişmesi adına çok önemli. Bunun için bu cennet şehri, Cumhur İttifakı’nın gücüyle 31 Mart’tan sonra ayırmadan ayrışmadan gerçek belediyecilik ile buluşturacağız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.