halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MUT’TA DOĞAL GAZ ABONELİK İŞLEMLERİ MOBİL ŞUBEYLE DAHA DA HIZLANIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.09.2023 - 17:09, Güncelleme: 27.09.2023 - 17:09 1836+ kez okundu.
 

MUT’TA DOĞAL GAZ ABONELİK İŞLEMLERİ MOBİL ŞUBEYLE DAHA DA HIZLANIYOR

Aksa Çukurova Doğalgaz, Mersin’in Mut ilçesindeki vatandaşların aboneliklerine dair talep ve ihtiyaçlarını daha hızlı karşılayabilmek için online işlemler kanalının yanı sıra mobil şubesiyle de eksiksiz hizmet sağlıyor.

Abonelerine her koşul ve durumda kesintisiz hizmet verirken “Daima ulaşılabilir olmak” hedefiyle hareket eden Aksa Çukurova Doğalgaz, konforlu, temiz ve ekonomik enerji doğal gazı tercih eden vatandaşları bir an önce doğal gazla buluşturmak için mobil şubeyi devreye aldı. Mersin’in Mut ilçesinde kesintisiz hizmet veren mobil şube, 29 Eylül Cuma gününe kadar Deveci Mahallesi genelinde ana hat montajları tamamlanan bina sakinleri ile Deveci Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşların abonelik işlemlerini hızlandırarak kolaylık sağlıyor. 29 Eylül Cuma gününe kadar hizmet verecek “Mersin’de doğal gazsız ilçe kalmayacak” diyerek faaliyetlerini hız kesmeden sürdürdüklerini ifade eden Aksa Çukurova Doğalgaz Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, “İl merkezi dahil 4 ilçede 227 bin 367 abonemizin doğal gaz konforunu yaşadığı ilimizde her geçen gün daha fazla aileyi doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Genişleme çalışmalarımızın sürdüğü Mut ilçemizde özellikle ana hat montajları tamamlanan vatandaşlarımızın evlerinde bir an önce doğal gazı kullanabilmeleri için belediye binasında hizmet veren Doğal Gaz Hizmet Noktamızın yanı sıra mobil şubemizi devreye aldık. Mobil şubemiz ile birlikte yakın zamanda faaliyete geçirmeyi planladığımız Mut Şubesi’nin açılışı öncesinde hemşehrilerimiz abonelik işlemlerini kolaylıkla yapabilecek ve doğal gazın sunduğu avantajlarla ısınma, yemek pişirme ve sıcak su ihtiyaçlarını erkenden karşılayabilecekler” diye konuştu.   Aksa Doğalgaz Hakkında Faaliyet alanında yer alan 27 il, 260 ilçe ve beldede yaklaşık 16,6 milyon nüfusa, 6,2 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi konumunda bulunmaktadır. Yatırımlarını “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgelerine yönelik yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.
Aksa Çukurova Doğalgaz, Mersin’in Mut ilçesindeki vatandaşların aboneliklerine dair talep ve ihtiyaçlarını daha hızlı karşılayabilmek için online işlemler kanalının yanı sıra mobil şubesiyle de eksiksiz hizmet sağlıyor.

Abonelerine her koşul ve durumda kesintisiz hizmet verirken “Daima ulaşılabilir olmak” hedefiyle hareket eden Aksa Çukurova Doğalgaz, konforlu, temiz ve ekonomik enerji doğal gazı tercih eden vatandaşları bir an önce doğal gazla buluşturmak için mobil şubeyi devreye aldı. Mersin’in Mut ilçesinde kesintisiz hizmet veren mobil şube, 29 Eylül Cuma gününe kadar Deveci Mahallesi genelinde ana hat montajları tamamlanan bina sakinleri ile Deveci Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşların abonelik işlemlerini hızlandırarak kolaylık sağlıyor.

29 Eylül Cuma gününe kadar hizmet verecek

“Mersin’de doğal gazsız ilçe kalmayacak” diyerek faaliyetlerini hız kesmeden sürdürdüklerini ifade eden  Aksa Çukurova Doğalgaz Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, “İl merkezi dahil 4 ilçede 227 bin 367 abonemizin doğal gaz konforunu yaşadığı ilimizde her geçen gün daha fazla aileyi doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Genişleme çalışmalarımızın sürdüğü Mut ilçemizde özellikle ana hat montajları tamamlanan vatandaşlarımızın evlerinde bir an önce doğal gazı kullanabilmeleri için belediye binasında hizmet veren Doğal Gaz Hizmet Noktamızın yanı sıra mobil şubemizi devreye aldık. Mobil şubemiz ile birlikte yakın zamanda faaliyete geçirmeyi planladığımız Mut Şubesi’nin açılışı öncesinde hemşehrilerimiz abonelik işlemlerini kolaylıkla yapabilecek ve doğal gazın sunduğu avantajlarla ısınma, yemek pişirme ve sıcak su ihtiyaçlarını erkenden karşılayabilecekler” diye konuştu.

 

Aksa Doğalgaz Hakkında

Faaliyet alanında yer alan 27 il, 260 ilçe ve beldede yaklaşık 16,6 milyon nüfusa, 6,2 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi konumunda bulunmaktadır. Yatırımlarını “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgelerine yönelik yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.