halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ’İN SOKAKLARI YENİLENİYOR, VATANDAŞLARIN HAYATI KOLAYLAŞIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 24.01.2024 - 12:27, Güncelleme: 24.01.2024 - 12:27 1199+ kez okundu.
 

AKDENİZ’İN SOKAKLARI YENİLENİYOR, VATANDAŞLARIN HAYATI KOLAYLAŞIYOR

Akdeniz Belediyesi, merkez-kırsal bölge ayırımı yapmadan ilçeye bağlı 65 mahallede bir yandan asfalt kaplama ve yama, diğer yandan yeni yol açma, kaldırım ve kilit taşı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, güçlenen araç, gereç ve personel desteği ve hazırladığı planlama kapsamında ilçe sınırlarında yer alan mahallelere hizmet veriyor, vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın, geçen haftalarda mahalle sakinlerine yapılacağına dair söz verdiği Yanpar Mahallesi’ndeki 3 sokağa çıkarma yapan ekipler, harçlama, kumlama, ardından da kilit taşı döşeme çalışmasını tamamladı. İhtiyaç duyan her mahalleye hizmet ulaşıyor Hal Mahallesi 6060 sokak üzerinde ömrünü tamamlayan kilit taşlarını sökerek asfalt kaplama çalışması ile Huzurkent Köselerli Mahallesi genelinde asfalt yama çalışmasını tamamlayan fen işleri ekipleri, Karaduvar ve Şevket Sümer mahallelerinin muhtelif sokaklarında asfalt yama, kilit taşı ve kaldırım tamiratı yaptı. Vatandaşlar veya kamu kurumlarının bazı taleplerine de yanıt veren ekipler, Bahşiş Mahallesi Muhtarlığının ihtiyaç duyduğu bazı kaynak işleri ile Adanalıoğlu Mahallesi Reşit Can Ortaokulu’nun spor sahasının kale direklerinin kaynak işlerini tamamladı. Engelli dubaları konuldu, pazaryerlerine seyyar WC yerleştirildi Mahmudiye ve Nusratiye mahallelerinde yaşayan engelli vatandaşların talebi üzerine evlerinin önünde duba montajı yapan ekipler, yine Nusratiye Mahallesi’nde engelli park şablon çizimi; Mersin Millet Bahçesi ile Karaduvar taziye evinde de boya yenileme çalışması gerçekleştirdi. Öte yandan ekipler ayrıca Çay, Çilek ve Karacailyas mahallelerinde kurulan ve binlerce insanın alışveriş yaptığı pazaryerlerine seyyar WC’ler kurarak pazarcı esnafı ve vatandaşların yaşadığı bir sıkıntıyı ortadan kaldırmış oldu.
Akdeniz Belediyesi, merkez-kırsal bölge ayırımı yapmadan ilçeye bağlı 65 mahallede bir yandan asfalt kaplama ve yama, diğer yandan yeni yol açma, kaldırım ve kilit taşı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, güçlenen araç, gereç ve personel desteği ve hazırladığı planlama kapsamında ilçe sınırlarında yer alan mahallelere hizmet veriyor, vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın, geçen haftalarda mahalle sakinlerine yapılacağına dair söz verdiği Yanpar Mahallesi’ndeki 3 sokağa çıkarma yapan ekipler, harçlama, kumlama, ardından da kilit taşı döşeme çalışmasını tamamladı.

İhtiyaç duyan her mahalleye hizmet ulaşıyor

Hal Mahallesi 6060 sokak üzerinde ömrünü tamamlayan kilit taşlarını sökerek asfalt kaplama çalışması ile Huzurkent Köselerli Mahallesi genelinde asfalt yama çalışmasını tamamlayan fen işleri ekipleri, Karaduvar ve Şevket Sümer mahallelerinin muhtelif sokaklarında asfalt yama, kilit taşı ve kaldırım tamiratı yaptı. Vatandaşlar veya kamu kurumlarının bazı taleplerine de yanıt veren ekipler, Bahşiş Mahallesi Muhtarlığının ihtiyaç duyduğu bazı kaynak işleri ile Adanalıoğlu Mahallesi Reşit Can Ortaokulu’nun spor sahasının kale direklerinin kaynak işlerini tamamladı.

Engelli dubaları konuldu, pazaryerlerine seyyar WC yerleştirildi

Mahmudiye ve Nusratiye mahallelerinde yaşayan engelli vatandaşların talebi üzerine evlerinin önünde duba montajı yapan ekipler, yine Nusratiye Mahallesi’nde engelli park şablon çizimi; Mersin Millet Bahçesi ile Karaduvar taziye evinde de boya yenileme çalışması gerçekleştirdi. Öte yandan ekipler ayrıca Çay, Çilek ve Karacailyas mahallelerinde kurulan ve binlerce insanın alışveriş yaptığı pazaryerlerine seyyar WC’ler kurarak pazarcı esnafı ve vatandaşların yaşadığı bir sıkıntıyı ortadan kaldırmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.