halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MESKİ, PAMUKLUK İÇME SUYU ARITMA TESİSİ PROJESİ’NDE ÖNEMLİ BİR AŞAMA DAHA KAYDETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.04.2024 - 10:16, Güncelleme: 17.04.2024 - 10:16 357 kez okundu.
 

MESKİ, PAMUKLUK İÇME SUYU ARITMA TESİSİ PROJESİ’NDE ÖNEMLİ BİR AŞAMA DAHA KAYDETTİ

MESKİ, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve İLBANK A.Ş. temsilcileri tarafından, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi kapsamında ziyaret edildi. Proje kapsamında teknik incelemelerde bulunan EBRD ve İLBANK A.Ş. temsilcileri ile MESKİ arasında, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi için önemli bir adım daha atılmış oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve İLBANK A.Ş. iş birliğinde, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde önemli bir adım daha attı. EBRD ve İLBANK A.Ş. temsilcileri, proje kapsamında teknik incelemelerde bulunmak üzere Mersin’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında EBRD ve İLBANK A.Ş. temsilcileri, proje sahasında detaylı incelemeler yaparak, teknik ve finansal açıdan projenin gereksinimlerini değerlendirdi. MESKİ yetkilileri, ziyaretçilere projenin ilerlemesi ve tamamlanması için gerekli olan bilgileri sağladı. EBRD, İLBANK A.Ş. ve MESKİ arasındaki iş birliğinin, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin başarılı bir şekilde tamamlanması için önemli bir adım olduğu belirtildi. Korkmaz: “Bu iş birliği, Mersin’in içme suyu altyapısının güçlenmesine ve çevresel sürdürülebilirliğinin artmasına katkı sağlayacaktır” MESKİ Genel Müdürü İrfan Korkmaz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, EBRD ve İLBANK A.Ş.’nin, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ne olan desteklerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek; “Bu iş birliği, Mersin’in içme suyu altyapısının güçlendirilmesi ve çevresel sürdürülebilirliğinin artırılması hedefine ulaşılması noktasında katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı. EBRD proje lideri ve İLBANK A.Ş. yetkilileri ise, iş birliklerinin ve projenin başarılı bir şekilde tamamlanması için gereken desteği sunacaklarını ifade ettiler. MESKİ’nin hayata geçireceği ve bölgenin içme suyu ihtiyacını karşılayacak modern bir altyapıya sahip Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde kullanılacak çevre dostu teknolojiler sayesinde, su kaynaklarının korunmasına da katkı sağlanacak.    
MESKİ, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve İLBANK A.Ş. temsilcileri tarafından, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi kapsamında ziyaret edildi. Proje kapsamında teknik incelemelerde bulunan EBRD ve İLBANK A.Ş. temsilcileri ile MESKİ arasında, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi için önemli bir adım daha atılmış oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve İLBANK A.Ş. iş birliğinde, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde önemli bir adım daha attı. EBRD ve İLBANK A.Ş. temsilcileri, proje kapsamında teknik incelemelerde bulunmak üzere Mersin’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında EBRD ve İLBANK A.Ş. temsilcileri, proje sahasında detaylı incelemeler yaparak, teknik ve finansal açıdan projenin gereksinimlerini değerlendirdi. MESKİ yetkilileri, ziyaretçilere projenin ilerlemesi ve tamamlanması için gerekli olan bilgileri sağladı. EBRD, İLBANK A.Ş. ve MESKİ arasındaki iş birliğinin, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin başarılı bir şekilde tamamlanması için önemli bir adım olduğu belirtildi.

Korkmaz: “Bu iş birliği, Mersin’in içme suyu altyapısının güçlenmesine ve çevresel sürdürülebilirliğinin artmasına katkı sağlayacaktır”

MESKİ Genel Müdürü İrfan Korkmaz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, EBRD ve İLBANK A.Ş.’nin, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ne olan desteklerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek; “Bu iş birliği, Mersin’in içme suyu altyapısının güçlendirilmesi ve çevresel sürdürülebilirliğinin artırılması hedefine ulaşılması noktasında katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı. EBRD proje lideri ve İLBANK A.Ş. yetkilileri ise, iş birliklerinin ve projenin başarılı bir şekilde tamamlanması için gereken desteği sunacaklarını ifade ettiler.

MESKİ’nin hayata geçireceği ve bölgenin içme suyu ihtiyacını karşılayacak modern bir altyapıya sahip Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde kullanılacak çevre dostu teknolojiler sayesinde, su kaynaklarının korunmasına da katkı sağlanacak.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.