halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS’UN CADDELERİNİ İLMEK İLMEK İŞLİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.02.2024 - 17:02, Güncelleme: 03.02.2024 - 17:02 1475+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS’UN CADDELERİNİ İLMEK İLMEK İŞLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Tarsus’ta yürütülen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ tüm hızıyla sürüyor. Projenin 4. etabı kapsamında İsmetpaşa Bulvarı’nın İş Bankası ile Kleopatra Kapısına yakın bölümü ve Cengiz Topel Caddesi üzerinde yenileme çalışmaları tamamlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Tarsus’ta yürütülen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ tüm hızıyla sürüyor. Etap etap ilerleyen projenin 4. kısmı kapsamında İsmetpaşa Bulvarı’nın İş Bankası kavşağı ile Kleoparta Kapısına yakın bölümü ve Cengiz Topel Caddesi yepyeni gönünüme kavuştu. Muvaffak Uygur Caddesi, Tarsu AVM ile Demirkapı arası, Demirkapı ile eski Kaymakamlık binası arasında kalan bölümde yürütülen ve bu alanlarda bitirilen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ ile Tarsus’un cadde ve bulvarları daha modern hale geliyor. Görüntü kirliliğine neden olan havai iletim hatları yer altına alınan projede, asfalt zemin de tamamen yenileniyor. Eroğlu: “Halkımıza modern görünümlü caddelerimizi sunduk” Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Harita Mühendisi olarak görev yapan Fethi Eroğlu, “Prestij projemizin 4. etabında İsmetpaşa Bulvarı ve Cengiz Topel Caddeleri’nde yenileme, kaldırım ve asfalt çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalarımız kapsamında bin 600 metre bordür, 3 bin metre kare bazalt taş ile kaldırımlarımızı yenilemiş bulunmaktayız. Hattımız genelinde aydınlatma hatlarımız tümden yenilendi. Yağmursuyu hatlarıyla da su birikintilerinden kurtulmuş olduk. Bin 220 ton sıcak asfalt binder, 790 ton aşınma ile tüm hattımız sıcak asfaltla yenilendi. Yolun konforunu artırdık ve halkımıza modern görünümlü caddelerimizi sunmuş olduk” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Tarsus’ta yürütülen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ tüm hızıyla sürüyor. Projenin 4. etabı kapsamında İsmetpaşa Bulvarı’nın İş Bankası ile Kleopatra Kapısına yakın bölümü ve Cengiz Topel Caddesi üzerinde yenileme çalışmaları tamamlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Tarsus’ta yürütülen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ tüm hızıyla sürüyor.

Etap etap ilerleyen projenin 4. kısmı kapsamında İsmetpaşa Bulvarı’nın İş Bankası kavşağı ile Kleoparta Kapısına yakın bölümü ve Cengiz Topel Caddesi yepyeni gönünüme kavuştu.

Muvaffak Uygur Caddesi, Tarsu AVM ile Demirkapı arası, Demirkapı ile eski Kaymakamlık binası arasında kalan bölümde yürütülen ve bu alanlarda bitirilen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ ile Tarsus’un cadde ve bulvarları daha modern hale geliyor.

Görüntü kirliliğine neden olan havai iletim hatları yer altına alınan projede, asfalt zemin de tamamen yenileniyor.

Eroğlu: “Halkımıza modern görünümlü caddelerimizi sunduk”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Harita Mühendisi olarak görev yapan Fethi Eroğlu, “Prestij projemizin 4. etabında İsmetpaşa Bulvarı ve Cengiz Topel Caddeleri’nde yenileme, kaldırım ve asfalt çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalarımız kapsamında bin 600 metre bordür, 3 bin metre kare bazalt taş ile kaldırımlarımızı yenilemiş bulunmaktayız. Hattımız genelinde aydınlatma hatlarımız tümden yenilendi. Yağmursuyu hatlarıyla da su birikintilerinden kurtulmuş olduk. Bin 220 ton sıcak asfalt binder, 790 ton aşınma ile tüm hattımız sıcak asfaltla yenilendi. Yolun konforunu artırdık ve halkımıza modern görünümlü caddelerimizi sunmuş olduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.