halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN BOZDOĞAN, MAHALLE İFTARLARINDA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞUYOR!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.03.2024 - 12:45, Güncelleme: 15.03.2024 - 12:45 799 kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN, MAHALLE İFTARLARINDA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞUYOR!

Tarsus Belediyesi, Ramazan ayının bereketini ve kardeşlik ruhunu Tarsuslular ile paylaşmaya devam ediyor. Her akşam farklı mahallelerde toplamda 2 bin kişilik iftar sofrası kuran ve sıcak yemek dağıtan Tarsus Belediyesi, aynı zamanda sahurda da ikramlık helva dağıtıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da hemşehrileri ile iftar sofralarında buluşarak şehirde birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu artırıyor, Ramazan ayının bereketi yaşatılıyor. Tarsus Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları, tüm hızıyla devam ediyor. Orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri bir araya getiren Tarsus Belediyesi, farklı mahallelerde iftar sofraları kuruyor. Binlerce Tarsuslunun katıldığı iftar programları, şehirde dayanışma ve birlik ruhunu güçlendiriyor. Başkan Bozdoğan, bu programlarda şehit aileleri ve gazileri de unutmuyor, onlar için özel iftar sofraları düzenliyor. Ayrıca, Tarsus Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşmanın arttığı Ramazan ayında şehrin farklı noktalarında sıcak yemek dağıtıyor. Ramazan boyunca vatandaşlara iftar saatinde sıcak yemek ikramında bulunuluyor, toplamda 2 bin kişilik yemek dağıtılıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sofraları, şehirde birlik ve beraberlik duygularını pekiştiriyor. BELEDİYE, MAHALLE İFTARLARIYLA ŞEHRE BEREKET GETİRİYOR! Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ramazan'ın ruhunu, kardeşliği, barışı, mutluluğu ve huzuru Tarsus’ta yaşatmaya devam ediyoruz, Ramazan’da Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeğini hemşehrilerimize 1 TL’den ulaştırıyoruz, iftar sofraları kuruyoruz, farklı mahallelerde sıcak yemek dağıtıyoruz, sahurda helva ikramımızı da gerçekleştiriyoruz. Ramazan Ayı’nın bereketini dayanışmayla paylaşıyoruz." dedi. Başkan Bozdoğan, şehrin farklı noktalarında düzenlenen iftar sofralarında hemşehrileri ile bir araya gelerek, onlarla birlikte oruçlarını açıyor ve birlikte vakit geçiriyor.
Tarsus Belediyesi, Ramazan ayının bereketini ve kardeşlik ruhunu Tarsuslular ile paylaşmaya devam ediyor. Her akşam farklı mahallelerde toplamda 2 bin kişilik iftar sofrası kuran ve sıcak yemek dağıtan Tarsus Belediyesi, aynı zamanda sahurda da ikramlık helva dağıtıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da hemşehrileri ile iftar sofralarında buluşarak şehirde birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu artırıyor, Ramazan ayının bereketi yaşatılıyor.

Tarsus Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları, tüm hızıyla devam ediyor. Orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri bir araya getiren Tarsus Belediyesi, farklı mahallelerde iftar sofraları kuruyor. Binlerce Tarsuslunun katıldığı iftar programları, şehirde dayanışma ve birlik ruhunu güçlendiriyor. Başkan Bozdoğan, bu programlarda şehit aileleri ve gazileri de unutmuyor, onlar için özel iftar sofraları düzenliyor. Ayrıca, Tarsus Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşmanın arttığı Ramazan ayında şehrin farklı noktalarında sıcak yemek dağıtıyor. Ramazan boyunca vatandaşlara iftar saatinde sıcak yemek ikramında bulunuluyor, toplamda 2 bin kişilik yemek dağıtılıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sofraları, şehirde birlik ve beraberlik duygularını pekiştiriyor.

BELEDİYE, MAHALLE İFTARLARIYLA ŞEHRE BEREKET GETİRİYOR!

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ramazan'ın ruhunu, kardeşliği, barışı, mutluluğu ve huzuru Tarsus’ta yaşatmaya devam ediyoruz, Ramazan’da Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeğini hemşehrilerimize 1 TL’den ulaştırıyoruz, iftar sofraları kuruyoruz, farklı mahallelerde sıcak yemek dağıtıyoruz, sahurda helva ikramımızı da gerçekleştiriyoruz. Ramazan Ayı’nın bereketini dayanışmayla paylaşıyoruz." dedi. Başkan Bozdoğan, şehrin farklı noktalarında düzenlenen iftar sofralarında hemşehrileri ile bir araya gelerek, onlarla birlikte oruçlarını açıyor ve birlikte vakit geçiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.