halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN GÜLTAK; “TÜRK, KÜRT, ARAP… HARMAN OLDUK GELİYORUZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.03.2024 - 12:40, Güncelleme: 13.03.2024 - 12:40 969+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLTAK; “TÜRK, KÜRT, ARAP… HARMAN OLDUK GELİYORUZ”

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, “Türk’ü, Kürt’ü ve Arap’ıyla birlikte harman olup geliyoruz! Akdeniz’e hizmet için geliyoruz! Huzuru, barışı getireceğiz” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, aralıksız sürdürdüğü seçim kampanyası kapsamında Kazanlı Mahallesi’nde düzenlenen seçim bürosu açılışına katıldı. Her yaştan vatandaşın, ellerinde bayraklar ve meşalelerle karşıladığı Başkan Gültak, 5 yılda hayata kazandırdıkları, Akdeniz’i değiştiren hizmet ve projeleri anlatarak yeni dönem için seçmenlerden destek istedi. Meydanı dolduran vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak, 31 Mart’ta yapılacak seçimin önemine değinerek; “Önümüzdeki 5 yılda Akdeniz’de hem barış ve kardeşlik, hem de hizmet ve projeler artarak ve kesintisiz bir şekilde devam etsin” dedi. “Birileri adayı çalıştırmayıp sizi yönlendirmek istiyor” Buluşmada, İstiklal Marşı’nın kabulünün 103’üncü yıldönümü dolayısıyla sahneye çıkan küçük bir çocuğun, büyük bir coşkuyla okuduğu İstiklal Marşı, vatandaşların duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Ardından konuşmasına devam eden Başkan Gültak; “Bugün İstiklal Marşımızın kabulünün yıldönümü. Siz geçen 15 yılı ve 15 yılın yöneticilerini de biliyorsunuz... Ulusal medyada izlediniz değil mi? Ne diyor Akdeniz’e aday olan o partinin eş başkan adayı? ‘Ben İstiklal Marşı okumak zorunda değilim’ diyor. Birileri de Akdeniz’e aday çıkarmayarak veya adayı çalıştırmayarak sizi oraya doğru zorluyor” dedi. Ortak değerlerimize kimse karışmasın! Sözlerini; “Siz, Kazanlı halkıyla alay mı ediyorsunuz?’ sorusuyla sürdüren Başkan Mustafa Gültak, konuşmasına şöyle devam etti; “Bu millet, Kazanlı, Karaduvar ve Karacailyas’ı ile milliyetçidir, devletçidir. ‘Hakkıdır, hakka tapan milletimin istiklal’ dizelerini yazarken Mehmet Akif Ersoy, şarkı olsun diye yazmadı! Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal, İstiklal Marşı’nı okuyalım, saygı duyalım diye Meclis’ten onayladı. Ama birileri çıkmış, ‘Ben İstiklal Marşı’nı okumak zorunda değilim’ diyor. Bizim bir Devletimiz, bir Cumhuriyetimiz, bir bayrağımız, bir İstiklal Marşımız var! Ortak değerlerimize karışmasınlar, huzurumuzu bozmasınlar. Bu değerlere sahip çıkanı da siz biliyorsunuz. Aksi takdirde geçen 15 yılda olduğu gibi o çileli hayata geri dönersiniz.” “Türk, Kürt, Arap; hepsini harmanladık” Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, konuşmasının sonunda belediye meclis üyesi adaylarını da platforma davet ederek; “Ben de tıpkı Arap vatandaşlarımızın yaptığı gibi öyle bir harmanladım ki tıpkı Hırisideki gibi, (Arap Alevi toplumunda geleneksel bir yemek türü); Türk’ü, Kürt’ü ve Arap’ıyla hep birlikte geliyoruz! Akdeniz’e hizmet için geliyoruz! Huzuru, barışı getireceğiz! Var mısınız?” diye seslendi. Başkan Mustafa Gültak’ın bu sözleri, Kazanlı Mahallesi sakini vatandaşların yoğun alkışını topladı. Konuşmasının ardından Başkan Gültak, Meclis üyesi adayları ve Kazanlı sakini vatandaşlarla birlikte, yine alkışlar ve zılgıtlar arasında seçim ofisinin kurdelesini keserek açılışı gerçekleştirdi.
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, “Türk’ü, Kürt’ü ve Arap’ıyla birlikte harman olup geliyoruz! Akdeniz’e hizmet için geliyoruz! Huzuru, barışı getireceğiz” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, aralıksız sürdürdüğü seçim kampanyası kapsamında Kazanlı Mahallesi’nde düzenlenen seçim bürosu açılışına katıldı. Her yaştan vatandaşın, ellerinde bayraklar ve meşalelerle karşıladığı Başkan Gültak, 5 yılda hayata kazandırdıkları, Akdeniz’i değiştiren hizmet ve projeleri anlatarak yeni dönem için seçmenlerden destek istedi. Meydanı dolduran vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak, 31 Mart’ta yapılacak seçimin önemine değinerek; “Önümüzdeki 5 yılda Akdeniz’de hem barış ve kardeşlik, hem de hizmet ve projeler artarak ve kesintisiz bir şekilde devam etsin” dedi.

“Birileri adayı çalıştırmayıp sizi yönlendirmek istiyor”

Buluşmada, İstiklal Marşı’nın kabulünün 103’üncü yıldönümü dolayısıyla sahneye çıkan küçük bir çocuğun, büyük bir coşkuyla okuduğu İstiklal Marşı, vatandaşların duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Ardından konuşmasına devam eden Başkan Gültak; “Bugün İstiklal Marşımızın kabulünün yıldönümü. Siz geçen 15 yılı ve 15 yılın yöneticilerini de biliyorsunuz... Ulusal medyada izlediniz değil mi? Ne diyor Akdeniz’e aday olan o partinin eş başkan adayı? ‘Ben İstiklal Marşı okumak zorunda değilim’ diyor. Birileri de Akdeniz’e aday çıkarmayarak veya adayı çalıştırmayarak sizi oraya doğru zorluyor” dedi.

Ortak değerlerimize kimse karışmasın!

Sözlerini; “Siz, Kazanlı halkıyla alay mı ediyorsunuz?’ sorusuyla sürdüren Başkan Mustafa Gültak, konuşmasına şöyle devam etti; “Bu millet, Kazanlı, Karaduvar ve Karacailyas’ı ile milliyetçidir, devletçidir. ‘Hakkıdır, hakka tapan milletimin istiklal’ dizelerini yazarken Mehmet Akif Ersoy, şarkı olsun diye yazmadı!

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal, İstiklal Marşı’nı okuyalım, saygı duyalım diye Meclis’ten onayladı. Ama birileri çıkmış, ‘Ben İstiklal Marşı’nı okumak zorunda değilim’ diyor.

Bizim bir Devletimiz, bir Cumhuriyetimiz, bir bayrağımız, bir İstiklal Marşımız var! Ortak değerlerimize karışmasınlar, huzurumuzu bozmasınlar. Bu değerlere sahip çıkanı da siz biliyorsunuz. Aksi takdirde geçen 15 yılda olduğu gibi o çileli hayata geri dönersiniz.”

“Türk, Kürt, Arap; hepsini harmanladık”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, konuşmasının sonunda belediye meclis üyesi adaylarını da platforma davet ederek; “Ben de tıpkı Arap vatandaşlarımızın yaptığı gibi öyle bir harmanladım ki tıpkı Hırisideki gibi, (Arap Alevi toplumunda geleneksel bir yemek türü); Türk’ü, Kürt’ü ve Arap’ıyla hep birlikte geliyoruz! Akdeniz’e hizmet için geliyoruz! Huzuru, barışı getireceğiz! Var mısınız?” diye seslendi. Başkan Mustafa Gültak’ın bu sözleri, Kazanlı Mahallesi sakini vatandaşların yoğun alkışını topladı. Konuşmasının ardından Başkan Gültak, Meclis üyesi adayları ve Kazanlı sakini vatandaşlarla birlikte, yine alkışlar ve zılgıtlar arasında seçim ofisinin kurdelesini keserek açılışı gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.