halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ’DE SOKAK VE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.10.2023 - 10:44, Güncelleme: 28.10.2023 - 10:44 1447+ kez okundu.
 

AKDENİZ’DE SOKAK VE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Kırsal mahallelerin tarla ve bahçe yollarını soğuk asfalt (sathi kaplama) ile yenileyip üreticiler ve vatandaşların ulaşım sıkıntısını ortadan kaldıran Akdeniz Belediyesi, kırsal mahallelerle birlikte, merkez mahallerin sokaklarına da sıcak asfalt sermeye, ömrünü tamamlamış kaldırımları, parke taşları ve bordürleri yenilemeye devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı çalışma programı kapsamında gerek merkez, gerekse de kırsal mahallerde ihtiyaç duyan yol ve sokaklarda sıcak asfalt seriminin yanı sıra kaldırım yenileme hizmetine hız verdi. Bu kapsamda Yeni Mahalle 5308, 5309 ve 5310 numaralı sokaklarda bulunan ve zaman içinde ömrünü tamamlayan veya yer yer zarar gören kilitli parke taşları, iş makineleri desteğiyle yerinden sökülerek sıcak asfalt öncesi sokakta düzenleme çalışmaları başladı. Sıcak asfaltın ardından bu sokakların kaldırımları tekrar yenilenecek. Plan ve program dâhilinde hizmet aralıksız sürecek Akdeniz’in kırsal yerleşim yerlerinden biri olan Huzurkent’te de Köselerli Mahallesi Fatih Sokak’ta kaldırım söküm çalışmasını tamamlayan fen işleri ekipleri, sonrasında sokağın bordür taşlarını yeniledi. Ekipler, hazırladıkları planlama dâhilinde gelecek hafta içinde söz konusu sokağın karo döşemelerini serecek, 600 metre uzunluğundaki yolda söküm, ardından da sıcak asfalt serimi yapacak. Öte yandan; Karaduvar Mahallesi’nin muhtelif sokaklarında asfalt yama çalışması yapan ekipler, Güneş ve Siteler mahallelerinin sokaklarında da kilitli parke taşı ve kaldırım tamiratı gerçekleştirdi.
Kırsal mahallelerin tarla ve bahçe yollarını soğuk asfalt (sathi kaplama) ile yenileyip üreticiler ve vatandaşların ulaşım sıkıntısını ortadan kaldıran Akdeniz Belediyesi, kırsal mahallelerle birlikte, merkez mahallerin sokaklarına da sıcak asfalt sermeye, ömrünü tamamlamış kaldırımları, parke taşları ve bordürleri yenilemeye devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı çalışma programı kapsamında gerek merkez, gerekse de kırsal mahallerde ihtiyaç duyan yol ve sokaklarda sıcak asfalt seriminin yanı sıra kaldırım yenileme hizmetine hız verdi. Bu kapsamda Yeni Mahalle 5308, 5309 ve 5310 numaralı sokaklarda bulunan ve zaman içinde ömrünü tamamlayan veya yer yer zarar gören kilitli parke taşları, iş makineleri desteğiyle yerinden sökülerek sıcak asfalt öncesi sokakta düzenleme çalışmaları başladı. Sıcak asfaltın ardından bu sokakların kaldırımları tekrar yenilenecek.

Plan ve program dâhilinde hizmet aralıksız sürecek

Akdeniz’in kırsal yerleşim yerlerinden biri olan Huzurkent’te de Köselerli Mahallesi Fatih Sokak’ta kaldırım söküm çalışmasını tamamlayan fen işleri ekipleri, sonrasında sokağın bordür taşlarını yeniledi. Ekipler, hazırladıkları planlama dâhilinde gelecek hafta içinde söz konusu sokağın karo döşemelerini serecek, 600 metre uzunluğundaki yolda söküm, ardından da sıcak asfalt serimi yapacak.

Öte yandan; Karaduvar Mahallesi’nin muhtelif sokaklarında asfalt yama çalışması yapan ekipler, Güneş ve Siteler mahallelerinin sokaklarında da kilitli parke taşı ve kaldırım tamiratı gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.