halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BİNLERCE ÇOCUK UÇURTMA ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.04.2024 - 20:25, Güncelleme: 23.04.2024 - 20:25 697 kez okundu.
 

BİNLERCE ÇOCUK UÇURTMA ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de coşkuyla kutlanıyor. Coşkuyla kutlanan yerlerden bir tanesi de Mersin Erdemli.

Mersin Erdemli Belediyesi, 6. Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde binlerce çocuğu buluşturdu. 23 Nisan'da çocukların aileleri ile bir arada vakit geçirebilmesi adına düzenlenen Uçurtma Şenliği, sahil bandı Dr. Devlet Bahçeli Meydanında gerçekleştirildi.   Binlerce uçurtmanın dağıtıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne olurken şenlikte 7’den 70’e herkes eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşadı. Rengârenk uçurtmalarının gökyüzünde süzülmesinin keyfini yaşayan çocuklar açık havada eğlenceli bir gün geçirdi. Etkinlikte yüz boyama, palyaço, çocuk ritim grubu ve animasyon gösterisi gibi aktiviteler çocuklarla buluştu. Geleceğin teminatı olan çocukların mutlu ve huzurlu olması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, “ Dr. Devlet Bahçeli meydanında çocuklarımızla bir aradayız. Onlarla birlikte 23 Nisan’a yakışır bir şekilde Uçurtma Şenliğimizi çocuklarımızla bir arada yapıyoruz. Onların gözlerindeki mutluluk, gözlerindeki ışık bizleri de mutlu ediyor, bizlere de heyecan veriyor. Onlardan aldığımız güçle de inşallah Erdemlimize güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu. Uçurtma uçuracağı için çok heyecanlı olduğunu ifade eden Teslime Bahar Şahin, “ Uçurtma uçuruluyor, 23 Nisan kutluyoruz” diye konuştu. Etkinliği çok beğendiğini ifade eden Erkan Hasal, “ Gerçekten çok güzel bir etkinlik, yani bu kadar güzel ortamı oluşturmuşlar, çocuklar çok sevindi. Gerçekten çok mutluyuz, çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Uçurtma etkinliğine geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Yasemin Topçu, “ Öncelikle Mustafa Kara’ya çok teşekkür ediyorum bize böyle uçurtmalar verdiği için” diye konuştu. Çocuklarla beraber kendilerinin de eğlendiğini ifade eden Ayşenur Yıldız, “ Çok sevindik oğlumuz uçurtma istiyordu, onun için uygun ortam yaratamıyorduk. Burada toplu olunca daha çok sevindi, bizim için de güzel oldu” diye konuştu. Öte yandan şenlik binlerce uçurtmanın gökyüzüne bırakılmasıyla sona erdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de coşkuyla kutlanıyor. Coşkuyla kutlanan yerlerden bir tanesi de Mersin Erdemli.

Mersin Erdemli Belediyesi, 6. Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde binlerce çocuğu buluşturdu. 23 Nisan'da çocukların aileleri ile bir arada vakit geçirebilmesi adına düzenlenen Uçurtma Şenliği, sahil bandı Dr. Devlet Bahçeli Meydanında gerçekleştirildi.  

Binlerce uçurtmanın dağıtıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne olurken şenlikte 7’den 70’e herkes eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşadı. Rengârenk uçurtmalarının gökyüzünde süzülmesinin keyfini yaşayan çocuklar açık havada eğlenceli bir gün geçirdi. Etkinlikte yüz boyama, palyaço, çocuk ritim grubu ve animasyon gösterisi gibi aktiviteler çocuklarla buluştu.

Geleceğin teminatı olan çocukların mutlu ve huzurlu olması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, “ Dr. Devlet Bahçeli meydanında çocuklarımızla bir aradayız. Onlarla birlikte 23 Nisan’a yakışır bir şekilde Uçurtma Şenliğimizi çocuklarımızla bir arada yapıyoruz. Onların gözlerindeki mutluluk, gözlerindeki ışık bizleri de mutlu ediyor, bizlere de heyecan veriyor. Onlardan aldığımız güçle de inşallah Erdemlimize güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu.

Uçurtma uçuracağı için çok heyecanlı olduğunu ifade eden Teslime Bahar Şahin, “ Uçurtma uçuruluyor, 23 Nisan kutluyoruz” diye konuştu.

Etkinliği çok beğendiğini ifade eden Erkan Hasal, “ Gerçekten çok güzel bir etkinlik, yani bu kadar güzel ortamı oluşturmuşlar, çocuklar çok sevindi. Gerçekten çok mutluyuz, çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Uçurtma etkinliğine geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Yasemin Topçu, “ Öncelikle Mustafa Kara’ya çok teşekkür ediyorum bize böyle uçurtmalar verdiği için” diye konuştu.

Çocuklarla beraber kendilerinin de eğlendiğini ifade eden Ayşenur Yıldız, “ Çok sevindik oğlumuz uçurtma istiyordu, onun için uygun ortam yaratamıyorduk. Burada toplu olunca daha çok sevindi, bizim için de güzel oldu” diye konuştu.

Öte yandan şenlik binlerce uçurtmanın gökyüzüne bırakılmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.