halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

FINDIKPINARI 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI TURNUVASI SONA ERDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 31.08.2023 - 16:53, Güncelleme: 31.08.2023 - 16:53 1176+ kez okundu.
 

FINDIKPINARI 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI TURNUVASI SONA ERDİ

Başkan Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin, her sene düzenleyerek gelenekselleştirdiği “Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası” futbol turnuvasının final maçına katılarak Mersinlilerin turnuva heyecanına ortak oldu. Başkan Seçer, “Centilmence ve güzel bir final maçı izledik. Bu maçların kazananı; birlik, beraberlik, kardeşlik” diyerek, turnuvaya katılan takımları tebrik etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin, her sene düzenleyerek gelenekselleştirdiği  “Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası” futbol turnuvasının final maçına katılarak Mersinlilerin turnuva heyecanına ortak oldu. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen turnuva bu yıl ‘Şehit Polis Memuru Sedat Gezer Sezonu’ olarak isimlendirildi. Kıyasıya mücadelelerin gerçekleştiği turnuvaya Mersin genelinden 37 mahalle katılırken, toplamda 112 karşılaşma yapıldı. Turnuvanın son mücadelesi olan Menteş Spor-Davultepe Spor karşılaşmasına katılan Seçer, maçı Mersin halkıyla birlikte izledi. Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen maça, Başkan Seçer’in yanı sıra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır, Parti Meclisi Üyesi Emre Yılmaz,  ilçe yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Şehit Polis Memuru Sedat Gezer’in eşi Medine Gezer ile çocukları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kıran kırana geçen mücadeleyi 4-3 üstünlükle kazanan Davultepe Spor, turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçının ardından düzenlenen ödül töreni ile dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. “Bu maçların kazananı; birlik, beraberlik, kardeşlik” Ödül töreninde konuşan Başkan Seçer, bu sezonun özel bir sezon olduğunu ifade ederek, “Bu sezonun özel bir özelliği var; geçtiğimiz yıl 27 Eylül’de hain bir saldırı sonucu kaybettiğimiz kardeşimiz Şehit Polis Memuru Sedat Gezer sezonu olarak düzenledik. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Toprağı bol olsun, ışıklar içerisinde uyusun. Şehidimizin ailesi, çocukları ve eşi de burada” dedi. Birlik ve beraberlik duygusu içerisinde güzel bir maç oynandığını belirten Seçer, “Centilmence geçen bir maç izledik. Hem Menteş’e hem Davultepe’ye çok teşekkür ediyoruz.  Güzel bir final maçı izledik. Bu maçların kazananı yok. Bu maçların kazananı; birlik, beraberlik, kardeşlik. Her iki takımı da kutluyorum. Şampiyon takımımız Davultepe’yi kutluyorum. Ancak Menteş Spor’u da kutluyorum. Çok güzel mücadele çıkardı. Bu sezon boyunca katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Buraya gelen maçları izleyen, keyiflendiren Mersinli hemşerilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmasının ardından Başkan Seçer, şampiyon takım Davultepe Spor oyuncularına kupa ve ödüllerini Şehit Sedat Gezer’in çocukları Ahmet Yağız ve Melis Doğa ile birlikte verdi. Tören, dereceye giren takımlara ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.
Başkan Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin, her sene düzenleyerek gelenekselleştirdiği “Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası” futbol turnuvasının final maçına katılarak Mersinlilerin turnuva heyecanına ortak oldu. Başkan Seçer, “Centilmence ve güzel bir final maçı izledik. Bu maçların kazananı; birlik, beraberlik, kardeşlik” diyerek, turnuvaya katılan takımları tebrik etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin, her sene düzenleyerek gelenekselleştirdiği  Fındıkpınarı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası”  futbol turnuvasının final maçına katılarak Mersinlilerin turnuva heyecanına ortak oldu.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen turnuva bu yıl ‘Şehit Polis Memuru Sedat Gezer Sezonu’ olarak isimlendirildi. Kıyasıya mücadelelerin gerçekleştiği turnuvaya Mersin genelinden 37 mahalle katılırken, toplamda 112 karşılaşma yapıldı.

Turnuvanın son mücadelesi olan Menteş Spor-Davultepe Spor karşılaşmasına katılan Seçer, maçı Mersin halkıyla birlikte izledi. Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen maça, Başkan Seçer’in yanı sıra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır, Parti Meclisi Üyesi Emre Yılmaz,  ilçe yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Şehit Polis Memuru Sedat Gezer’in eşi Medine Gezer ile çocukları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kıran kırana geçen mücadeleyi 4-3 üstünlükle kazanan Davultepe Spor, turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçının ardından düzenlenen ödül töreni ile dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

“Bu maçların kazananı; birlik, beraberlik, kardeşlik”

Ödül töreninde konuşan Başkan Seçer, bu sezonun özel bir sezon olduğunu ifade ederek, “Bu sezonun özel bir özelliği var; geçtiğimiz yıl 27 Eylül’de hain bir saldırı sonucu kaybettiğimiz kardeşimiz Şehit Polis Memuru Sedat Gezer sezonu olarak düzenledik. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Toprağı bol olsun, ışıklar içerisinde uyusun. Şehidimizin ailesi, çocukları ve eşi de burada” dedi.

Birlik ve beraberlik duygusu içerisinde güzel bir maç oynandığını belirten Seçer, “Centilmence geçen bir maç izledik. Hem Menteş’e hem Davultepe’ye çok teşekkür ediyoruz.  Güzel bir final maçı izledik. Bu maçların kazananı yok. Bu maçların kazananı; birlik, beraberlik, kardeşlik. Her iki takımı da kutluyorum. Şampiyon takımımız Davultepe’yi kutluyorum. Ancak Menteş Spor’u da kutluyorum. Çok güzel mücadele çıkardı. Bu sezon boyunca katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Buraya gelen maçları izleyen, keyiflendiren Mersinli hemşerilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Başkan Seçer, şampiyon takım Davultepe Spor oyuncularına kupa ve ödüllerini Şehit Sedat Gezer’in çocukları Ahmet Yağız ve Melis Doğa ile birlikte verdi. Tören, dereceye giren takımlara ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.