halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

KENDİLERİNİ POLİS VE SAVCI OLARAK TANITAN DOLANDIRICILAR MERSİN POLİSİNDEN KAÇAMADI

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.12.2023 - 09:47, Güncelleme: 12.12.2023 - 09:47 4275+ kez okundu.
 

KENDİLERİNİ POLİS VE SAVCI OLARAK TANITAN DOLANDIRICILAR MERSİN POLİSİNDEN KAÇAMADI

Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı ekiplerimiz, kendilerini Polis-Savcı olarak tanıtmak sureti ile meydana gelen Nitelikli Dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

İl merkezimiz de bulunan bir müştekinin 400.000 TL dolandırılması olayında şüphelilerin kullandıkları araç tespit edilmiş ve yapılan takip sonucunda araç ilimizde yakalanmış, araç içerisinde yapılan aramada polis ve savcı olduklarına inandırmak amacıyla düzenlenmiş olan dokümanlar 5 adet cep telefonu banka kartı ve WhatsApp yazışmaları müştekiye ait saat ele geçirilmiştir Ayrıca şahıslardan el edilen deliller ve dokümanlar üzerinde yapılan incelemeler neticesinde il merkezimizde meydana gelen 2 Milyon TL ve 5 Milyon TL olmak üzere toplamda 7 Milyon TL dolandırıcılık olayına karıştıkları tespit edilmiştir. Şüpheli şahısların özellikle yabancı uyruklu şahısları Polis/Savcı ünvanı kullanarak dolandırdıkları tespit edilmiş Koordineli olarak hareket eden 4 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Olayda Yakalanan 4 şüpheli mahkeme kararı ile TUTUKLANMIŞTIR. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir
Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı ekiplerimiz, kendilerini Polis-Savcı olarak tanıtmak sureti ile meydana gelen Nitelikli Dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

İl merkezimiz de bulunan bir müştekinin 400.000 TL dolandırılması olayında şüphelilerin kullandıkları araç tespit edilmiş ve yapılan takip sonucunda araç ilimizde yakalanmış, araç içerisinde yapılan aramada polis ve savcı olduklarına inandırmak amacıyla düzenlenmiş olan dokümanlar 5 adet cep telefonu banka kartı ve WhatsApp yazışmaları müştekiye ait saat ele geçirilmiştir

Ayrıca şahıslardan el edilen deliller ve dokümanlar üzerinde yapılan incelemeler neticesinde il merkezimizde meydana gelen 2 Milyon TL ve 5 Milyon TL olmak üzere toplamda 7 Milyon TL dolandırıcılık olayına karıştıkları tespit edilmiştir. Şüpheli şahısların özellikle yabancı uyruklu şahısları Polis/Savcı ünvanı kullanarak dolandırdıkları tespit edilmiş Koordineli olarak hareket eden 4 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Olayda Yakalanan 4 şüpheli mahkeme kararı ile TUTUKLANMIŞTIR.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.