halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKINDA UYGULAMALI EĞİTİM VERİLDİ

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.01.2024 - 09:13, Güncelleme: 22.01.2024 - 09:13 5512+ kez okundu.
 

ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKINDA UYGULAMALI EĞİTİM VERİLDİ

Mezitli Anaokulu Öğrencilerine yönelik Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, TEM Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından eğitim düzenlenmiştir

Düzenlenen eğitimde; - Trafiğin Tanımı ve Unsurları - Trafikte İnsanların Oynadığı Roller - Araca İnme-Binme Kuralları - Araç İçerisinde Uyulması Gereken Temel Kurallar - Araç İçerisinde Doğru Oturma Şekilleri - Emniyet Kemerinin Doğru Kullanımı - Çocuk Bağlama Sistemleri - Okul Servis Aracına Binerken ve İnerken Uyulması Gereken Kurallar - Karayolunda Yaya Olarak Uyulması Gereken Kurallar - Karşıdan Karşıya Güvenli Geçiş Yerleri - Gece Yolda Yürürken Yapılması Gerekenler - Güvenli Oyun Alanları - Güvenli Bisiklet, Kaykay ve Paten Kullanma - Trafik ve Çevre - Trafikte Saygı - Kask ve diğer ekipmanların kullanımı Konularında görsel ve teorik bilgilendirmeler yapılmış, Çocuk Trafik Eğitim Parkında uygulamalı olarak eğitim verilerek konu ile ilgili sorular cevaplanmıştır. Ayrıca her birim kendi konularında bilgilendirme yaparak çeşitli hediyeler ve el broşürleri dağıtılmıştır. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Mezitli Anaokulu Öğrencilerine yönelik Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, TEM Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından eğitim düzenlenmiştir

Düzenlenen eğitimde;

- Trafiğin Tanımı ve Unsurları

- Trafikte İnsanların Oynadığı Roller

- Araca İnme-Binme Kuralları

- Araç İçerisinde Uyulması Gereken Temel Kurallar

- Araç İçerisinde Doğru Oturma Şekilleri

- Emniyet Kemerinin Doğru Kullanımı

- Çocuk Bağlama Sistemleri

- Okul Servis Aracına Binerken ve İnerken Uyulması Gereken Kurallar

- Karayolunda Yaya Olarak Uyulması Gereken Kurallar

- Karşıdan Karşıya Güvenli Geçiş Yerleri

- Gece Yolda Yürürken Yapılması Gerekenler

- Güvenli Oyun Alanları

- Güvenli Bisiklet, Kaykay ve Paten Kullanma

- Trafik ve Çevre

- Trafikte Saygı

- Kask ve diğer ekipmanların kullanımı

Konularında görsel ve teorik bilgilendirmeler yapılmış, Çocuk Trafik Eğitim Parkında uygulamalı olarak eğitim verilerek konu ile ilgili sorular cevaplanmıştır.

Ayrıca her birim kendi konularında bilgilendirme yaparak çeşitli hediyeler ve el broşürleri dağıtılmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.