halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR BELEDİYESİ, AKDENİZ MEYVE SİNEĞİ İLE MÜCADELE EDİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.09.2023 - 14:41, Güncelleme: 07.09.2023 - 14:41 1624+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİ, AKDENİZ MEYVE SİNEĞİ İLE MÜCADELE EDİYOR

Akdeniz Meyve sineği, üretimde ve ihracatta ciddi kayıplara neden oluyor. Toroslar Belediyesi, başta narenciye olmak üzere birçok meyve çeşidine zarar veren Akdeniz meyve sineğine karşı mücadele başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda ilçedeki semt pazarları ile çöp konteynerlerine yönelik ilaçlama çalışmasını aralıksız sürdürüyor. “NARENCİYE KENTİ MERSİNİMİZDE BU MÜCADELE ÇOK ÖNEMLİ” Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde çok yönlü temizlik ve bakım çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, “Ekiplerimiz, mekanik araçlarımız ve ekipmanlarımızla Toroslarımızın her zaman temiz ve düzenli olması için çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda, semt pazarlarımızı ve çöp konteynerlerimizi, temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızın yanı sıra Akdeniz Meyve Sineğine karşı da ilaçlıyoruz. Mersin, narenciyenin başkentidir. Özellikle narenciyeye büyük zarar veren Akdeniz Sineği ile mücadele ediyoruz. Pırıl pırıl bir Toroslar için ekiplerimiz, 7/24 görev başında” dedi.  
Akdeniz Meyve sineği, üretimde ve ihracatta ciddi kayıplara neden oluyor. Toroslar Belediyesi, başta narenciye olmak üzere birçok meyve çeşidine zarar veren Akdeniz meyve sineğine karşı mücadele başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda ilçedeki semt pazarları ile çöp konteynerlerine yönelik ilaçlama çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

“NARENCİYE KENTİ MERSİNİMİZDE BU MÜCADELE ÇOK ÖNEMLİ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde çok yönlü temizlik ve bakım çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, “Ekiplerimiz, mekanik araçlarımız ve ekipmanlarımızla Toroslarımızın her zaman temiz ve düzenli olması için çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda, semt pazarlarımızı ve çöp konteynerlerimizi, temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızın yanı sıra Akdeniz Meyve Sineğine karşı da ilaçlıyoruz. Mersin, narenciyenin başkentidir. Özellikle narenciyeye büyük zarar veren Akdeniz Sineği ile mücadele ediyoruz. Pırıl pırıl bir Toroslar için ekiplerimiz, 7/24 görev başında” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.