halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GÜLTAK; “ÇOK ÇALIŞACAĞIZ VE BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.02.2024 - 16:05, Güncelleme: 15.02.2024 - 16:05 959+ kez okundu.
 

GÜLTAK; “ÇOK ÇALIŞACAĞIZ VE BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

Başkan Gültak, Akdeniz’i değiştirip dönüştüren hizmetlerin devam etmesi; gençlere, kadınlara ve çocuklara dokunan sosyal ve kültürel projelerin sürmesi; ilçeyi geleceğe hazırlayan yatırımların kesintisiz bir şekilde gerçekleşmesi için 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde seçmenlerden destek istedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından, bir otelin salonunda organize edilen toplantıya katıldı. Buluşmada, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Ali Ateş, teşkilat yöneticileri ile mahalle başkanları da yer aldı. Partililerin yoğun sevgi seli ve “İşte Başkan İşte Teşkilat” sloganları altında salona giren Başkan Gültak, konuklarla yakından ilgilendi ve katılımları için teşekkür etti. Salona hitabında, sadece 5 yıl gibi kısa süre içinde Akdeniz’i değiştirip dönüştüren ve geleceğe hazırlayan hizmet, proje ve yatırımları özetleyen Başkan Mustafa Gültak, hizmetlerin yeni dönemde de kesintisiz ve artarak sürmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Akdeniz sakini seçmenlerden destek ve yetki istedi. “Çok çalışacağız, her vatandaşımıza ulaşacağız” Yerel seçimlerde; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın kazanılmasının önemine de dikkat çektiği konuşmasında Başkan Mustafa Gültak; “Mesele sadece Akdeniz değil... Ayrıca ne lazım? Mersin Büyükşehir! Bu nedenle Cumhur İttifakı olarak, ulaştığınız her yerde, dokunduğunuz her vatandaşımızdan hem bana hem de Serdar Soydan’a oy istemeyi lütfen unutmayın. Aksi halde bir kolumuz eksik kalır. Bu önemli fırsat ele gelmiş. Mutlaka kazanmak için çok çalışacağız, gece gündüz demeden herkese ulaşacağız ve bu seçimleri alacağız. Her şeyden önce kentimizde barış, huzur, kardeşlik ve güven ortamının sürmesi için kararlılıkla mücadele edeceğiz. Herhangi bir tereddüdümüz asla olmasın. Tek yapmamız gereken inanmak ve çok çalışmak” ifadelerini kullandı.
Başkan Gültak, Akdeniz’i değiştirip dönüştüren hizmetlerin devam etmesi; gençlere, kadınlara ve çocuklara dokunan sosyal ve kültürel projelerin sürmesi; ilçeyi geleceğe hazırlayan yatırımların kesintisiz bir şekilde gerçekleşmesi için 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde seçmenlerden destek istedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından, bir otelin salonunda organize edilen toplantıya katıldı. Buluşmada, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Ali Ateş, teşkilat yöneticileri ile mahalle başkanları da yer aldı. Partililerin yoğun sevgi seli ve “İşte Başkan İşte Teşkilat” sloganları altında salona giren Başkan Gültak, konuklarla yakından ilgilendi ve katılımları için teşekkür etti. Salona hitabında, sadece 5 yıl gibi kısa süre içinde Akdeniz’i değiştirip dönüştüren ve geleceğe hazırlayan hizmet, proje ve yatırımları özetleyen Başkan Mustafa Gültak, hizmetlerin yeni dönemde de kesintisiz ve artarak sürmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Akdeniz sakini seçmenlerden destek ve yetki istedi.

“Çok çalışacağız, her vatandaşımıza ulaşacağız”

Yerel seçimlerde; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın kazanılmasının önemine de dikkat çektiği konuşmasında Başkan Mustafa Gültak; “Mesele sadece Akdeniz değil... Ayrıca ne lazım? Mersin Büyükşehir! Bu nedenle Cumhur İttifakı olarak, ulaştığınız her yerde, dokunduğunuz her vatandaşımızdan hem bana hem de Serdar Soydan’a oy istemeyi lütfen unutmayın. Aksi halde bir kolumuz eksik kalır. Bu önemli fırsat ele gelmiş. Mutlaka kazanmak için çok çalışacağız, gece gündüz demeden herkese ulaşacağız ve bu seçimleri alacağız. Her şeyden önce kentimizde barış, huzur, kardeşlik ve güven ortamının sürmesi için kararlılıkla mücadele edeceğiz. Herhangi bir tereddüdümüz asla olmasın. Tek yapmamız gereken inanmak ve çok çalışmak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.