halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

HUZURKENT’TE ÜRETİCİ ÜRÜNLERİNİ ARTIK DAHA RAHAT TAŞIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.02.2024 - 12:21, Güncelleme: 14.02.2024 - 12:21 955+ kez okundu.
 

HUZURKENT’TE ÜRETİCİ ÜRÜNLERİNİ ARTIK DAHA RAHAT TAŞIYOR

Huzurkent Mahallesi’nde bulunan ve çiftçinin, üreticinin çok sık kullandığı ve esnafın da yoğun olarak bulunduğu Atatürk Bulvarı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yeni çehresine kavuşturuldu.

Huzurkent Mahallesi’nde bulunan ve çiftçinin, üreticinin çok sık kullandığı ve esnafın da yoğun olarak bulunduğu Atatürk Bulvarı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yeni çehresine kavuşturuldu. Yolu baştan sona yenileyen ekipler, çalışmalarını en hızlı şekilde sonlandırdı. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Huzurkent Mahallesi’nde süren çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarı’nı yenileyen ekipler; 2 bin metre uzunluğundaki yolda 11 bin 67 ton, 1000 metre uzunluğundaki Işık Bulvarı’nda 5 bin 316 ton, 700 metre uzunluğundaki Cengiz Topel Caddesi’nde ise 1905 ton sıcak asfalt serim çalışması yaptı. Ekipler tarafından, toplamda 18 bin 288 ton sıcak asfalt yol yapımı tamamlanarak hizmete sunuldu. Ekipler, cadde ve bulvarlardaki üstyapının yenileme çalışmasını da bitirdi. İşaretleme işlemlerinin tamamlanması ve kaldırımların da yenilenmesiyle, yollar kaliteli ve konforlu hale geldi. Muhtar Adlığ: “Çok yoğun kullanılan bu yolun yenilenmesinden memnuniyet duyduk” Çiftçinin, üreticinin ve esnafın çok yoğun kullandığı bir bulvarda çalışma yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Mehmet M. Adlığ, “Çok sıkıntı çekiyorduk. Çiftçilerin ürettiği ürünler zor şartlarda taşınıyordu. Bu yapılan çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Bey’e ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştu. Muhtar Bozoğlu: “Üreticilerimiz ürünlerini artık daha hızlı ve daha konforlu taşıyor” Yolla ilgili şikayetlerini Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ilettiğini belirten Köselerli Mahalle Muhtarı Nedim Bozoğlu ise, “Yolumuz çok bozuktu. Başkanımız Vahap Seçer’e talebimizi ilettik. Talebimize duyarsız kalmayıp, bulvarlarımızı yenilediği için kendisine şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim. Bu yolların yapılması ile üreticilerimiz mallarını daha hızlı ve daha konforlu taşımaya başladı” dedi.
Huzurkent Mahallesi’nde bulunan ve çiftçinin, üreticinin çok sık kullandığı ve esnafın da yoğun olarak bulunduğu Atatürk Bulvarı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yeni çehresine kavuşturuldu.

Huzurkent Mahallesi’nde bulunan ve çiftçinin, üreticinin çok sık kullandığı ve esnafın da yoğun olarak bulunduğu Atatürk Bulvarı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yeni çehresine kavuşturuldu. Yolu baştan sona yenileyen ekipler, çalışmalarını en hızlı şekilde sonlandırdı.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Huzurkent Mahallesi’nde süren çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarı’nı yenileyen ekipler; 2 bin metre uzunluğundaki yolda 11 bin 67 ton, 1000 metre uzunluğundaki Işık Bulvarı’nda 5 bin 316 ton, 700 metre uzunluğundaki Cengiz Topel Caddesi’nde ise 1905 ton sıcak asfalt serim çalışması yaptı.

Ekipler tarafından, toplamda 18 bin 288 ton sıcak asfalt yol yapımı tamamlanarak hizmete sunuldu. Ekipler, cadde ve bulvarlardaki üstyapının yenileme çalışmasını da bitirdi. İşaretleme işlemlerinin tamamlanması ve kaldırımların da yenilenmesiyle, yollar kaliteli ve konforlu hale geldi.

Muhtar Adlığ: “Çok yoğun kullanılan bu yolun yenilenmesinden memnuniyet duyduk”

Çiftçinin, üreticinin ve esnafın çok yoğun kullandığı bir bulvarda çalışma yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Mehmet M. Adlığ, “Çok sıkıntı çekiyorduk. Çiftçilerin ürettiği ürünler zor şartlarda taşınıyordu. Bu yapılan çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Bey’e ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Muhtar Bozoğlu: “Üreticilerimiz ürünlerini artık daha hızlı ve daha konforlu taşıyor”

Yolla ilgili şikayetlerini Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ilettiğini belirten Köselerli Mahalle Muhtarı Nedim Bozoğlu ise, “Yolumuz çok bozuktu. Başkanımız Vahap Seçer’e talebimizi ilettik. Talebimize duyarsız kalmayıp, bulvarlarımızı yenilediği için kendisine şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim. Bu yolların yapılması ile üreticilerimiz mallarını daha hızlı ve daha konforlu taşımaya başladı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.